- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #11.141
El mahkum Walla benim daha var zamanım olmadım ama olucam ve sanırım enfeksiyonum varİnşallah tutunmadır biz kurduk çadırları hazirana bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
El mahkum Walla benim daha var zamanım olmadım ama olucam ve sanırım enfeksiyonum varİnşallah tutunmadır biz kurduk çadırları hazirana bekliyoruz
GünaydınGünaydın kızlar
Yok olma bebe doğduktan sonra olursunKizlar emin olabilirim artık dimi
Yok olma bebe doğduktan sonra olursun
Merhaba tebrik ederim belirtileriniz neydi acabaKizlar emin olabilirim artık dimi
Kötüyü düşünme canım belirtiler değişebilir her defasında aynı olmazKızlar ya bu ay çatlatma iğnesinin 9. Günündeyim. Ne akıntı ne bi şey hiç belirti yok iğne olduktan beri acaba çatlamadı da kist mi oldu
Canım bu erken gebelik testi miKizlar emin olabilirim artık dimi
Teşekkürler. Ben her ay bı belirtiler uyduruyorum zatenMerhaba tebrik ederim belirtileriniz neydi acaba
Evet canımCanım bu erken gebelik testi mi
Kaç yaşındasin canım. Merak etme spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor o yüzden tutma ihtimali var tabi kiAnladım abla biz dokuzundan beri hergün değerlendirme yapiyorduk 14 ünde çatlama gördüm 14 de değerlendirme yapamadık bugün değerlendirme oldu inşallah olmuştur. Ama şöyle bir şey oldu ben 13ü gece 11 buçuk ta birliktelik oldu sabah 11 buçuk ta çatlama olmuş durumdaydı inşallah çatlamayı yakalamışımdır.
Elendimmm bugun kirmizilar basladi tum gece agridan uyutmadi beni ayyy bu defa gununde geldi adetim uff nasil tutunmadi bu ya 2 gunde 1 iliski sistemine noldu yok olmadiİnşallah tutunmadır biz kurduk çadırları hazirana bekliyoruz
Ayy maşallah kuzum hayırlısıyla kucağına al inşallahKizlar emin olabilirim artık dimi
Amin inşallahAyy maşallah kuzum hayırlısıyla kucağına al inşallah
Alcam şimdi se erken mi alsam normal miEvet canım
Sen yaptinmi test