- 14 Aralık 2021
- 76
- 33
- 8
- 22
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.101
O kadar yoğun bi zaman gecirdimki ne test verdim ne de doktora gittim zamanım olmadı sonra dedim bu ayı bekleyim diye hayırlısı artıkTest verdin mi hiç ya da doktora gittin mi
Peki sen daha ne ettin canım test yaptınmi dahaTest verdin mi hiç ya da doktora gittin mi
Benim olmadı canımR Reyyanalmd @Beyazmelek11 @Fehva
@E L B A @Zeyno2734 @Mehmetugba @Gunzaman @vrllardanbirben @Feyzaakncc @dilara capgu @Bebisimolsunnf @Htc 35 @Manolyalar @Dua4614 @10760052marla @Aynuradana @bonnibel @Mavihali @Kisgunesim22 @orkide98 @busraa2619 @ezomanyaa @Afddy K kendimidurduracakdegilim @Mrve1201 @Tiryakim @Rafiyeatilla @aysesngul @Cotto @orjinal19A R Y A @Derin1111
Kızlar rica ediyorum son durumlarınızı bildirin..Bir çoğunuzu kaçkez etiketledim buraya girmenize rağmen cevab gelmedi..
Siz bana haber vermeyince listeyi güncelleyemiyorum, bu yüzden uzun zaman yazmayan olursa listeden silmem gerekiyor.. lütfen iki dakika da olsa geri dönüş yapın..
Olmadı derken adet mi olmadı kuzum?Benim olmadı canım
Kusura bakmayin ben yazacaktım biraz ağrılı geçti reglm sonra da unutmusumR Reyyanalmd @Beyazmelek11 @Fehva
@E L B A @Zeyno2734 @Mehmetugba @Gunzaman @vrllardanbirben @Feyzaakncc @dilara capgu @Bebisimolsunnf @Htc 35 @Manolyalar @Dua4614 @10760052marla @Aynuradana @bonnibel @Mavihali @Kisgunesim22 @orkide98 @busraa2619 @ezomanyaa @Afddy K kendimidurduracakdegilim @Mrve1201 @Tiryakim @Rafiyeatilla @aysesngul @Cotto @orjinal19A R Y A @Derin1111
Kızlar rica ediyorum son durumlarınızı bildirin..Bir çoğunuzu kaçkez etiketledim buraya girmenize rağmen cevab gelmedi..
Siz bana haber vermeyince listeyi güncelleyemiyorum, bu yüzden uzun zaman yazmayan olursa listeden silmem gerekiyor.. lütfen iki dakika da olsa geri dönüş yapın..
Biliyorum Yaaaa zor bu işler vallaha Allah insana hayırlı evlat nasib etsinKızlar sağ kasığımda bi acı var şimdi başladı hala regl olmadım kafayı yiycem ne zor birşey beklemek net hamileyim de diyemiyorum bazen 29 gün sürebiliyor o yüzden yarında olmazsam regl heyecanlanırım bugün heyecanımı bile yaşayamadım dur daha yarın var diyorumKafayı yemezsem iyi
Ya harikasınBoşverinnn hisleri zaten kızlar bırakin bebişler bize supriz yapsınlar
Sağlık Olsun anladım canım.Kusura bakmayin ben yazacaktım biraz ağrılı geçti reglm sonra da unutmusumanlayacağınız üzere ben elendim
Teşekkürlerrrr kuzucummm
Ayy ya heveslendirme çok korkuyorum yoktur diye netten geziyorum ama bu değer de gebelik yok ama benim belirtiler arttı aynaya bı baktım az önce göz bebeklerim büyümüş hep merak ederdim gozbebegi büyümesini ama hakikatten yani büyümüşBence var İnshaAllah ama daha cokkkk yeniiii
Tebrikler canım İnshaAllah güzel güzel tutunsun ben listeye bir bebiş daha koymaya gidiyorum
Kuzu vallla 2 gündür kasık agrııs var snaıdkm yumurtlama çatladı bugın değerlendirdik nasip önümüzdeki ay kesin mfk ürünlerini alacağız eş paketiKuzum naptın test fln yaptın mı ? @Venev bebişim sende son durum ne kızzz haber verin bana eski tayfa napıyosunuzz@ad000 @miresl My_Moonlight06 @Niqu iyilikperisi92 @Random3 @Hello Kity kuzum sen naptın yaptınmı test ? @Arianaa asko sen ne durumdaasınn kızlar özledim senii yazınnn
Kuzum ben 25 günde bir adetoluyorum o yüzden 11. Gün çatlama oluyor geneldeRegl le beraber 14. CÜ gün yumurtlama diyebiliyorum bu aralar sürekli değerlendirme yapmalisin sanirim bu konuları bende yeni yeni öğreniyorum
Kuzum dünü değerlendiremedim bugün için de hiç halim yok 13. Gün regle 12 gün varBence gerek yok ama istersen bir kez daha değerlendir
Ayy canım sağlık olsun olur İnshaAllah canım Hayirlsii ile gelsin bebişBu ay bende elendim. Erkenden geldi sağ olsun. Şu an az ama yarın kesin netleşirim. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorumMy_Moonlight06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?