- 16 Nisan 2022
- 211
- 249
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.421
Noo noo no tek tek olsun bizim olsunKuzum şimdi şöyle ben adet oldum bitmesini bekliyorum ilaç kullanıyorum yine klomen tarzı.. busefer günde 3 hap alıyorum yine aynı bakalım denicez bu sefer olur Hayirlsii ise ..
Oh oh büyüsün de bebiş olsunlar İnshaAllah çift olsun inshaAllah
Genel testlere 120 kadar amh testine 150 liraKizlar Adetin 3. Günü yapılan hormon testini özelde ne kadar para verdiniz fikriniz var mı acaba
8 ya da 9 mayıs canım ama ben adetim bittikten sonraki 2. Günden daha çok şüpheleniyorumYumurtlama ne zamandı canım senin? Benim daha bir hafta oldu yumurtlama göreli daha belirti olmaz sanırım
Ben normalde sade şekersiz içerim ya da filtre içerim tam bir bağımlıyım günde en az 3 4 fincan içerimKahveyi nasıl kestiniz ben duramıyorum içmeden acayip bağımlılık yapmış
Yaa bende bağımlıyım 2si 1 arada içiyorum hazır olandanBen normalde sade şekersiz içerim ya da filtre içerim tam bir bağımlıyım günde en az 3 4 fincan içerimşimdi sütünü arttırıp kahve miltarını azaltıyorum fincana koyduğum
Benim de iki gün var. İki tanr test yaptım sonuç negatif. Adet ağrısı gibi ağrılarım devam ediyor benim.Kızlarrr son 2 günara ara sol kasık batmalar oluyor birde adet olacakmış hissi hep vardı tabi normal hissediyorum olursa olur olmazsa yapcak bişey yok diyorum
Baya zorlanıyorum ben valla. Bugün testlerin stresinden iki tane içtimYaa bende bağımlıyım 2si 1 arada içiyorum hazır olandanbende en az senin kadar içiyorum geçenlerde denedim 1 gün durabildim
Bende 5 gün kala yaptım negatif sonra da çok önemsemedim ama soldan ara ara iğnelenme oluyor bazen de alt kısma da oluyorBenim de iki gün var. İki tanr test yaptım sonuç negatif. Adet ağrısı gibi ağrılarım devam ediyor benim.
İnşallah güzel bir sonuç alırsın. Bilmiyorum benim çok umudum kalmadı gibiBende 5 gün kala yaptım negatif sonra da çok önemsemedim ama soldan ara ara iğnelenme oluyor bazen de alt kısma da oluyorhsg çektirmiştim bu ay hsg den sonra gebe kalma şansı çok artıyormuş bir sorunda çıkmamıştı çok şükür ondan umudum çok yüksek genel olarak bir sorunum yok herşeyim normal ama 8 aydır olmuyor :/
Kıyamam sanaBaya zorlanıyorum ben valla. Bugün testlerin stresinden iki tane içtim
Ahhh hamiş annelerin duası kabul olurmuş.. ama teker teker de nooolursunBende aynı haberi senden önümüzdeki ay bekliyorum canım hem de çifter çifter lütfen :))
İnşallah da işte umut var ama olmayacak gibi. Öyle alışmışım ki aylardır olmamasına allahım kalbimizdekini hakkımızda hayırlı etsin inşallahİnşallah güzel bir sonuç alırsın. Bilmiyorum benim çok umudum kalmadı gibi
Umarım vardır umarııımm. O kadar ihtiyacım var ki onun varlığınaKıyamam sana❤ inşallah bebişin seninledir kuzucum bende bugün 3 bardak içmiş olabilirim
Amiiiinnn inşallah amiiinnnnİnşallah da işte umut var ama olmayacak gibi. Öyle alışmışım ki aylardır olmamasına allahım kalbimizdekini hakkımızda hayırlı etsin inşallah
İçimden hep senin ve kendim için ikiz geçiyor kuzum ne yapabilirim. İkimizinde yaş biraz var maalesef ikinci için vaktimiz olmayacakAhhh hamiş annelerin duası kabul olurmuş.. ama teker teker de nooolursun
Ben çok heveslendim hep vardır diye ama hep yoktu o yüzden bu kezde umudum yok düşünemiyorum öyleAhahah zor oldu ama kestim her şey sağlık için bi ihtimal içerde bi minik varsa riske değmez diye düşün
Kalbim dualarım seninle canım benim kendimden daha çok senin bebişin olsun istiyorum inşallah vardır inşallahUmarım vardır umarııımm. O kadar ihtiyacım var ki onun varlığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?