- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.181
Ayy inşallah canım hadi güzel haberlerle ❤❤Kanı verdim 1 bucuga en geç çıkar sonuç hayde hayırlısı beklemedeyimins bebiş haberi veririm size
Yaa maşallah ❤❤ sağlıkla kucağına al inşallah canım benimYaaa elim ayağım titriyor
Bende testle bakışıyorum ama benim daha çok var ya çatladım meraktan burdaEki Görüntüle 3065109 o bana bakıyor ben ona catliycam da napsam
Yap yap yap ❤Kızlar bugün bir çılgınlık yapasim varRegliden sonra 24. Günüm. Dongum 26-30 arası değişiyor. Bugün bir test yapsam mı acaba. Daha önceki gebeliklerimin ikisinide 24. Gün kaset testte öğrenmiştim. Yumurta takibi hiç yapmadım ama erken yumurtluyor olabilirim. Ayy yapsam mı yaa
Hayırlı olsunYaaa elim ayağım titriyor
Aminnnn cansii inşallahAyy inşallah canım hadi güzel haberlerle ❤❤
Hayırlı olsun canım benim çok sevindimYaaa elim ayağım titriyor
Ayy nereye saklasan banyoda dolap varsa kıyısına köşesine koyuversen ama yoksa nereye koysan düşünüyorum ben olsam heryerine saklarım da klozetin arkası bile olabilir yani
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Son regli tarihin neydi senin. Bata var mı dahaYaaa elim ayağım titriyor
Ken verip beklemek ne heyecanlı inşallah sonucu da güzel olurKanı verdim 1 bucuga en geç çıkar sonuç hayde hayırlısı beklemedeyimins bebiş haberi veririm size
Öğleden sonra yapacağım canım hemen paylaşacağım burada durumuYap yap yap ❤
Valla bu heycanli bekleyiş hüsrana dönecek diye ödüm kopuyo 1 haftalık gecikmeye bişi çıkmazsaKen verip beklemek ne heyecanlı inşallah sonucu da güzel olur
Ultrasyonla baktı mi doktor ne dedi tam olarak çok merak ettimValla bu heycanli bekleyiş hüsrana dönecek diye ödüm kopuyo 1 haftalık gecikmeye bişi çıkmazsapuffff yanar beyin
Son adet tarihim 18 Nisan teşekkür ederim ❤Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Son regli tarihin neydi senin. Bata var mı daha
Tamam bizede haber et kuzuBakcam bişiler
Öyle düşünme doktor ultrasonla baktı mı ne dediValla bu heycanli bekleyiş hüsrana dönecek diye ödüm kopuyo 1 haftalık gecikmeye bişi çıkmazsapuffff yanar beyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?