- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.121
Kız benim çıktığı halde yapasim var hala manyaklik bu ahahahBen erken gebelik testinde silik çizgi gördüm gidip kan verdim negatifti bazı testler çok alçako yüzden bi daha erken test almıycam bende normalden devamke bugün iki tane aldım albi gebelik testi günler geçsede yapsam az daha az önce yapıcaktım bağımlılık gibi bişey bu inşallah çift çizgiyi görüncede sürekli yapma isteği gelmez
Gunaydiinn
30 nisan ya da 1 Mayıs olması lazım canımGunaydiinnYumurtlama gününü biliyor musun canım
Stres yapma ya regl gelmediği sürece hep umut vardır30 nisan ya da 1 Mayıs olması lazım canım
İki gün var bakalımStres yapma ya regl gelmediği sürece hep umut vardır
Valla bende hem negatif hem positif gördüm pek inanma testlereİki gün var bakalımdün yaptığım teste çok bi şey yapmamıştım ama bu sabah biraz üzüldüm ya
Hadi inşallahValla bende hem negatif hem positif gördüm pek inanma testlere
Böyle görürüm diye test almaya korkuyorum 3 günüm var ama mide bulantısı.bile çekiyorum Bi yanımda.ya psikolojik se diyor
Benim de 2 var. Mide bulantısı dışında tğm belirtiler varBöyle görürüm diye test almaya korkuyorum 3 günüm var ama mide bulantısı.bile çekiyorum Bi yanımda.ya psikolojik se diyorHakkımızda hayırlısı bata daha var belki geç döllenme dır üzülmeyin
Benim mide bualntim psikolojik değil buna eminim ama üşütme ihtimalim de var ay ne bileyim ya valla sıyırcaz artık belirti araya arayaBenim de 2 var. Mide bulantısı dışında tğm belirtiler varbenim artık tamamen psikolojik bence ya
Uzulmicem destekte uzuluyoruz elimizde olmadan nasipten öteye yol yok demişler hastanedeyim bana daha sıra gelmedi bekliyorum en geç 1 saate ne olduğu belli olurüzülme diycem ama elimizde değil biliyorum inşallah bi sürpriz gelir de güzel haber alırsın canım bizede güzel haberler verirsin inşallah ❤ benimde prolaktinim yüksek sanırım göğüslerde sızlama süt dolar gibi bi şeyler oluyo anlık umudumu kestim tamamen artık
İki gündür beyaz benimBenim testlerde bir çıktı bir çıkmadı eğer şuan bebek yoksa asla yapmicam günüm geçse dahi gidip kan vercem
Akşama bak olmadı 1 gün beklesin
TamamAkşama bak olmadı 1 gün beklesin
Boşuna para veriyoruz biz bu testlere bence bak 1 hafta oldu hala adet gelmedi eeee bebek yoksa niye gelmedi varsa Bebek kanda niye çıkmadı bı bok anlamadimİki gündür beyaz benim
Kan verdin mi canım sen ya bir hafta gecikti diyorsun garip geldiiiBoşuna para veriyoruz biz bu testlere bence bak 1 hafta oldu hala adet gelmedi eeee bebek yoksa niye gelmedi varsa Bebek kanda niye çıkmadı bı bok anlamadim
aaa vermişsinde allah allaahhBoşuna para veriyoruz biz bu testlere bence bak 1 hafta oldu hala adet gelmedi eeee bebek yoksa niye gelmedi varsa Bebek kanda niye çıkmadı bı bok anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?