- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #9.901
Çamaşır suyuyla denemiştimHahaha çok saçma geliyor ama valla doğru çıkıyor.. bu limon tuz şeker camasirsuyu felan yalan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çamaşır suyuyla denemiştimHahaha çok saçma geliyor ama valla doğru çıkıyor.. bu limon tuz şeker camasirsuyu felan yalan
Hahaha doğru sonucvermez ki oÇamaşır suyuyla denemiştim![]()
Aaa ne güzel bende okul öncesi öğretmeniyimSüpeerr bende okul öncesi öğretmeniyim ama doğu görevim ciktiktan sonra biraktim Bitlis e cikmisti coook uzakkuzun zamandir calismiyorum buradada özel egitim kurumlarina girmek istemedim 2 cocukta üst üste biliyosun.. bakacak kimsem olmadigi icin biraktim ama pişman değilim
![]()
Kuzucum ben mfk eş paketi söyledim bekliyorum onun dısında femaraya basladım bu ay da catlatma iğnesi eger olmazsa bidaki ay asılama dedi sen ne yaptın canım
Üzülme kuzum regl olursun yeni döneme girersin ama üzülmek yok lutfenYarın sabah yapmayı düşünüyorum canım ama çıkmazsa da üzülüyorum![]()
Ben bol bol geziyorum kuzum annemle yengemle arkadaslarla bol bol takiliyoruz vallaKuzucum ben mfk eş paketi söyledim bekliyorum onun dısında femaraya basladım bu ay da catlatma iğnesi eger olmazsa bidaki ay asılama dedi sen ne yaptın canım
Aaa ne güzel bende okul öncesi öğretmeniyim![]()
Canım ben regl oldum geçen ay buraya girmedigim için yazamadım yeni adet tarihini mayısın 24 u olarak değiştirir misin@dnmycl canım senin kan testi sonucun ne oldu ?
@Reyyanalmd kanaman vardı senin de canım ne oldu adet oldun mu?
--------------
Kızlar batlarınız çoktan geçmiş bile son durumlar nedir bildirir misiniz?
@Beyazmelek11 @Fehva @hyl10 @altinkiz2404 @Ozlenenhanim @E L B A @Zeyno2734Annesiyim123 @Eses1 @Mucize1357 @Ayrk @Mehmetugba
Hadi ins kuzum ya ben de daha rahatım bu ay cıkardım kafamdan rahat olalım gelicekler insBen bol bol geziyorum kuzum annemle yengemle arkadaslarla bol bol takiliyoruz vallaekşın ve bebe konularını soruyosan pazartsi hsg randevusu var 24 de doktor kontrolu reglimin 4. Günündeyim yeni bi aya baslangic yani
Belki bir gün tekrar dönersin canımben 4 sene görev yaptim sonrasinda yapamadim ama maalesef..
Aç tok fark ediyor mu?Evet canım aktarda temin ettim adetin 1 gün başladım sabah akşam 1 bardak sıcak su bir tatlı kaşığı otu koyup 7 dk demledim.. sonra suzdum içine bir tatlı kaşığı hakiki bal koyup karıştırdım içtim. Adet bittiğinde de hergun 1 bardak içtim ta ki yumurtlamayı görene kadar.esimede 3 kere felanda icirttim sakinleştirir seni diye yoksa hayata içmez ve inanmaz böyle şeyleri
![]()
Haklısın tabi canım yine de inşallah gerek kalmaz yeni döneme filanÜzülme kuzum regl olursun yeni döneme girersin ama üzülmek yok lutfen
tabikisi gelecekler bu ay daha rahatim neden bilmiyorum sanirim alışıyorum olmamasi sürecine dün bi arkadasimla konustuk demiski 10 sene once rahatsizlanip gittigi doktor bu arada 3 tane kızı varHadi ins kuzum ya ben de daha rahatım bu ay cıkardım kafamdan rahat olalım gelicekler ins
İnsallah kuzum insallah sende bu ayı relax gecir bakalim benimde hsg vs derken bu aydan umudum yok doktorun verecegi tedaviyi merak ediyorum sadece eşim de diyoki bence ilac kullanma hormon yukleme vucuduna bir kac ay daha normal deneyelim hsg den sonraHadi ya bana hiç öyle şart koşmadı hatta dün doktora yazdım adet olduğumu haber verdim bu ay hiç bişe yapmayalım önümüzdeki ay görüşürüz dedi.Bende mfk man ve women plus aldım yarın başlıyorum allahın izniyle
Ben bi sessiz sedasız köşeme çekildim canım ama sizleri takip ediyorum. Şimdi gördüm hsg için gün almışsın inşallah tertemiz çıksın o ay kendiliğinden bebiş gelsin![]()