- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.861
Teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim❤ sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu kadar gecikmem olmazdı ya. Bir iki gün daha bekler öyle yaptırırım canım. Sen bı yaptır bakalım yarın inşallah pozitiftirYarın sende yaptirsana testte varsa kesin çıkar yoksa belki kist felan hemen tedavi başlar
Offf inşallah nasıl istiyorumBu kadar gecikmem olmazdı ya. Bir iki gün daha bekler öyle yaptırırım canım. Sen bı yaptır bakalım yarın inşallah pozitiftir
Aynen canım. Herşeye baktir gitmisken. Ama ilk ihtimal gebelik olur hayırlısıylaOfff inşallah nasıl istiyoruminşallah ama içimden de birşey değilsin diyor gitmisken vitamin değerlerine idrar enfeksiyonuna felanda baktirayim diyorum hepsi aradan çıksın
Hayır normal test erken test değilerken gebelik testi mi yaptınız?
Kaç gün var son adetineeeEki Görüntüle 3064775
Dayanamadım patlattım eve gelince bir erken gebeliktabiii kiii miss gibi bembeyaz. Sabah normal test yaparım bir de
Kuzu tekrarladinmi testi mutlaka cikmali varsaBenimde son iki korunmasz ilişki 29 Nisan ve 5 Mayıs. Reglm de 8 Mayıs olmalıydı. Aynı gidiyoruz inşallah gebeliktir sebeplerimiz
Hayirli olsun canimmKızlaar hamileyimmm
3 canımKaç gün var son adetineee
Yarın sabah yapmayı düşünüyorum canım ama çıkmazsa da üzülüyorumKuzu tekrarladinmi testi mutlaka cikmali varsa
Ah fistigim yakaladim seni sonundaYumoşler büyüyorlar, çatlatmadan büyütürsem ptesi toplayacaklar
Ayyyy hayırlı olsunnnnnKızlaar hamileyimmm
Kuzu bende bundan aldım bu 100/200 Hcg gösteriyor benim varken bile çıkmadı buna umut bağlanmaEki Görüntüle 3064775
Dayanamadım patlattım eve gelince bir erken gebeliktabiii kiii miss gibi bembeyaz. Sabah normal test yaparım bir de
Tamam hiç panikleme bak benim geçti adetim ama tertemiz çıktı test bilmiyoruz ki ne zaman oluştu yumurta belki gec oluştu yarın test felan yapma bırak adetin geciksin 3 gün felan öyle yap baktın hala negatif ama adet olmuyorsun kan testi yap erken yapmışsın biraz her vücut farklı demekki benim bı arkadasimin 1 hafta gecikti testleri hep negatif çıktı kan testinde 1200 perde çıktı mesela geç döllenme demiş doktor3 canım
Ayyyy hayırlı olsunnnnn
Teşekkür ederiim darısı hepinizin başınaHayirli olsun canimm
Benimde var canim bat 21Selam kızlar hiç alt kısımda kramp gibi snaiyelik ağrılar yaşayan varmı ya biraz iş yaptım yoruldum normalde hastalanmadan önce olurdu böyle ağrı kramp atıyo gibi
Dur atayim yok gibiydiKuzu bende bundan aldım bu 100/200 Hcg gösteriyor benim varken bile çıkmadı buna umut bağlanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?