- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #9.821
Teşekkür ederim belki de ondandır ama yumurtlama dönemim geçti 8-9 du takvimde öyle gözüküyo yani belki takvim hatalıdırBenim oluyor genelde yumurtlama döneminde ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim belki de ondandır ama yumurtlama dönemim geçti 8-9 du takvimde öyle gözüküyo yani belki takvim hatalıdırBenim oluyor genelde yumurtlama döneminde ama
Teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah.Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi
Amin inşallah sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyleTeşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah.
Bel ağrısı göğüs hassasiyeti bir de kasıklarda anı ağrı girip bir kaç saniye sonra kayboluyor. Başkada yok suanlik
Anaaammm maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım çok sevindim ❤❤Kızlaar hamileyimmm
Ayy teşekkür ederim canım benim darısı senin başına inşallahAnaaammm maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım çok sevindim ❤❤
hayırlı olsun iki günde bir artış takip edersin inşallah sağlıcakla kucağınada almak nasip olurTeşekkür ederim Allah'ım hepinize nasip etsin 13.29 daha Cook kucuuk hergun iki katına çıkmış sonuç.. Sağlıkla ilerlesin hayırlısıylaa
tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Kızlaar hamileyimmm
Amin inşallah kuşum hepimizin başına inşallah ❤Ayy teşekkür ederim canım benim darısı senin başına inşallah
Yaaaaa hayırlı olsuuuunnnnnKızlaar hamileyimmm
Amin canım pazartesi tekrar veririm darısı isteyen herkesin başınahayırlı olsun iki günde bir artış takip edersin inşallah sağlıcakla kucağınada almak nasip olur
Teşekkür ederimm darısı senin başınaYaaaaa hayırlı olsuuuunnnnn
15 iydi değil mi sizin adet sabah test yapıcam bendeTeşekkür ederimm darısı senin başına
Evet canım yani pek emin değilim15 iydi değil mi sizin adet sabah test yapıcam bende
Yaa kızlar fiyatlara çok şaşıyorum şuan hangi eczaneler bunlar böyle dün iki tane farklı marka erken gebelik testi aldım eczaneden ikisine 30 TL verdimPAHALI olandansa tam bana göre ben de alayım lahadkdhkdk netten almadın mı canımcım? predictor rken gebelik testi demi. Ben bi eczaneden almıştım erken gebelik 80, 90, 120 ler uçuşuyor havada. çüş oha yuh dedim, altı üstü işiycez ya üzerine
Ayy inşallah benimde çıkar yaEvet canım yani pek emin değilim
Erken gebelik ve artimed almanı tavsiye ederimKızlaaar ben şimdi işten dönüyorum karar verdim arkadaşların gazına geldim test alcam sizce normal gebelik testi mi alayım erken gebelik mi alayım ??
Canımm hayırlı sağlıklı olsun inşallahhh ♥ dualarında bizlerde eksik etmeEki Görüntüle 3064717
Ben bu çay sayesinde hamile kaldığımi düşünüyorum tabi önce veren Rabbim
Böyle bir problemler varsa tavsiye ederim yani hormonlari da düzeltiyor ve prolaktin yüksekliğini düşürüyor.. 2 ay polip için tedavi oldum mümkün değil hamile kalamazsin dediler illa ameliyat 1cmdi bende istemedim ameliyat felan masajlar yaptım öyle kuculdu gitti 7 ay ilaç kullandım klomen ve dupbaston hiç bir işe yaramadı adetlerimi geciktirdi daha da kötü yaptı beni sanki hepsini bıraktım adetin 1 gün başlayıp 15 gün çay içtim tabi yumurtlama gördüğün an bırakıyorsunuz 10 ay sonunda oldu.. Sizede fikir olsun istedim tabi kullanmadan önce iyice araştırın isterseniz. Allah'ım isteyen hepinize nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla bunu gönülden söylüyorum beklemek çok yıpratıyor insanı. Çok kafaya takmayın diyecem o da olmuyor tabi sadece ilişkiye girerken bebek için girmeyin esinizle ayakları havaya dikmekle olmuyor çok diktim ayaklarımı havaya olmadı bu ay hiç 5 dakika yatıp sonra kalkıp duşumu aldım hemen ilişkiden sonra Yani demem o ki umudunuzu hiç kaybetmeyiniz Rabbimin bildiği hayırlı zamanı vardır. Oyy çok uzun oldu kız