- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.461
Tatlım bi rahat bırak kendini artık. Bak ne güzel bir gün doğum günün inşallah hediyen de gelecek biraz sonraHepimizin musmutlu senelere inşallah yavrular versin rabbim bebiş nasip etsin
Sağol canım.Amin AllahDoğum günün kutlu olsun bir dahaki evlatlı olsun
Hatta ödüm patlıyor kistse diyeTatlım bi rahat bırak kendini artık. Bak ne güzel bir gün doğum günün inşallah hediyen de gelecek biraz sonra
Kuzum kıyamam ben sana rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah bu ay nasip etsin. Ben görüyorum çizgiyi ama fotoda net değil haliyle evet bekleyeceğim bir kaç gün tekrar yaparım test tabi tutabilirsen inşallah kendimi.Venev kuzum baktım cok cok hayali bişe var gibi bence 2-3 gün beklemeni tavsiye ederim sonra bidaha test yap ole kan ver col agladım y morelim ondan smdi bakıyorum sana doktorun yanındada agladım iyicr psikolojim bozuldu
Ohooo 2.5 mu kaldı allasen? Hadi hadi yeni gebeşimiz hayırlı olsunBugünkü testim bu test 2 buçuk kusur Hcg ölcuyorsa helal olsun vallakafam allak bullak oldu beaEki Görüntüle 3063584
sen tekrarla bencede artmıştır değerin bu kadarıda yanlış olamaz gibiBugünkü testim bu test 2 buçuk kusur Hcg ölcuyorsa helal olsun vallakafam allak bullak oldu bea
Instagramda minnakkurabiyele diye bir sayfaya yazdım gönderdim kadin şok oldu 5 sene bu işi yapıyorum böyle birşey görmedim diye hahahaOhooo 2.5 mu kaldı allasen? Hadi hadi yeni gebeşimiz hayırlı olsun
Hayırlısıyla en kısa zamanda versin mucizeni bacım benim üzülme nolur kıyamam gözyaşlarına ya rabbim en kısa zamanda mujdemi versin bizeVenev kuzum baktım cok cok hayali bişe var gibi bence 2-3 gün beklemeni tavsiye ederim sonra bidaha test yap ole kan ver col agladım y morelim ondan smdi bakıyorum sana doktorun yanındada agladım iyicr psikolojim bozuldu
120 almıştım ben 30 tanebirgebeningünşüğü sayfasından test alan arkadaşlar fiyat ne kadar acaba karşılaştırma yapıcamda
Valla benim kan zor alınıyor Allah kolaylıklar versin bana damar yok bende şaka gibi kolum mosmor ikiside dün alamadilar bir de canım acıyor. Korkuyorum vallasen tekrarla bencede artmıştır değerin bu kadarıda yanlış olamaz gibi
Ben de bu ay 2. Femaramı kullandım. Yumurta oluşuyor catlıyor ama gebelik yok işte. çatlama iğnesinin 3. GünündeyimKızlar heralde klomen letu femara üçlüsünü böylelikle tamamlıyorum klomen olmadı letu olmadı bakalım femara ins Uğur getirir ben gidiyorum hazirana ajsjdkldd
Instagramda minnakkurabiyele diye bir sayfaya yazdım gönderdim kadin şok oldu 5 sene bu işi yapıyorum böyle birşey görmedim diye hahahahem çift kan da negatif bunlar çok hassas testler diyor
Değişebiliyor belirti vermeden yumurtan oluşmuş da olabiliyor. Bu ağrı adete yakınolduğu için adeti de gösterebilir. İnş yumurta ağrısıdır. Testin var mı? 2 li ovulasyon testi alabilirsin eczaneden kaçırmamak için. Ben de bu ay belirtilerim olmadı ovulasyonda. İnş kaçırmayız canımMerhaba kizlar 28 günde bir adet olan birisinin yumurtlama günü farklılık gösterebilir mi sizce çünkü bu ay yumurtlama gunlerimde kasik ağrım yoktu ancak bugün kasik agrilarim var adetime 8 gün var sizce yumurtlama belirtisi olabilir mi bu
İlk kez gerçek anlamda hayalet çizgi gördüm testinde. Bakıyorum görüyorum, bidaha bakıyorum yok, bidaha bakıyorum yine varHayal mi görüyorum diye sabahtan beri gözüm çıktı. Korkuyorum kuzum ya gidip test almaya cesaret edemiyorum. Bir de bu teste güveniyorum ben bu da yanıltırsa artık koca karı yöntemlerini denerim gebelik var mı diye hiç değilse onlar masrafsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?