- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.381
Ben silik görüyorum yaaBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesinpartalina_ @Random3 Childdevelopment @Rainbowcolours @miresl @Elif_edanur_61_61 S sultansultan90 @Veziir @Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
Ne güzel gözler bu gözlerBen silik görüyorum yaa
İnşallah canimmm bata ne kadar kaldiNe güzel gözler bu gözlerinşallah daha koyularını hepşmiz görürüz
Hadi inşaallahGünaydın inşallah vardır çok amininşallah siz de gebesinizdir Kendimizi dinlersek belirti çok oluyor ama benim bu ay makattan sol bacağa müthiş sancı vurdu ilişkiden sonraki 7.-8. Günde bence belirti diyebileceğimiz durumlar 1 hafta sonra falan kendini gösteriyor
4 gün canımİnşallah canimmm bata ne kadar kaldi
Kuzu bende gördüm valla vaar cuma günü ikimiz yine test atalım kırmızılar gelmezse seninle aynı gün gidiyoruz gibime geliyor inşallahNe güzel gözler bu gözlerinşallah daha koyularını hepşmiz görürüz
İyi canim az kalmis.. belirtin var mi peki4 gün canım
Tamam yapalım testdaş olalım birbirimizeKuzu bende gördüm valla vaar cuma günü ikimiz yine test atalım kırmızılar gelmezse seninle aynı gün gidiyoruz gibime geliyor inşallah
Ay inşallah haftaya pazartesi sağlık ocağına randevu aldım şimdiden gelmezse kırmızılar kan veririm yineTamam yapalım testdaş olalım birbirimizeinşallah gelmezler be ya
İnşaallahÇok erken hissedilmez belirtiler 6-12 gün sonra döllenme olup hissedilir canım.. İnşallah bebistir
Belirti dersek eğer özellikle sabahları kasık ve bel ağrım çok yoğun adet olacakmış gibi bazen zonklama tarzinda oluyor aşağıdan. Haftasonu makattan sol bacağıma ağrı saplanıp durdu. En belirgin olanlar bunlar. Gebelik varsa literatüre eklerizİyi canim az kalmis.. belirtin var mi peki
Zaman durmuşİnşaallahbu ay mfk yöntemi denedim , ultrasonda takip edildi her şey yolunda gözüküyor, içim kıpır-kıpır,zaman geçmiyor ki adet tarihim yaklaşsın da test edeyim
Evet yaa bir türlü geçmiyorZaman durmuşHayırlısı olsun inşallah
Bende canım çünkü belirti döllenme sonrası hemen başlıyor galibaMerhabaBenim bat 18 Mayıs ama bende şu an için belirti yok. Açıkçası belirtisi olan var mı ? Merak ediyorum
Dedi ve öğleden sonra kaset test yaptıEvet artı med de çok iyi kuzu batı beklerim gelmezse yaparım. Umutlanmak istemiyorum inşallah gelir ya
Canım oluyor çok normal renginden anlarsın zaten korkulacak bir şey yok. Ama tabi ki yerleşme kanaması olsa ne alaKızlar benim size bir sorum olacak. Dün smear testi yaptırdım ve akşam ilişki sonrası çok açık pembe lekelenme oldu. Aranızda testi yaptırıp bu şekilde olan var mı? Çünkü benim reglime 1hafta kaldı ve test yüzünden mi yoksa yerleşme ile ilgili mi anlayamadım. Daha önce hiç böyle birşey yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?