- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.801
Kuzum gebelik testi mi yapsan sabahKızlar çay içtikten 1 saat sonra yaptığım ovulasyon test bugün de böyle@Cgh Rainbowcolours partalina_ M Mavimiresl S sultansultan90 @Mrs Electrical Engineer @Fang Elif_edanur_61_61
Kesinlikle pikEvet bugün de böyle der bize sidikler
He bendeki sidikte bir pozitif bir negatifEvet bugün de böyle der bize sidikler
Yarın gelecek canım testler aldığım an yapacağımKuzum gebelik testi mi yapsan sabah
Kız biz geç mi döllendik nolduk senle ben ahahaha olamadık bi türlü
Kızlar çay içtikten 1 saat sonra yaptığım ovulasyon test bugün de böyle@Cgh Rainbowcolours partalina_ M Mavimiresl S sultansultan90 @Mrs Electrical Engineer @Fang Elif_edanur_61_61
vucudum yaniyo karnim agriyo adet olcak gibiyim kuzu venev senin yaptigin gibi mi cikti bu koyuluk benim 15-20 dkka sonra koyuldu ama sen bi test yapYok canım yapmadım yarın gelecek testler.
Ne yaşatıyor bu sidikler bizeeeeeKesinlikle pik
Fazlaaa kırmızı değil miiiiKızlar çay içtikten 1 saat sonra yaptığım ovulasyon test bugün de böyle@Cgh Rainbowcolours partalina_ M Mavimiresl S sultansultan90 @Mrs Electrical Engineer @Fang Elif_edanur_61_61
Yarına inşallah yapacağım canımvucudum yaniyo karnim agriyo adet olcak gibiyim kuzu venev senin yaptigin gibi mi cikti bu koyuluk benim 15-20 dkka sonra koyuldu ama sen bi test yap
Ama sana atmıştım benimde o sekilde yavas yavas koyulasti anlyamadim ya acaba regl yanasiyor diyemi öyle oldu benim yineNe yaşatıyor bu sidikler bizeeeee
Yaa inşallah ❤❤ severim ben onu maşallah abla olcak artıkAmiin insallah birde 4 yasina girecek kızım var teyzesiinsallah seninde yüzün güler bu ay birliktw paylaşırız heyecanlarimizi
Evet canım bugün düne göre çok daha koyu ve sıvı alımına da dikkat etmedimFazlaaa kırmızı değil miiii
Bence hemen bir gebelik testi ya da kanEvet canım bugün düne göre çok daha koyu ve sıvı alımına da dikkat etmedim
25 nisanda aldığım testler bana hala ulaşmadı yaa.. aynı gün kargo diyordu hala kargoda diyorYarın gelecek canım testler aldığım an yapacağım
Benimde hala teslimat subesinde gorunuyor cuma almistim25 nisanda aldığım testler bana hala ulaşmadı yaa.. aynı gün kargo diyordu hala kargoda diyor
Aglayacam yaaaaaaa kist mi oldu yine cumaya mecbur beklicem sanki adet olcakmiskm gibi sancım var büyük hayal kırıklığı yarattı artimed çubuk test yarın sabah yine yapacam eğer çıkmazsa kesin kist oldu bendeNe yaşatıyor bu sidikler bizeeeee
Allah'ım size güzel haberler versin inşallah iyice moralim bozuldu hiç değilse size sevinirimBenimde hala teslimat subesinde gorunuyor cuma almistim
Hadi bakalım dört gözle bekliyoruzYarın gelecek canım testler aldığım an yapacağım
İnşallah bebeğiniz sizinledirMerhaba kızlar benim bugün regl günüm. İki aydır hep regl günümden bir gün önce olurdum şimdi bu saat oldu çok şükür olmadım. İnşallah olmam da ağrılarım sağlıklı bir gebeliğin habercisi olur. Bacağıma vuran kasık ağrılarım var iki gündür hafiften mide bulantısı geliyor şimdi ise başım ağrıyor. Normalde regl belirtilerimde bir hafta önceden göğüslerim şişmeye başlar dokunulmaz hale gelirdi. Şimdi göğüslerim yalnızca hassaslaştı o da son iki gündür var. Üç gün önce kaset test yapmıştım çıkmamıştı. Eczaneden alırken gecikmeden 10 gün sonra yapın öyle çıkar demişlerdi ama inşallah ondandır. O kadar çok istiyoruz ki artık dilimizde tüy kalmadı dua ede ede lütfen bana da dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?