- 7 Ekim 2021
- 389
- 284
- 23
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #8.761
0.5Allah yardımcın olsun.Amh ne kadar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.5Allah yardımcın olsun.Amh ne kadar?
Yumurtlama 23 nisanda gördüm kuzu olsaydi simdiye kadar cikardiSende regl olmadıysan belli olmaz kuzum daha. Benim ovulasyon testim yok o yüzden bunu deneyemiyorum şuan. Ama seninki inşallah boşuna koyulasmiyordur
Bu arada doktor tup filmi cektirmem gerekli onu soylediSende regl olmadıysan belli olmaz kuzum daha. Benim ovulasyon testim yok o yüzden bunu deneyemiyorum şuan. Ama seninki inşallah boşuna koyulasmiyordur
ben ediyordum ama artık bıraktım. Kahve içmemek bende strese sebep oluyor çalıştığım için odaklanamıyorum.Kızlar kahve ve çay tüketimine nedrn dikkat ediyorsunuz? Neye ne gibi zararı var?
Ben bu ay yumurtlamami tam bilemedim canım. Rastgele oldu herşey valla o yüzden benim de pek umudum yokYumurtlama 23 nisanda gördüm kuzu olsaydi simdiye kadar cikardi
İhmal etme mutlaka yaptır canım.Bu arada doktor tup filmi cektirmem gerekli onu soyledi
Regl olayim gitcem insallahİhmal etme mutlaka yaptır canım.
Genelde bitene kadar kullan diyorlar zaten kuzum. Normalde bıraktıktan 4-5 gün sonra regl olurdum hep. Bu sefer sonuncu tableti içtim 2 saat sonra regl oldum. Daha en az 4 gün vardı regl olmama ilaca göreİlacın bittikten sonra mı olmuştu canım kafam karıştı doktor şu g0n fitili bırak gibi bişey demedi bana bende test yapana kadar yada regl gelene kadar içerim diyordum zaten üç günlük kalmış
bende aynı düşüncedeyim zaten dikkat edicem şimdiden kendimi strese sokmiyim dedim.Bir Türk kahvesi iciyorum her günzaten olmuyo en azindan ondan hasret kalmiyim.. Ama hamile kalirsam cok dikkat ederim cunku cocuklarimda dikkat ettim cips kola abur cubur asla yemedim
inşallah canım Allah bir an evvel nasip etsin tüm bekleyenlere.Yok hiç içmiyorum..ben Azeri olduğum için..biz kahveyi çok sevmeriz..ama bu hazır kahveleri severim..onu bile içmiyorum..yeterki diyorum çocuk olsun
Amin canıminşallah canım Allah bir an evvel nasip etsin tüm bekleyenlere.
Bende 4 yıldır çikolata kisti var canım 2 kez ameliyat oldum yumurtalar hasar gördü o yüzden olmuyorSende bi sorun yoktu dimi kuzum
Canım toplamaya çalışıyorum yavaş yavaş ne yapayım başka çaremiz yok ne olacaksa olsun valla o kadar çabaya rağmen olmuyorsa vardır allahım bir bildiğiAşkım yıpratma kendini nolur ya Rabbim inşallah bizi de bir gün anne yapacak. Bu bizim imtihanımız sabretmemiz dayanmamız lazım. Kötü düşünceleri de at kafandan olumlu düşün her zaman. Rabbim bizim için en doğru zamanda gönderecek mucizelerimizi. Ve yine burdan mutluluğumuzu paylaşıcaz birbirimizle. Beşik emzik kıyafet konularını konuşucaz daha dur. O klasiği söylemeden edemeyeceğim "Dobarlan bırakma kendini"
Valla kendine odaklan sana iyi gelen şeyleri yap bakım yap. Bebe de neymiş ağlak zırlak şey bak ne güzel mis gibi sessiz sakin. Misafirliğe gittiğinde ağlayan yok dışarı çıktığında hayatı zehir eden yok. Bu günlerim tadını çıkar aşko. Vallahi ben artık bebeğin kötü yönlerini düşünüp motive oluyorum. Cuma günü kahvaltıya çıktık dışarı kadın gelmiş 5 6 aylık bebeğiyle ne yediğinden bişey anladı ne içtiğinden çocuk bi dk durmazElbet o çileyi bizde çekicez ama azcık daha tadını çıkaralım henüz gelmemişken
![]()
Canım bence yaptır aşılama bi şansını dene. Ya şöyle bir sıkıntı var aslında benim zamana bırakamam gerekiyor çünkü çikolata kisti çok çabuk yenileyen bişe ve şu anda 1 cm oldu bile amh zaten 1 in altına düştü ve büyürse tekrar ameliyat ta olamam tüp bebek de sıkıntı ama artık hiç bişey yapmak istemiyorumBirazda kendi haline birak bakalim ne olacak cok uzuluyosun seni anliyorumama suan hersey okadar ilerlediki zamanla belki farkli yöntem denersin asilama turu tedavilerin tutma olasiligi cok düşük bunun icin uzulme gününde girilen iliskiden bi farki yok hatta banada aşılama dedi ya doktor tüp filmi cektireyim baktirayim ona göre belki yaptirmam
Kıızz hemen bir test yap da bize de at ortam şenlensin birazKizlar ben hala regl olmadim en son aksam yaptim test negatif, yumurtlama uzerinden 15 gun gecti bugun takvime göre 1 gun gecikme diyor ama gecen ay erken oldum 5 gun ve uzun sürdü 7 gün sanirim onun etkisi. Normaldede zaten ya 28. Gün oluyorum yada 32. Gün beklmedeym.. hafif mide bulanti tiksintim hafif bas donmelerim var. Akintim vs yok ama ben mide bulantimi kullandığım folikasit haplarina bagliyorum. Benim gebeliklerim erken belli oluyor olsaydi cikardi diye düşünüyorum gelecekse cabuk gelsin adetim cunku hsg cektirmem gerek 24 ünde randevum var bakalim ne olacak. @Fang @Mavisevenkadin @ipti S sultansultan90 @Venev A ad000 @Elif_edanur_61_61 ve etiketleyemedigm kizlar
Canım ben kullanmadım doktor gerek yok dedi
Kız sende bir test yapıverKız ahahaha işeye işeye bir hal oldunal da yarın yap bari bende mi yapsam napsam ahaha
Dün aksam yaptim ace yle yikanmis gibi bembeyazdi ama bak lh yaptim yine yukselmeye basladi lh hormonum 3-4 gun once daha siliktiBende 4 yıldır çikolata kisti var canım 2 kez ameliyat oldum yumurtalar hasar gördü o yüzden olmuyor
Canım toplamaya çalışıyorum yavaş yavaş ne yapayım başka çaremiz yok ne olacaksa olsun valla o kadar çabaya rağmen olmuyorsa vardır allahım bir bildiği
Canım bence yaptır aşılama bi şansını dene. Ya şöyle bir sıkıntı var aslında benim zamana bırakamam gerekiyor çünkü çikolata kisti çok çabuk yenileyen bişe ve şu anda 1 cm oldu bile amh zaten 1 in altına düştü ve büyürse tekrar ameliyat ta olamam tüp bebek de sıkıntı ama artık hiç bişey yapmak istemiyorum
Kıızz hemen bir test yap da bize de at ortam şenlensin biraz
Kız sende bir test yapıver
Bak lh testimBende 4 yıldır çikolata kisti var canım 2 kez ameliyat oldum yumurtalar hasar gördü o yüzden olmuyor
Canım toplamaya çalışıyorum yavaş yavaş ne yapayım başka çaremiz yok ne olacaksa olsun valla o kadar çabaya rağmen olmuyorsa vardır allahım bir bildiği
Canım bence yaptır aşılama bi şansını dene. Ya şöyle bir sıkıntı var aslında benim zamana bırakamam gerekiyor çünkü çikolata kisti çok çabuk yenileyen bişe ve şu anda 1 cm oldu bile amh zaten 1 in altına düştü ve büyürse tekrar ameliyat ta olamam tüp bebek de sıkıntı ama artık hiç bişey yapmak istemiyorum
Kıızz hemen bir test yap da bize de at ortam şenlensin biraz
Kız sende bir test yapıver
Ne guzel alismissindir zaten tecrübeli olarak ben birini yapmaya korkarkenYa ben erken evlendim 20 yasinda evlendim 21 ve 25 de anne oldum evlat baska bisey Rabbim biran önce yasatsin sana bu duyguyucok zorlu cocukta büyütmedim ve tek büyüttüm cocuklarimi yardim olmadan,arada bi eve büyük temizlige yardimci aliyordum sadece.. 3 bucuk yas var aralarinda benim cocuklarimin neredeyse pes peşe büyüdüler.. insallah bu olursa bundada zorlanmam
Olur olur vakti zamani var sknti yapma evin şenlenirNe guzel alismissindir zaten tecrübeli olarak ben birini yapmaya korkarkenhehehe umarım tutar ya
![]()
Benim kırmızılar geldi bi dahaki bahara artıkBu ara bende oyleyimhic regl belirtisi yok relax senin baya gecmis o degil hani yumurtlamadan 14 gun sonra regl olunuyordu bu tezi çürüttüm
23 nisanda yumurtlama gördüm.. simdi olsun diye bekliyoruz ya ondan gelmiyo, belki 32. Gün gelir bekleyeyim bakayim
sende bekle napalim aradada degerlendir ama ya tutarsa
![]()
Benimkide geliyosa gelsin gelmiyosa 8 ay daha gelmesinBenim kırmızılar geldi bi dahaki bahara artık![]()
Kız biz geç mi döllendik nolduk senle ben ahahaha olamadık bi türlüBak lh testim