- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #8.821
Size delirmiş olabileceğim konuşun da yemin edemem ama ıspatlayabilirim. Sabun parçasını da cenine benzetip işaret diye ümitlenmezsin be kızım kendine gel diye tokatlıyorum kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğurcan yani o kadar hızlılar maşallah25 nisanda aldığım testler bana hala ulaşmadı yaa.. aynı gün kargo diyordu hala kargoda diyor
Yarına kopar sanırım dananın kuyruğuBence hemen bir gebelik testi ya da kan
İnşallah güzel şeylerin habercisidir bunlarHadi bakalım dört gözle bekliyoruz
Canım kötüyü düşünmeyelim dur bakalım daha gelen giden yokAglayacam yaaaaaaa kist mi oldu yine cumaya mecbur beklicem sanki adet olcakmiskm gibi sancım var büyük hayal kırıklığı yarattı artimed çubuk test yarın sabah yine yapacam eğer çıkmazsa kesin kist oldu bende
Size delirmiş olabileceğim konuşun da yemin edemem ama ıspatlayabilirim. Sabun parçasını da cenine benzetip işaret diye ümitlenmezsin be kızım kendine gel diye tokatlıyorum kendimi
Yaptın mı test merak ettimAma sana atmıştım benimde o sekilde yavas yavas koyulasti anlyamadim ya acaba regl yanasiyor diyemi öyle oldu benim yine
Bence sen hamilesinYahu vallahi bilmiyorum acayip kasık ağrım oluyor. Bir de sabah WC lerden sonra zonkluyor resmen biraz çişi tutuyorum uykudan kalkmıyorum. Belirti saymalı mıyım?
İnşallah öyleyizdir cümleten bekleyenBence sen hamilesin
Bu ay kendime doğum günü hediyesi yapamadım malesef( İn şa Allah öyle olurİnşallah öyleyizdir cümleten bekleyen
Hadi bakalımYarına kopar sanırım dananın kuyruğu
İnsan çok isteyince herşeyi bebeğe benzetiyo bebeğe yoruyo bende öyleyimSize delirmiş olabileceğim konuşun da yemin edemem ama ıspatlayabilirim. Sabun parçasını da cenine benzetip işaret diye ümitlenmezsin be kızım kendine gel diye tokatlıyorum kendimi
İnşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah bebeğiniz sizinledir❤ Rabbim sağlıkla bir bebiş nasip etsin size inşallah ❤
Valla orası öyle su cuma bı gelse kan versem adet değilde bebiş haberi alsam kist falan olmasa rabbim hepimize bu ay müjde versin yavrucuklarimizinCanım kötüyü düşünmeyelim dur bakalım daha gelen giden yok
Canım benzer şeyleri bende yaşıyorum regl bittikten tam 15 gün sonra iki kere kahverengi pembe gibi akıntım oldu sonra dört gün boyunca hiç bişey gelmedi. Dört günden sonra kahverengi lekelenme başladı geçen hafta salidan beri bu şekilde devam ediyor benim kanamaya dönmedi ama hamilede değilim ve moralim bozuluyo neden böyle oldu acabaArkadaşlar 8 nisanda regl oldum 13 bitti ve ikinci adetime 15 gun varken ilk pembe akıntı sonra kahve akıntım oldu daha sonra geçmedi yavaş yavaş kırmızı oldu 15 gündür kanamam durmak bilmiyor öyle çokta gelmiyor pedi birgun boyunca değişmiyorum kan testi yaptık <2,00 referans-0-5 çıktı neden kanmam durmuyor ya
Ya ben sana diyorum bu ay kesin oldu geliyor inşallah bebiş. Kuzum lütfen bir test yapar mısın ben bile heyecanlandım yaKızlar çay içtikten 1 saat sonra yaptığım ovulasyon test bugün de böyle @Cgh Rainbowcolours @dceke @miresl @sultansultan90 M Mrs Electrical Engineer @Fang Elif_edanur_61_61
Hemen bize haber veriyorsun test sonrasıYarın gelecek canım testler aldığım an yapacağım