Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım kuzu ben normal aşılama yaptırdım bu arada çipliyi sonradan öğrendim hastanede de hiç seçenek sunmadılar zaten
Bende arastırırken ögrendim normal asılama yüzde 20-30 iken mikroçipli yüzde 60 a kadar basarısı varmıs senn kaçıncı günün bgn peki belirti varmı kuzum

Seninde sürecini takip ediyorum askm ins bebiş geliyordur seninde
Allah razı olsun canım benim bende seni takip ediyorum hayırlısıyla senden eguzel haber alalim hepinizi uzaktan takip ediyorum tek tek yazamıyorum bazen ama hep duamdasiniz ins diyorum bu ay çok güzel haberler aliriz

Ay inşallah ya bende ayın 5inde test yaptım ama hayalet çizgi vardı hiç ümidim yok yarın Bi gidip test yaptırayım bakalım neyse öğreneyim heralde ramazandan çıktık ya oruç falan etkiledi ya da mevsimden dolayı geciktim diye düşünüyorum hayırlısı inşallah

Yaaa hayalet çizgi var demek ama
Benim de ilkinde öyle çıkmıştı hatta o gruba da atmıştım bana mı öyle geliyor görmek istiyorum diye mi görüyorum bi bakın demiştim
Ayyy sağlıkla devam etsin inşallah amin amin Amiin

Ben Bi türlü göremedim zaten çizgiyi ama burada ki arkadaşlar gördüklerini söylediler çok dikkatli bakınca var gibi ama yok gibi de ya bilmiyorum ya çok aradayım nedense hiç hamile olduğumu düşünemiyorum

Merhaba sat 15nisan bat 15mayis 6 ay deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…