- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #8.261
Haber ver bak kesinlikleSipariş verdim canım salı gelir inşallah bugün ovulasyon yaparım sıvı alımını kesip
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber ver bak kesinlikleSipariş verdim canım salı gelir inşallah bugün ovulasyon yaparım sıvı alımını kesip
Ehehehe çılgın şeyKendimden cok seni merak eder oldum valla![]()
Hangisini haber vereyimHaber ver bak kesinlikle![]()
GebeliğiHangisini haber vereyim![]()
Ah canım bekliyorum ömrümde ilk defa adetim 3 gün geçtiPozitif misin canım kaçırdım senin haberlerini![]()
Kiz o test cok hafif cizgi cikarmisti geçen gunBende de arada mıncırmalat vardı ama bu sabahki bildiğin adet sancısıydı ve akıntı da vardı aynı adet öncesi gelenden. Geçmiyor günler geçmiyorbu arada az önce iki tane predictor erken gebeliği 55 TL ye aldım düşünenler de baksın fiyatı uygun
Uzulmek yok benimkide oyleydi dün hayallerim bile o kadar beyaz degildiKızlar baksanınıza hayallerim kadar tertemiz![]()
Kuzuu korkulu ruyalar mi goruyordunBen rüya falan görmek istemiyorum kürtaj olduğum gebelikteyim gördüğüm rüyaları anlatsam donar kalırsınız. O sebeple haberci rüya istemiyorumsen de anlatma rüyalarını kimseye hayra çıksın inşallah güzel haberler al
Hadi ya ben orayı kaçırdım mı neden bu kadar erkenBelki bebiş sessizce geliyordur, belki akıllı bıdıktırinşallah
modunu düşürmeden bekle, olmazsa da canımız sağolsun, vardır Allah'ın bir bildiği
Canımın içi benim reglim bitti bile 6 gün oldu![]()
Yaa hiç üzülme canım benim önümüzdeki aya kaldı umutlarKızlar baksanınıza hayallerim kadar tertemiz![]()
Prodoctor değil bu predictor ama o hiç yanıltmadıKiz o test cok hafif cizgi cikarmisti geçen gun
Süreci bana tamamen yaşatan rüyaları canım maalesefKuzuu korkulu ruyalar mi goruyordun
Aşılama yok ama bende de kahverengi lekelenme var malesef. Regl başlangıcında olur benim aslında ama bu süreç uzadı bu defa bende anlamadımKızlar merhabalar. Ben 11 gün önce aşılama yaptırdım 2 önce kahverengi akıntı geldi 2 gündür de böyle ara ara geliyor az miktarda regl olurum diye bekledim ama regl da olmadım. Bugün gebelik testi yaptım negatif çıktıneden böyle oluyor bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Ver ver beni de etiketle olur mu tüm yorumları okumaya çalışıyorum ama kaçırıyorum yine de. Hayırlı güzel haberler alasın inşallah. Bende de bu sabah bulantı ve kusma oldu. Üşüttüm mü nedir bi anorlllik var bakalım :)Ah canım bekliyorum ömrümde ilk defa adetim 3 gün geçtiama hala umudum yok yarın kan testi vericem
Silinmeye baslamisBugün de böyle çıktı ovulasyonChilddevelopment
Silinmeye baslamis