Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evett kızlar reglimin 4. Gününden merhaba 😂 dün yeni bebeklerim geldi bu sefer farklı marka deniyorum inşallah uğur getirir.. Eğer bu ay da olmazsa bana doktor yolları gözükür. Bu markayı deneyip memnun kalan var mı? İçindeki strip testler çok minnak geldi bana ya 😅 4 tane fazladan ovulasyon 2 tane de fazladan gebelik testi koymuşlar sagolsunlar 😍
Benim 2 denemem bu ovuyla çok memnunum uğur getirsin inşallah 🥰 fazladan koyuyorlar 🤗

Ver ver beni de etiketle olur mu tüm yorumları okumaya çalışıyorum ama kaçırıyorum yine de. Hayırlı güzel haberler alasın inşallah. Bende de bu sabah bulantı ve kusma oldu. Üşüttüm mü nedir bi anorlllik var bakalım :)
Aaa hadi yaa inşallah hamileyizdir regl ne zaman senin

Aşılama yaptıran kızçelerimm size bişey soracağım aşılama da demin arastırırken normal aşılama bir de mikroçipli aşılama diye bişey okudum siz hangisini yaptırmıstınız ??

Evett kızlar reglimin 4. Gününden merhaba 😂 dün yeni bebeklerim geldi bu sefer farklı marka deniyorum inşallah uğur getirir.. Eğer bu ay da olmazsa bana doktor yolları gözükür. Bu markayı deneyip memnun kalan var mı? İçindeki strip testler çok minnak geldi bana ya 😅 4 tane fazladan ovulasyon 2 tane de fazladan gebelik testi koymuşlar sagolsunlar 😍
Bende denedim bunlardan cok hassas cok begendim ama hcg testleri bende silik pozitif gostermisti 😅

Eklentiler

• Screenshot_20220508-144907_Kadnlar Kulb.jpg
    Screenshot_20220508-144907_Kadnlar Kulb.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar selam. Hepimizin anneler günü kutlu olsun ♥️ Benim 6 yaşında bir oğlum var. İkinci gebelik için çalışıyoruz. En son 7 nisanda regli oldum. 19-23-24 nisan değerlendirdik. Bugün 32 gün oldu. Dün kan testim negatif çıktı. Geç döllenme olmuş olabilir mi sizce?

Aşko ben senin testte hayalet çizgi gördüm bide böyle bak istersen 😍
Asko onu bende gördüm hatta beynim bana artık oyun oynuyor dedim kafayı yeme ddim kendi kendime ama sanmıyorum gögüslerim şiş dünden beri reglimi bekliyorum artık belirti aramayı da bıraktım ☹️ Regli olmazsa 2 gün sonra tekrar yaparım ama artık gözden çıkardım aşılamaya bakıyorum arastırmaya basladım

Aşılama yok ama bende de kahverengi lekelenme var malesef. Regl başlangıcında olur benim aslında ama bu süreç uzadı bu defa bende anlamadım
Yaa benimde olur ama ertesi gün regl olurum genelde bunda benimde süreç uzadı yani pregestan kullanıyordummonuda bıraktım kahverengi leke görünce ama kafam karıştı devam mı etsem 😂

Asko onu bende gördüm hatta beynim bana artık oyun oynuyor dedim kafayı yeme ddim kendi kendime ama sanmıyorum gögüslerim şiş dünden beri reglimi bekliyorum artık belirti aramayı da bıraktım ☹️ Regli olmazsa 2 gün sonra tekrar yaparım ama artık gözden çıkardım aşılamaya bakıyorum arastırmaya basladım
Canım ben de çizgi gördüm ama bilemedim tabi ki geç döllenme olmuştur belki nerden biliyoruz içerisini 🤷🏼‍♀️

Canım ben de çizgi gördüm ama bilemedim tabi ki geç döllenme olmuştur belki nerden biliyoruz içerisini 🤷🏼‍♀️
Yok asko yaa testte bozukluk vardır kesin aşılamaya bakıyorum valla 15. Gün bgn 16-17 snde reglinin gelmesi lazım gelsin doktora koscam hemen asılama için 3 güne olmazsam tekrarlarım ama bakarız gene saldım vallahi sen ne durumdasın bebikoo varmı mı belirtin

Yok asko yaa testte bozukluk vardır kesin aşılamaya bakıyorum valla 15. Gün bgn 16-17 snde reglinin gelmesi lazım gelsin doktora koscam hemen asılama için 3 güne olmazsam tekrarlarım ama bakarız gene saldım vallahi sen ne durumdasın bebikoo varmı mı belirtin
Bugün adet sancısı gibi sancım oldu çok ve sarı akıntı ve makattan sol bacağa sancı girdi fazlaca bugünlük böyle 🤭 canım sen çok güzel düzenli birliktelikler yaşadın neden olmasın ki geç döllenme?

Anladım kuzu ben normal aşılama yaptırdım bu arada çipliyi sonradan öğrendim hastanede de hiç seçenek sunmadılar zaten

Bugün adet sancısı gibi sancım oldu çok ve sarı akıntı ve makattan sol bacağa sancı girdi fazlaca bugünlük böyle 🤭 canım sen çok güzel düzenli birliktelikler yaşadın neden olmasın ki geç döllenme?
İns bebiştendir canımmm ya 🙏🙏 kuzum evet cok güzel tamamladık ama sanmıyorum bıraktım ben artık sizlerden güzel haberler bekliyorum

Back