- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.281
Benim 2 denemem bu ovuyla çok memnunum uğur getirsin inşallahEvett kızlar reglimin 4. Gününden merhabadün yeni bebeklerim geldi bu sefer farklı marka deniyorum inşallah uğur getirir.. Eğer bu ay da olmazsa bana doktor yolları gözükür. Bu markayı deneyip memnun kalan var mı? İçindeki strip testler çok minnak geldi bana ya 4 tane fazladan ovulasyon 2 tane de fazladan gebelik testi koymuşlar sagolsunlar
Aaa hadi yaa inşallah hamileyizdir regl ne zaman seninVer ver beni de etiketle olur mu tüm yorumları okumaya çalışıyorum ama kaçırıyorum yine de. Hayırlı güzel haberler alasın inşallah. Bende de bu sabah bulantı ve kusma oldu. Üşüttüm mü nedir bi anorlllik var bakalım :)
Aminn inşallah.. Canım idrar max çizgisine değmesi gerekiyor mu? İlk defa yapıcam strip testBenim 2 denemem bu ovuyla çok memnunum uğur getirsin inşallahfazladan koyuyorlar
Bende denedim bunlardan cok hassas cok begendim ama hcg testleri bende silik pozitif gostermistiEvett kızlar reglimin 4. Gününden merhabadün yeni bebeklerim geldi bu sefer farklı marka deniyorum inşallah uğur getirir.. Eğer bu ay da olmazsa bana doktor yolları gözükür. Bu markayı deneyip memnun kalan var mı? İçindeki strip testler çok minnak geldi bana ya 4 tane fazladan ovulasyon 2 tane de fazladan gebelik testi koymuşlar sagolsunlar
Evet sonra düz zemine koyuyorsun 10 dakika sonra doğru sonuc verirAminn inşallah.. Canım idrar max çizgisine değmesi gerekiyor mu? İlk defa yapıcam strip test
Aşko ben senin testte hayalet çizgi gördüm bide böyle bak istersenM Mavimiresl kuzum sende mi asılamaya geçiçektin
Ben adet olmadım daha canım herhangi bir belirtimde yok yarın sabah test yapacağım haber veririm@Ayrk @LadyRuby @vrllardanbirben @Maviyiseven @-Nesliii F Feyzaakncc @dilara capgu @Bebisimolsunnf @geceyagmuru @Htc 35
Kızlar sizler ne durumda sınız adet günleriniz gelmiş.. İnshaAllah bebiş haberleri getirirsiniz
Asko onu bende gördüm hatta beynim bana artık oyun oynuyor dedim kafayı yeme ddim kendi kendime ama sanmıyorum gögüslerim şiş dünden beri reglimi bekliyorum artık belirti aramayı da bıraktımAşko ben senin testte hayalet çizgi gördüm bide böyle bak istersen
Yaa benimde olur ama ertesi gün regl olurum genelde bunda benimde süreç uzadı yani pregestan kullanıyordummonuda bıraktım kahverengi leke görünce ama kafam karıştı devam mı etsemAşılama yok ama bende de kahverengi lekelenme var malesef. Regl başlangıcında olur benim aslında ama bu süreç uzadı bu defa bende anlamadım
Canım ben de çizgi gördüm ama bilemedim tabi ki geç döllenme olmuştur belki nerden biliyoruz içerisiniAsko onu bende gördüm hatta beynim bana artık oyun oynuyor dedim kafayı yeme ddim kendi kendime ama sanmıyorum gögüslerim şiş dünden beri reglimi bekliyorum artık belirti aramayı da bıraktımRegli olmazsa 2 gün sonra tekrar yaparım ama artık gözden çıkardım aşılamaya bakıyorum arastırmaya basladım
Yok asko yaa testte bozukluk vardır kesin aşılamaya bakıyorum valla 15. Gün bgn 16-17 snde reglinin gelmesi lazım gelsin doktora koscam hemen asılama için 3 güne olmazsam tekrarlarım ama bakarız gene saldım vallahi sen ne durumdasın bebikoo varmı mı belirtinCanım ben de çizgi gördüm ama bilemedim tabi ki geç döllenme olmuştur belki nerden biliyoruz içerisini
Bugün adet sancısı gibi sancım oldu çok ve sarı akıntı ve makattan sol bacağa sancı girdi fazlaca bugünlük böyleYok asko yaa testte bozukluk vardır kesin aşılamaya bakıyorum valla 15. Gün bgn 16-17 snde reglinin gelmesi lazım gelsin doktora koscam hemen asılama için 3 güne olmazsam tekrarlarım ama bakarız gene saldım vallahi sen ne durumdasın bebikoo varmı mı belirtin
Valla canım ben hiç onu kullanmadim lekelenme yapar mı bilmiyorum yaniYaa benimde olur ama ertesi gün regl olurum genelde bunda benimde süreç uzadı yani pregestan kullanıyordummonuda bıraktım kahverengi leke görünce ama kafam karıştı devam mı etsem
Anladım kuzu ben normal aşılama yaptırdım bu arada çipliyi sonradan öğrendim hastanede de hiç seçenek sunmadılar zatenAsko onu bende gördüm hatta beynim bana artık oyun oynuyor dedim kafayı yeme ddim kendi kendime ama sanmıyorum gögüslerim şiş dünden beri reglimi bekliyorum artık belirti aramayı da bıraktımRegli olmazsa 2 gün sonra tekrar yaparım ama artık gözden çıkardım aşılamaya bakıyorum arastırmaya basladım
İns bebiştendir canımmm yaBugün adet sancısı gibi sancım oldu çok ve sarı akıntı ve makattan sol bacağa sancı girdi fazlaca bugünlük böylecanım sen çok güzel düzenli birliktelikler yaşadın neden olmasın ki geç döllenme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?