Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz o test cok hafif cizgi cikarmisti geçen gun

Kuzuu korkulu ruyalar mi goruyordun

Hadi ya ben orayı kaçırdım mı neden bu kadar erken
Kızlar baksanınıza hayallerim kadar tertemiz
Yaa hiç üzülme canım benim önümüzdeki aya kaldı umutlar

Kızlar merhabalar. Ben 11 gün önce aşılama yaptırdım 2 önce kahverengi akıntı geldi 2 gündür de böyle ara ara geliyor az miktarda regl olurum diye bekledim ama regl da olmadım. Bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı neden böyle oluyor bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Aşılama yok ama bende de kahverengi lekelenme var malesef. Regl başlangıcında olur benim aslında ama bu süreç uzadı bu defa bende anlamadım

Ah canım bekliyorum ömrümde ilk defa adetim 3 gün geçti ama hala umudum yok yarın kan testi vericem
Ver ver beni de etiketle olur mu tüm yorumları okumaya çalışıyorum ama kaçırıyorum yine de. Hayırlı güzel haberler alasın inşallah. Bende de bu sabah bulantı ve kusma oldu. Üşüttüm mü nedir bi anorlllik var bakalım :)

Evett kızlar reglimin 4. Gününden merhaba dün yeni bebeklerim geldi bu sefer farklı marka deniyorum inşallah uğur getirir.. Eğer bu ay da olmazsa bana doktor yolları gözükür. Bu markayı deneyip memnun kalan var mı? İçindeki strip testler çok minnak geldi bana ya 4 tane fazladan ovulasyon 2 tane de fazladan gebelik testi koymuşlar sagolsunlar

Eklentiler

• 16520051031604478886388385172676.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…