Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum öyle haklısın ki bende ikinci düşüğünde çok kötü rüya görmüştüm ki benim rüyalarım çıkar her zaman anlatsam sana gerçek gibiydi balım seni o yuzdne çok iyi anlıyorum o yüzden inanamıyorum gecikme uzasın kan vercem cumaya kadar adet olmazsam

Kuzum gözün aydın öncelikle benimkine de bı bakar mısın bebe tıme marka içinden çıkartınca sanki bı çizgi var gibi
İkincide gördum çok silik varla yok gibi seni üzmek istemem ama tekrarla hayirlsiiyla güzel güzel koyulassin inşallah

Sende de geç döllenme olabilir günün geçsin bı bende cumaya kadar beklemedeyim balım bekle bakalım
Olsun da kuzum geç döllenme olsun valla benim eşim de erkenden test yapınca kan verince kızıyor artık üzülüyorum diye. Cumaya kadar bekle kan için diyo mecbur bekliycem

Malesef korktuğum başıma geldi 24.70 olan sonuç 2 gün sonra 20ye düştü... Sanırım kimyasal ptesi doktora gideceğim tamda anneler gününde öğrenmek aşırı üzdü
Üzüldüm gerçekten rabbim daha sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah kuzum hayırlısı neys eo olsun

Olsun da kuzum geç döllenme olsun valla benim eşim de erkenden test yapınca kan verince kızıyor artık üzülüyorum diye. Cumaya kadar bekle kan için diyo mecbur bekliycem
Bekle bacım bend ekann için beklicem bekle bakalım aynı gün güzel haber alalim

Telegramda grupları var orda sorabilirsin ama ben sorduğum halde net cevaplar alamadım. İnşallah faydalı olur güzel haberlerinizi bekliyorum
Telegrami mesajlara kapatmışlar bizimde böyle kullanmak işimize geliyor çok pahalı bitsin istemiyoruz iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah hepimiz anne oluruz .yazarım yine sonuclarini

Yaptin mi test

Hayırlısı olsun ne diyim amin inşallah bebislerimiz alalım seneye kucağımıza sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…