- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.241
Amin kuzum öyle haklısın ki bende ikinci düşüğünde çok kötü rüya görmüştüm ki benim rüyalarım çıkar her zaman anlatsam sana gerçek gibiydi balım seni o yuzdne çok iyi anlıyorum o yüzden inanamıyorum gecikme uzasın kan vercem cumaya kadar adet olmazsamBen rüya falan görmek istemiyorum kürtaj olduğum gebelikteyim gördüğüm rüyaları anlatsam donar kalırsınız. O sebeple haberci rüya istemiyorumsen de anlatma rüyalarını kimseye hayra çıksın inşallah güzel haberler al
Bat ne zaman pekiKuzum gözün aydın öncelikle benimkine de bı bakar mısın bebe tıme marka içinden çıkartınca sanki bı çizgi var gibi
İkincide gördum çok silik varla yok gibi seni üzmek istemem ama tekrarla hayirlsiiyla güzel güzel koyulassin inşallahKuzum gözün aydın öncelikle benimkine de bı bakar mısın bebe tıme marka içinden çıkartınca sanki bı çizgi var gibi
Yarına en geç olmam gerekBat ne zaman pe
İnşallah canımİkincide gördum çok silik varla yok gibi seni üzmek istemem ama tekrarla hayirlsiiyla güzel güzel koyulassin inşallah
Sende de geç döllenme olabilir günün geçsin bı bende cumaya kadar beklemedeyim balım bekle bakalımYarına en geç olmam gerek
Olsun da kuzum geç döllenme olsunSende de geç döllenme olabilir günün geçsin bı bende cumaya kadar beklemedeyim balım bekle bakalım
Üzüldüm gerçekten rabbim daha sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallahMalesef korktuğum başıma geldi 24.70 olan sonuç 2 gün sonra 20ye düştü... Sanırım kimyasal ptesi doktora gideceğim tamda anneler gününde öğrenmek aşırı üzdü
Bekle bacım bend ekann için beklicemOlsun da kuzum geç döllenme olsunvalla benim eşim de erkenden test yapınca kan verince kızıyor artık üzülüyorum diye. Cumaya kadar bekle kan için diyo mecbur bekliycem
Telegrami mesajlara kapatmışlar bizimde böyle kullanmak işimize geliyor çok pahalı bitsin istemiyoruz iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah hepimiz anne oluruz .yazarım yine sonuclariniTelegramda grupları var orda sorabilirsin ama ben sorduğum halde net cevaplar alamadım. İnşallah faydalı olur güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah canımTelegrami mesajlara kapatmışlar bizimde böyle kullanmak işimize geliyor çok pahalı bitsin istemiyoruz iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah hepimiz anne oluruz .yazarım yine sonuclarini
Hadi yaaaMalesef korktuğum başıma geldi 24.70 olan sonuç 2 gün sonra 20ye düştü... Sanırım kimyasal ptesi doktora gideceğim tamda anneler gününde öğrenmek aşırı üzdü
Yaptin mi testBende de arada mıncırmalat vardı ama bu sabahki bildiğin adet sancısıydı ve akıntı da vardı aynı adet öncesi gelenden. Geçmiyor günler geçmiyorbu arada az önce iki tane predictor erken gebeliği 55 TL ye aldım düşünenler de baksın fiyatı uygun
Sipariş verdim canım salı gelir inşallah bugün ovulasyon yaparım sıvı alımını kesipYaptin mi test
Kendimden cok seni merak eder oldum vallaSipariş verdim canım salı gelir inşallah bugün ovulasyon yaparım sıvı alımını kesip
Hayırlısı olsun ne diyim amin inşallahKızlar günaydın annelerimiz ve benle birlikte olan diğer anne adaylarımızda seneye bebişlerimizle kutlayalım insallah kızlargece test yaptım negatif gögüslerim patlıyor dünden beri dokunamıyorum heralde reglim gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?