- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.141
Tabiikisi tertemiz delirdik biz titiz hatunlarizTertemiz delirdik ne güzel
Ya öyle düşünme relax ol belki bu aylarda olacakCanım ben 3 yıldır uğraşıyorum hatırlıyorsan daha önce de söylemiştim bu ay son oldu oldu olmadı tamamen bırakıyorum diye kısmet değilmiş ne yapalımama yine buralardayım sizi takip edeceğim inşallah bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz.
Kuzum yerleşme de sancı olmuyormuş benim sancım da var bide baya kahverengi pembe falan değil. Benim çatlatma iğnesi 2 taneydi belki o yüzden etkisi 13. Güne kadar sürmüştür testim de erken gebelik testi olduğu için algılamıştır hayırlısı olsun kısmet değilmiş sadece bu ay çok umutluydum ablalarım falan kesin gözüyle bakıyordu o yüzden bu kadar üzüldüm
Progesteron testini ne zamam yaptırdınız acaba bu arada gebesiniz sanırımm hayırlınolsunnGünaydın kızlarrBata az kalmışken heyecan bastı beni. Bu ay uyku halim ve göğüste ara ara sızı hissim var. Bebiş yoksa da kaliteli yumurtladığım kesin progesteron tavan yaptı muhtemelen daha önce böyle olduğunda progesteronum iyi çıkmıştı zira
Kaç gün kaldi bataGeçen ay bu aydan daha hamileydim meselairi göğüsler ve arada hafif kasık batmaları onlar da çok belirgin değil yani
Ben Aralık yada Ocak ayında takip edilirken yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Bu sefer yaptırmadım canım . Ama yumurtlama kalitesini ölçer progesteron gebelik için fikir vermez demişti doktorum o zamanProgesteron testini ne zamam yaptırdınız acaba bu arada gebesiniz sanırımm hayırlınolsunn
Eğer kendini çok yorgun hissediyorsan dinlen bence canım yarın testi yapar yapmaz bize de at inşallah pozitif olurKuzum yok bendede yok bende yarın son testimi yapcam bende hiç ümitli değilim bir kaç güne bende olurum sen gene bayagı erken oldun bende bu ay ole düşünüyorum doktor aşılama dicek acaba bir ay bende kafamımı dinlesem sürekli hormon hormon vucudum tepki veriyor artık
Canım benim inşallah bebiş vardır erken gebelik testin varsa çatlatma iğnesinin 13. Günü yapabilirsin bence hiç şimdi den moralini bozma ben güzel haberler bekliyorum sendenBu ay bende kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama benim de eşim bu sefer oldu gibi şeyler söylüyor. O da beni moda sokuyor.
Bende sen ve @Random3 sancım var dedikçe bende olmadı heralde diyip kendimi hazırlıyorum. bende öyle sancı falan bi dün akşam oldu regl sancısı sabah kalktığımda yine hiç bişeyim yoktu. Hayırlısı bakalım salıya kadar regl gelmezse salı yapıcam testi. Bu ay olmaz sa da artık kendime odaklanıcam bayağı saldım kendimi kitap okumaya başlarım kpss çalışmaya yoğunlaşırım vakit buldukça gezerim. Eşime de diyorum olmazsa yazı kafama göre geçiricem diye. Zaten tayin var bebe düşünemeyiz o arada.
İnşallah canım ama ekstra hiç bişe yapmayacam Allahım istediği zaman olsunYa öyle düşünme relax ol belki bu aylarda olacak
Güzel kalbine kurban olurum❤ inşallah güzel haberler verebilirim. Erken gebelik testlerinde çok yanıltıcı sonuçlar aldım ondan daha almam. Günü gelince kaset yapıcam canım.Kaset testlerde de kuruma falan oluyor aslında ama yapacak bişey yok Merkezde olsam direk kan verirdim. Akıntı falan da anlamıyorum sürekli fitil kalıntıları olduğundan. Normalde regle 4 5 gün kala kuruluk oluyordu yani bu aralar kuruluk olması gerekiyor da fitilden onu da anlamıyorumEğer kendini çok yorgun hissediyorsan dinlen bence canım yarın testi yapar yapmaz bize de at inşallah pozitif olur
Canım benim inşallah bebiş vardır erken gebelik testin varsa çatlatma iğnesinin 13. Günü yapabilirsin bence hiç şimdi den moralini bozma ben güzel haberler bekliyorum senden
İnşallah canım ama ekstra hiç bişe yapmayacam Allahım istediği zaman olsun
15 mayıs daha çok var yaKaç gün kaldi bata
Sağlık ocağında yaptırdığım testler 2-3 saate e nabıza düşüyor ama gebelik testi hiç yaptırmadım. Bence düşüyordur sisteme, olmadı arayıp öğrenebilirsin. Gecikme olduğunu söyleyince test yaparlar, ben geçen ay gitmiştim gebelik düşünüyoruz kan değerlerime vs baktırıcam diye, gebelik testi 1 hafta geçsin o zaman yapılır dedi doktorum. Gecikti desem yapardı yani.Kızlar nasılsınız durumlar ne ben hala regl olmadım pazartesi kan vereyim diyorum size bir şey soruvçcam sağlık ocağına kan verince sonuç e nabıza düşüyormuydu ve ne kadar zaman sonra düşüyorbilen varmı
E ben de görüyorum kuzuuummmBak mesela bunu yıkadım kuruma çizgisi olsa kaybolurdu ama ben gözle görebiliyorum o çizgiyi yarın ne cikcak bakalım çok ince bir çizgi varVenev bı baksana ya
8 gün kalmis kiz mutlaka beni haberdar et ha aklim sende15 mayıs daha çok var ya
Ay insallah yarin yap at bizide etiketle pazar ya eşim cok evde cok giremezsem kaciririm etiket yapBak mesela bunu yıkadım kuruma çizgisi olsa kaybolurdu ama ben gözle görebiliyorum o çizgiyi yarın ne cikcak bakalım çok ince bir çizgi varVenev bı baksana ya
Bende bidaki ay icin 10 laboquik 5 surelab aldim gelir kargo pazartesi sali bidaki aya hazirlik yol uzuuuunsence? Dostum bu ne biçim bir soru allasen? Tabi ki prodoctor hariç hepsini sıradan geçireceğim
Kuzu benimde regle 3-4 gun kala kuruluk olur hep fazla akintim yok zaten kupkuru olurum regl donemin yakin…bu arada artimed alma ciddi kuruma cizgisi var hatta test yapmadan bile belli oluyor..Laboquik cok guzel freely guzel bi test bide miratech erken gebelik testini cok begendim..Güzel kalbine kurban olurum❤ inşallah güzel haberler verebilirim. Erken gebelik testlerinde çok yanıltıcı sonuçlar aldım ondan daha almam. Günü gelince kaset yapıcam canım.Kaset testlerde de kuruma falan oluyor aslında ama yapacak bişey yok Merkezde olsam direk kan verirdim. Akıntı falan da anlamıyorum sürekli fitil kalıntıları olduğundan. Normalde regle 4 5 gün kala kuruluk oluyordu yani bu aralar kuruluk olması gerekiyor da fitilden onu da anlamıyorum
Benimde olmuyordu hersey normal ama ben birturlu hamile kalamıyordum çok kötü hissediyordum her ay 4 ay boşuna bi doktorda tedavi olmuştum verdiği klomen bende hep kist yapıyordu her ay. Doktoru değiştirdim ve doktorum direk benden rahim flimi istedi sonuç her iki tüpüm kapali yani ben boşuna 4 ay kürek çekmişim neyse ameliyat oldum tuplerim açıldı çok şükür şuan hamileyim herseyin normal ise ve olmuyorsa bence direk rahim filmi çektir 1 yıldan az olanlara cekmiyorlar niye bilmiyorum ama ısrar et çekmek için zor biliyorum ama kendini yıpratma boşunaMerhabalar kızlar.
Canım çok sıkılıyor, 5 ay boyunca düzenli ovülasyona rağmen bebek nasip olmadı, bu 6. ay olacak. Bu sefer de hevesim kalmamış gibi hissediyorum. Bebekleri çok seviyorum fakat çok hevesle başladım her ay özen gösterdim tüm kontrollerim yapıldı her geçen ay istediğim azalıyor kendime zarar veriyor gibi hissediyorum. Bugün bile düşündüm kahve içmedim, sıcak duş almadım, yumurtlamadan sonra ağrılarım olsa dahi ilaç içmedim herşeye dikkat ettim kaç aydır böyle de stresli.
Doktorum da 1 yıl içinde olmazsa o zaman endişelenirsin şuan herşey yolunda dedi. Enfeksiyonum vardı geçen ay tedavi oldum. Benim gibi hisseden vardır mutlaka. Kesinlikle isyan değil biliyorum 6 ay da çok bir süre değil ama içimde hislerim değişti elimde değil. Toparlanmak için ne yapmalıyım bilmiyorum. Bebek eşyaları alırdım arada, şimdi hiç bakasım gelmiyor.
Zaten insanin bisure sonra hevesi gidiyor biran önce anne ol insallah..Hsg falan cektirdinmi kuzuMerhabalar kızlar.
Canım çok sıkılıyor, 5 ay boyunca düzenli ovülasyona rağmen bebek nasip olmadı, bu 6. ay olacak. Bu sefer de hevesim kalmamış gibi hissediyorum. Bebekleri çok seviyorum fakat çok hevesle başladım her ay özen gösterdim tüm kontrollerim yapıldı her geçen ay istediğim azalıyor kendime zarar veriyor gibi hissediyorum. Bugün bile düşündüm kahve içmedim, sıcak duş almadım, yumurtlamadan sonra ağrılarım olsa dahi ilaç içmedim herşeye dikkat ettim kaç aydır böyle de stresli.
Doktorum da 1 yıl içinde olmazsa o zaman endişelenirsin şuan herşey yolunda dedi. Enfeksiyonum vardı geçen ay tedavi oldum. Benim gibi hisseden vardır mutlaka. Kesinlikle isyan değil biliyorum 6 ay da çok bir süre değil ama içimde hislerim değişti elimde değil. Toparlanmak için ne yapmalıyım bilmiyorum. Bebek eşyaları alırdım arada, şimdi hiç bakasım gelmiyor.
Canım ben de senin gibi moddayım dün cok agladım özellikle eşim sagolsun hep teselli etmek için napcagını sasırdı adam bizimde 10 aydır olmuyo 2 çatlatma iğnesi de başarısız maalesef bende sasırmıs durumdayım istememek lazım demekki cok istiyoruz olmuyoMerhabalar kızlar.
Ahahahah macera başlasın geneBende bidaki ay icin 10 laboquik 5 surelab aldim gelir kargo pazartesi sali bidaki aya hazirlik yol uzuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?