- 25 Temmuz 2021
- 63
- 66
- 3
- 32
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #8.101
Ben hamile olmayacağımdan o kadar emindim ki bir dünya Ovülasyon testi aldım bir deBir kaç gün daha geçsin yaparım pazartesi yine ovu yaparım koyuluk varsa yaparım ayın 11 de test
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hamile olmayacağımdan o kadar emindim ki bir dünya Ovülasyon testi aldım bir deBir kaç gün daha geçsin yaparım pazartesi yine ovu yaparım koyuluk varsa yaparım ayın 11 de test
Testler hazır mıİnşallah bu gazla yeniden hamile kalırsınbende arada olan kasık mıncırmaları ve irileşen göğüslerim dışında bir şey yok hissedemiyorum olmadı gibi ama bakalım yine de daha 1 haftam var o zamana kadar psikopatlığa devam
![]()
Ayy inşallah amiin dua et hamile kişinin duası kabul olurmuşBen hamile olmayacağımdan o kadar emindim ki bir dünya Ovülasyon testi aldım bir deŞükür gerek kalmadı. Sende de öyle olur belki
![]()
Canım inşallah kısa sürede hepinize nasip olsun. Bende sağlıkla kucağıma alayım inşallahAyy inşallah amiin dua et hamile kişinin duası kabul olurmuş![]()
İnşallah canımCanım inşallah kısa sürede hepinize nasip olsun. Bende sağlıkla kucağıma alayım inşallah![]()
Hayır canım benim yerleşme zamanı çok sancım olmustu sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı inşallah seninde yerleşmedir hemen umudunu kaybetme insallah bebiş yerleşiyordur haber ver mutlakaCanım ben 3 yıldır uğraşıyorum hatırlıyorsan daha önce de söylemiştim bu ay son oldu oldu olmadı tamamen bırakıyorum diye kısmet değilmiş ne yapalımama yine buralardayım sizi takip edeceğim inşallah bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz.
Kuzum yerleşme de sancı olmuyormuş benim sancım da var bide baya kahverengi pembe falan değil. Benim çatlatma iğnesi 2 taneydi belki o yüzden etkisi 13. Güne kadar sürmüştür testim de erken gebelik testi olduğu için algılamıştır hayırlısı olsun kısmet değilmiş sadece bu ay çok umutluydum ablalarım falan kesin gözüyle bakıyordu o yüzden bu kadar üzüldüm![]()
Tebrik ederimKızlar BAT 13 Mayıs ama erken gebelik yaptım ve pozitif çıkınca kan verdim . Sonuç 34 çıktı henüz çok taze bi gebeyimDarısı isteyen, bekleyen çabalayan herkese inşallah
![]()
Bilmiyorum canım hiç umudum aynı adet gibi hissediyorum tam sökülmedi daha ama sancılarım var diye birde aşılamanın 11. Günü olsa erken gebelik testim de mutlaka çıkardı dün ve bugün yaptım bugün dünden daha da silikti neredeyse zorla görünüyorduHayır canım benim yerleşme zamanı çok sancım olmustu sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı inşallah seninde yerleşmedir hemen umudunu kaybetme insallah bebiş yerleşiyordur haber ver mutlaka
Canim sende durumlar ne oldu ovulasyon un pozitif çıkıyorduYaaaaa ne güzel haberr hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Testler hazır mı![]()
![]()
Bugün de yaptım bak atayım nasıl çıktığını kayda değer bir durum değil sanırım normal heraldeCanim sende durumlar ne oldu ovulasyon un pozitif çıkıyordu
Normal zamanda nasıldı senin canimBugün de yaptım bak atayım nasıl çıktığını kayda değer bir durum değil sanırım normal heralde
Mesela pikten sonraki çatlamada çok silikti yumurtlamaya kadar olan dönemde yine silikti pik öncesi bu koyulukta oluyorduNormal zamanda nasıldı senin canim
Tatlım olabilir tabi ki neden olmasın adetin gelmedikçe umut hep var yarın sabah test yap istersen yine salı falan kana gidersin olmaz mı?Kızlar bugün bat günü dün aksma yaptığım erken gebelikte silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi muhakkak attım çöpe bugün gelen gidne yok herkes beni ariyo rüyamda seni gördüm hamile misin falan benimse hiç umudum yok oysa hayırlısı olsun ne diyim yarın sabah tekrar kaset test yapsam çıkar mı geç döllenme olduysa hani bu ay 2 kere yumurtladim ki
Niye böyle ya cok tuhaf gebeliğe dair bisey var mi peki belirtti falanMesela pikten sonraki çatlamada çok silikti yumurtlamaya kadar olan dönemde yine silikti pik öncesi bu koyulukta oluyordu
Geçen ay bu aydan daha hamileydim meselaNiye böyle ya cok tuhaf gebeliğe dair bisey var mi peki belirtti falan
Sabah ilk idrarla yapicam hayırlısı olsun bakalim hani baş dönmesi halen var goguslerde acı sizi var ne bilim tiksinme bile var biseylerden yiyecek olarak yani insaAllah yarın çift çizgiyi görürümTatlım olabilir tabi ki neden olmasın adetin gelmedikçe umut hep var yarın sabah test yap istersen yine salı falan kana gidersin olmaz mı?