Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben 3 yıldır uğraşıyorum hatırlıyorsan daha önce de söylemiştim bu ay son oldu oldu olmadı tamamen bırakıyorum diye kısmet değilmiş ne yapalım 🤦🏻‍♀️ ama yine buralardayım sizi takip edeceğim inşallah bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz. 🙏🏻

Kuzum yerleşme de sancı olmuyormuş benim sancım da var bide baya kahverengi pembe falan değil. Benim çatlatma iğnesi 2 taneydi belki o yüzden etkisi 13. Güne kadar sürmüştür testim de erken gebelik testi olduğu için algılamıştır hayırlısı olsun kısmet değilmiş sadece bu ay çok umutluydum ablalarım falan kesin gözüyle bakıyordu o yüzden bu kadar üzüldüm 🙏🏻
Hayır canım benim yerleşme zamanı çok sancım olmustu sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı inşallah seninde yerleşmedir hemen umudunu kaybetme insallah bebiş yerleşiyordur haber ver mutlaka

Hayır canım benim yerleşme zamanı çok sancım olmustu sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı inşallah seninde yerleşmedir hemen umudunu kaybetme insallah bebiş yerleşiyordur haber ver mutlaka
Bilmiyorum canım hiç umudum aynı adet gibi hissediyorum tam sökülmedi daha ama sancılarım var diye birde aşılamanın 11. Günü olsa erken gebelik testim de mutlaka çıkardı dün ve bugün yaptım bugün dünden daha da silikti neredeyse zorla görünüyordu

Canim sende durumlar ne oldu ovulasyon un pozitif çıkıyordu
Bugün de yaptım bak atayım nasıl çıktığını kayda değer bir durum değil sanırım normal heralde

Eklentiler

• 2B5C5FE7-DE99-4E59-82FD-9410BABFDEC7.jpeg
    2B5C5FE7-DE99-4E59-82FD-9410BABFDEC7.jpeg
    121,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bugün bat günü dün aksma yaptığım erken gebelikte silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi muhakkak attım çöpe bugün gelen gidne yok herkes beni ariyo rüyamda seni gördüm hamile misin falan benimse hiç umudum yok oysa hayırlısı olsun ne diyim yarın sabah tekrar kaset test yapsam çıkar mı geç döllenme olduysa hani bu ay 2 kere yumurtladim ki

Biri akıl versin geç döllenme ise çıkar mı bugün bat günü 7 gün önce akıntım vardı yumurta akı geldi değerlendirdik olabilir mi ya bebek

Kızlar bugün bat günü dün aksma yaptığım erken gebelikte silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi muhakkak attım çöpe bugün gelen gidne yok herkes beni ariyo rüyamda seni gördüm hamile misin falan benimse hiç umudum yok oysa hayırlısı olsun ne diyim yarın sabah tekrar kaset test yapsam çıkar mı geç döllenme olduysa hani bu ay 2 kere yumurtladim ki
Tatlım olabilir tabi ki neden olmasın adetin gelmedikçe umut hep var yarın sabah test yap istersen yine salı falan kana gidersin olmaz mı?

Tatlım olabilir tabi ki neden olmasın adetin gelmedikçe umut hep var yarın sabah test yap istersen yine salı falan kana gidersin olmaz mı?
Sabah ilk idrarla yapicam hayırlısı olsun bakalim hani baş dönmesi halen var goguslerde acı sizi var ne bilim tiksinme bile var biseylerden yiyecek olarak yani insaAllah yarın çift çizgiyi görürüm

Bak mesela bunu yıkadım kuruma çizgisi olsa kaybolurdu ama ben gözle görebiliyorum o çizgiyi yarın ne cikcak bakalım çok ince bir çizgi var Venev Venev bı baksana ya

Eklentiler

• 16519396764563880176800686599920.jpg
    16519396764563880176800686599920.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 58
Back