Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben de senin gibi moddayım dün cok agladım özellikle eşim sagolsun hep teselli etmek için napcagını sasırdı adam bizimde 10 aydır olmuyo 2 çatlatma iğnesi de başarısız maalesef bende sasırmıs durumdayım istememek lazım demekki cok istiyoruz olmuyo 😞
Bak işte buna katılıyorum 11 ay öyle uğraş çaba verdim ki kayıplarından sonra tamda umudu yitirdim yok nasılsa dedim evd Enis duran test sinirimi bozacak en iyisi yapım atım çöpe dedim olsa anlardım dedim ve kabak gibi çıktı anında banyoda WC de yani dondum kaldım ins herkes yokmus gibi hissediyorum dediğinde bu ay öğrensin bebislerini

Goguslerde zonklama gibi oluyo mu mesela ara ara sanki kalp orda aktarmış gibi yani acı sizi var o şekil oldumj sende de🤗rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin yavrumu bacım 🥰
Uçlarda acı var ama sürekli değil ara ara canım şuan o zonklama karnımda var ama 😅iyi mi kötü mü bilmiyorum

Zaten insanin bisure sonra hevesi gidiyor biran önce anne ol insallah..Hsg falan cektirdinmi kuzu
Doktorlar henüz erken buldu hsg için. Bende her ay doktora gidip yıpranmak istemiyorum artık. Enfeksiyon olduğunu geçen ay fark ettik tedavi oldum akışına bırakıcam. Moral bozuluyor tabi ki.

Canım ben de senin gibi moddayım dün cok agladım özellikle eşim sagolsun hep teselli etmek için napcagını sasırdı adam bizimde 10 aydır olmuyo 2 çatlatma iğnesi de başarısız maalesef bende sasırmıs durumdayım istememek lazım demekki cok istiyoruz olmuyo 😞
Tabi ki çok takıca da böyle oluyor ama zor bir süreç annelik istemek de gerekmiyor mu zaten.

Back