- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.081
Sakın üzülme duydunmu kuzu sakın zamani var sadece hayirlisi olsun bidaki aya hep beraber bebis olacak insallah.. bak benimde regl günü yarin bi belirtim yoktu regl olacak gibi ama suan vucudum yaniyor regl olacakmisim gibi hem ayni tarihler oluyorz belki bebekleri ayni tarihlerde ogreniriz bidaki ay ama sakın üzülme kıyamamKızlar benden buraya kadar ben son şansımı kullandımAdet oluyorum leke olarak gelmeye başladı
Bidaki ay hep beraber gebe kaliriz insallh bende bugn yarin regl olcamBeni silebilirsin regl oldum
Canım yürürken bile gaz çıkıyor kendiliğinden afadersin. İlk gebeliğimde böyle olmuştu. İnşallah buda gebeliğe işarettir ikimiz içindeBenimde iki gündür aşırı gaz ve şişlik problemim var. Böyle karnımın içi taş gibi aşırı şiş hissediyorum sanki tıkanırcasına yemişim gibi
Kuzuu adet lekesi gibi mi? Yerleşme olarak düşünmek istiyorum ya sabah daha silik çizgi vardı amaKızlar benden buraya kadar ben son şansımı kullandımAdet oluyorum leke olarak gelmeye başladı
Tebrik ederim canım ovu testi nasıl çıkıyor denedin mi çok merak ediyorum ovu da nasıl çıkıyorTeşekkür ederim şoktayım hala evdeki bütün testleri yapasım varinanamıyorum bu ay ovülasyon testi ile takip ettim ve ovülasyon hünü nöbette idim kaçırdık yani o yüzden beklemiyodum. Gerçi hala test yanlıştır diye düşünüyorum. Ayrıca gsh ve tsh lerim yüksekti . Bana dua edin lütfen.
Ay aynıCanım yürürken bile gaz çıkıyor kendiliğinden afadersin. İlk gebeliğimde böyle olmuştu. İnşallah buda gebeliğe işarettir ikimiz içinde
Tertemiz delirdik ne güzelCicikler bas kaldirmis ciciiklerr bas kaldirmis kavusmuyo düğmeler zalım oyVenev zalım zalım tey teyyy
Canım ben 3 yıldır uğraşıyorum hatırlıyorsan daha önce de söylemiştim bu ay son oldu oldu olmadı tamamen bırakıyorum diye kısmet değilmiş ne yapalımSakın üzülme duydunmu kuzu sakın zamani var sadece hayirlisi olsun bidaki aya hep beraber bebis olacak insallah.. bak benimde regl günü yarin bi belirtim yoktu regl olacak gibi ama suan vucudum yaniyor regl olacakmisim gibi hem ayni tarihler oluyorz belki bebekleri ayni tarihlerde ogreniriz bidaki ay ama sakın üzülme kıyamam
Kuzum yerleşme de sancı olmuyormuş benim sancım da var bide baya kahverengi pembe falan değil. Benim çatlatma iğnesi 2 taneydi belki o yüzden etkisi 13. Güne kadar sürmüştür testim de erken gebelik testi olduğu için algılamıştır hayırlısı olsun kısmet değilmiş sadece bu ay çok umutluydum ablalarım falan kesin gözüyle bakıyordu o yüzden bu kadar üzüldümKuzuu adet lekesi gibi mi? Yerleşme olarak düşünmek istiyorum ya sabah daha silik çizgi vardı ama
Yaaaaa ne güzel haberr hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar BAT 13 Mayıs ama erken gebelik yaptım ve pozitif çıkınca kan verdim . Sonuç 34 çıktı henüz çok taze bi gebeyimDarısı isteyen, bekleyen çabalayan herkese inşallah
Yaa bize de dua et allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar BAT 13 Mayıs ama erken gebelik yaptım ve pozitif çıkınca kan verdim . Sonuç 34 çıktı henüz çok taze bi gebeyimDarısı isteyen, bekleyen çabalayan herkese inşallah
Tebrik ederim canım ovu testi nasıl çıkıyor denedin mi çok merak ediyorum ovu da nasıl çıkıyor20 nisanda yumurtlama gördüm çizgi çok koyuydu o zaman.17 sindeki silikliği görüyorsun yumurtlamadan önce . Yumurtlamadan sonra da hep böyle çift çizgi çıktı . Testlerin üstünde tarihler yazıyo. Yumurtlamadan sonrada test yapmayı bırakmadım. Yani Ovülasyon testim yumurtlamadan sonrada yumurtlama günü kadar koyu olmasada hep böyle çıktı
Sat neydi acaba sizin . Bende yarın kan vermeye gidebilirim muhtemelenKızlar BAT 13 Mayıs ama erken gebelik yaptım ve pozitif çıkınca kan verdim . Sonuç 34 çıktı henüz çok taze bi gebeyimDarısı isteyen, bekleyen çabalayan herkese inşallah
Döngünün 18. Günğne denk geliyo bı sabah yaptım. Adet günüm yarındı normalde.Benimde bu koyulukta şimdi yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptın
Benimki böyle çıktı bugün yumurtlamadan 10 gün sence nasıl koyuluk var miDöngünün 18. Günğne denk geliyo bı sabah yaptım. Adet günüm yarındı normalde.
Hayırlı olsuun sağlıkla gelsin :) belirti var mı ya da regl ağrısı?Kızlar BAT 13 Mayıs ama erken gebelik yaptım ve pozitif çıkınca kan verdim . Sonuç 34 çıktı henüz çok taze bi gebeyimDarısı isteyen, bekleyen çabalayan herkese inşallah
Benimde hep böyledi yumurtlamadan sonra testlerim. Bi gebelik testi yap bakalımBenimki böyle çıktı bugün yumurtlamadan 10 gün sence nasıl koyuluk var miEki Görüntüle 3061586
Bir kaç gün daha geçsin yaparım pazartesi yine ovu yaparım koyuluk varsa yaparım ayın 11 de testBenimde hep böyledi yumurtlamadan sonra testlerim. Bi gebelik testi yap bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?