Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benden buraya kadar ben son şansımı kullandım Adet oluyorum leke olarak gelmeye başladı
Sakın üzülme duydunmu kuzu sakın zamani var sadece hayirlisi olsun bidaki aya hep beraber bebis olacak insallah.. bak benimde regl günü yarin bi belirtim yoktu regl olacak gibi ama suan vucudum yaniyor regl olacakmisim gibi hem ayni tarihler oluyorz belki bebekleri ayni tarihlerde ogreniriz bidaki ay ama sakın üzülme kıyamam

Benimde iki gündür aşırı gaz ve şişlik problemim var. Böyle karnımın içi taş gibi aşırı şiş hissediyorum sanki tıkanırcasına yemişim gibi
Canım yürürken bile gaz çıkıyor kendiliğinden afadersin. İlk gebeliğimde böyle olmuştu. İnşallah buda gebeliğe işarettir ikimiz içinde

Tebrik ederim canım ovu testi nasıl çıkıyor denedin mi çok merak ediyorum ovu da nasıl çıkıyor

Canım ben 3 yıldır uğraşıyorum hatırlıyorsan daha önce de söylemiştim bu ay son oldu oldu olmadı tamamen bırakıyorum diye kısmet değilmiş ne yapalım ama yine buralardayım sizi takip edeceğim inşallah bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz.
Kuzuu adet lekesi gibi mi? Yerleşme olarak düşünmek istiyorum ya sabah daha silik çizgi vardı ama
Kuzum yerleşme de sancı olmuyormuş benim sancım da var bide baya kahverengi pembe falan değil. Benim çatlatma iğnesi 2 taneydi belki o yüzden etkisi 13. Güne kadar sürmüştür testim de erken gebelik testi olduğu için algılamıştır hayırlısı olsun kısmet değilmiş sadece bu ay çok umutluydum ablalarım falan kesin gözüyle bakıyordu o yüzden bu kadar üzüldüm

Eklentiler

• C2B1C000-762D-49FB-A294-A0D62FB8AF6E.jpeg
    136,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 5ED5DA4F-5A49-4EF5-AD7C-03D7A5DBCAAC.jpeg
    79,6 KB · Görüntüleme: 47
Zorlayınca çizgi gördüm gibi ama yok sanki. Hayaller başka bahara kaldı

Eklentiler

• IMG_20220507_174219_1.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20220507_174200_1.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20220507_174141_1.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…