Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebiş haberlerini alanlar gözünüz aydın 😊 biz denemeye devam. Buradaki desteğe ihtiyacım var. Bugün 20. Gündeyim regl ağrım başladı :KK43: bu sefer de olmazsa tüp bebeğe başlarız diye konuşmuştuk, 1 kere kimyasal 1 kere de 8.haftada kaybettim :KK43:
Canım hamile kalabiliyorsun aslında bu güzel bişey benim 10 aydır kimyasal bile gerçekleşmdi hiçbir sorun yokken hemde üzülme tüp bebek ztn şansın daha yüksek olcak ins en yakın zamanda kavusursun kuzum

Eki Görüntüle 3061387 kızlar elim ayağım titriyo heyecandan lütfen bi bakın. Hamile miyim ? Adetime bir gün var. Kaset testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı?
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻🤗
Yeniden koyulaşır inşallah bu sefer bebişten 💞 çok uzun sürmüş etkisi iğnenin
İnşallah canım benim 2 taneydi iğne belki o yüzdendir 🙏🏻
Yarın tekrar kuzum bence bide sen iki tane çatlatma iğnesi vurulmuştun diye biliyorum sen 14-15. Gününde yapsan daha iyi sanki insallah çizgiler daha da koyulassınnnnn🤭
Büyük ihtimalle öyledir canım bugün kan verecektim ama yarın kaset testim var onuda yapayım öyle vereyim 🙏🏻

Canım hamile kalabiliyorsun aslında bu güzel bişey benim 10 aydır kimyasal bile gerçekleşmdi hiçbir sorun yokken hemde üzülme tüp bebek ztn şansın daha yüksek olcak ins en yakın zamanda kavusursun kuzum
Sagol canım, senin de olsun ve sağlıklı devam etsin, Allah kaybını göstermesin 😇 kaybedince olmaması gerekiyor demek ki psikolojisine girmiştim birkaç ay

Bebiş haberlerini alanlar gözünüz aydın 😊 biz denemeye devam. Buradaki desteğe ihtiyacım var. Bugün 20. Gündeyim regl ağrım başladı :( bu sefer de olmazsa tüp bebeğe başlarız diye konuşmuştuk, 1 kere kimyasal 1 kere de 8.haftada kaybettim :(
Merhaba! Canim aslinda burada gördüğüm kadariyla ve cevremde aşılama yaptiran yengem falanda var hemde 6 sefer çok fazla olumlu görmüyoruz cok nadir gebelik olusuyor acaba bu kadar zahmete maddi manevi olarakta değiyormu anlamis degilim banada aşılama dedi doktor ama cokta gerekli gelmiyor sonuclarina göre bence 2 yil gebe kalamayan anneler durumları yeterliyse tum genetik tstleri yaptırdıktan sonra tüp bebeğe yönelmeli diye düşünüyorum.. Bundan fazlasi hem maddi, dahada kötüsü manevi ve zaman kaybi

Sagol canım, senin de olsun ve sağlıklı devam etsin, Allah kaybını göstermesin 😇 kaybedince olmaması gerekiyor demek ki psikolojisine girmiştim birkaç ay
Yok kuzum ole düşünme belki daha büyük sorunla cıkıcaktı baska seyler olcaktı ole düşün saglıklı tutunarak gelsin bebişler en yakın zamanda

Merhaba! Canim aslinda burada gördüğüm kadariyla ve cevremde aşılama yaptiran yengem falanda var hemde 6 sefer çok fazla olumlu görmüyoruz cok nadir gebelik olusuyor acaba bu kadar zahmete maddi manevi olarakta değiyormu anlamis degilim banada aşılama dedi doktor ama cokta gerekli gelmiyor sonuclarina göre bence 2 yil gebe kalamayan anneler durumları yeterliyse tum genetik tstleri yaptırdıktan sonra tüp bebeğe yönelmeli diye düşünüyorum.. Bundan fazlasi hem maddi, dahada kötüsü manevi ve zaman kaybi
Benim bir yıl önce amh 0.3 çıktığı için geç kalmayalım diye dedi aslında ama keşke doğal yolla olsa da vücudun düzenini hormonlarla aşılarla ilaçlarla bozmasak

Benim bir yıl önce amh 0.3 çıktığı için geç kalmayalım diye dedi aslında ama keşke doğal yolla olsa da vücudun düzenini hormonlarla aşılarla ilaçlarla bozmasak
Cok düşük 😔 ama iste bazen olmuyo maalesef ve cok fazla yoruyo bu durum seneler sürüyor her ay umutla bekleyiş Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin

Cok düşük 😔 ama iste bazen olmuyo maalesef ve cok fazla yoruyo bu durum seneler sürüyor her ay umutla bekleyiş Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin
Evet düşük :( elimden gelen şeyleri yapıp gerisine de kader diyeceğim artık napalım, bu sürede umudumu yüksek tutmam lazım

Valla benim amh ım cok iyi seviyelerde hormonlarla kaç aydır vucudum mahvetti bel agrısından kalkamıyorum yatakdan regl olunca da bu ay asılamaya geçiçem bende

@tucimo Ginnys Ginnys kizlaaar neredesinizzzz ya ilk göz ağrılarımmmm özledim sizi ya :KK61::KK61::KK61:
Ben gitmiyorum siteye ondandır.ev yerleşiyor yenice benim birde ben kilo vermeye karar verdim bebek olayını askıya aldım belki saha iyi olur diye bir çok stresliydim yeni yeni toparlanıyorum bakalım Ağustos yada sonrasında düşünüyorum

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻🤗

İnşallah canım benim 2 taneydi iğne belki o yüzdendir 🙏🏻

Büyük ihtimalle öyledir canım bugün kan verecektim ama yarın kaset testim var onuda yapayım öyle vereyim 🙏🏻
Teşekkür ederim 🤗🤗 valla kızlar sizlere de dua ediyorum inşallah he biriniz hayırlı haberler alırısınız🥰

Çok zormuş ya bu bebek isteme süreci. Ben çok aceleci bi insanım sanırım. Kaldırmıyo benim bünye. Pes ettim valla. Gelmiyosa kendi bilir o bebe 😡 bebeye trip modundayım 😡😡😡 cidden beklenti içinde olup sonunun hüsran olması ne zormuş ya. Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah🙏🏻 Venev Venev My_Moonlight06 My_Moonlight06 M Mavimiresl M Mrs Electrical Engineer

Bu arada senin doktoru hayran hayran okudum M Mavimiresl ben de istiyorum ondannnnn 🤤
En doğru zamanda gelecekler inşallah canım umutsuzluk yok😘

Back