Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Özel kliniğe gidiyorum kuzum. Benim de yumurtalıklarda tembellik çıktı. Femara çatlatma iğnesi ile deniyoruz şuan iste. Denemem olumsuz sonuclandı. Bu ay 2. Femaramı kullandım. Tüplerin açık kapalı durumuna bakmadık henüz yıpranıyorum çevremdeki söylemler de üzüyor niye yapmıyorsun dedikce bir sey de diyemiyorum bi anneme anlatabiliyorum ister istemez umutsuzluğa kapılıyorum hiç olmayacak mı diye

Bence kan vermelisin, benim de adet günüm gelince baya adet ağırlarını gibi ağırlarım başlamıştı oda bir belirti yani.

Keske tuplerinede baktirsan benim nasip olursa 3. Cocugum olacak 8 yasinda kızım ve 11 yasinda oğlum ikisinede korunmayi biraktigimda 2. 3. Ay hamileydim.. ama bu olmuyo yani bakalim bende merak ediyorum tüplerim de yapisklik varmi ondanmi olmuyo adet duzensizligi hic yasamayan biriyim cok şükür duzenlidir 3-4 gun oynar oda normal zaten. Bende özel hastaneye gidiyordum hatta ordki doktoruma göre dogal yolla hamile kalmamda sknti yok.. bu ayda tedavi basliycakti asilama yada catlatma igneleri ama ben gecen gun arastirma hastanesinden randevu aldim profesörden bana dedigi karin içi yapisikligimdan dolayi maalesef dogal yolu beklemek boşa kurek cekmek dedi..Tavsiyem bide baska doktorami görünsen ayrica suan tıp o kadar ileriki cocuksuz aile neredeyse hic yok sende bu konuda umutsuz olma sadece dogru zaman doğru tedavi imkan ve umut

bende ayni sürecteyim pcos ve yumurta tembelligi.bu 3.ayim femara+ovitrelle kullaniyorum bu da olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi cekilecek..doktorum merak etme olacak yumurta rezerven cok iyi dedi ama bilemiyorum cok sIkIldim

Anladim cnm, kontrol etmis olmasi cok iyi, insallah dollenmistir

Merhaba herkese Bende bu ay çalışmalara başladım Allahın izniyle Şubat ayından beri folik asit kullandım 3 ay ve bu ay bıraktım fazla içmemek adına. İlk folik asiti depolayıp sonra denemeye başladım. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah isteyen herkese amin

Bende 8 aylık evlym 4 aydır bebek istyorz ama bı türlü olmuyor ne yapcgmi şaşırdım

Selam canım belirtilerin var mı ne durumdasın? Çok erken ama daha yokluyoruz işte kendimizi
Kuzum ben bayram için ailemin yanına gelmiştim pek belirti arayacak vaktim olmadı. Ama acayip bir gazım var neden kaynaklı bilemiyorum. Ya şehir değişikliği yada gebelik belirtisi hatırlıyorsan söylemiştim ilk gebeliğimde en belirgin belirtim gazdı. Bu ayda çok umudum yok ama. Sende son durum nedir

İnşallah bu gazla yeniden hamile kalırsın bende arada olan kasık mıncırmaları ve irileşen göğüslerim dışında bir şey yok hissedemiyorum olmadı gibi ama bakalım yine de daha 1 haftam var o zamana kadar psikopatlığa devam

Benimde iki gündür aşırı gaz ve şişlik problemim var. Böyle karnımın içi taş gibi aşırı şiş hissediyorum sanki tıkanırcasına yemişim gibi

Cicikler bas kaldirmis ciciiklerr bas kaldirmis kavusmuyo düğmeler zalım oy Venev zalım zalım tey teyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…