- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.921
Asko ayrica tarih bu ayin 24 üymus doktor eşimin tanidigi ciktiBende anestezisiz yaptırdım normal muayeneden farkı yokki normalde acı eşiğim düşüktür
Test yapti onu biliyorum benimde islerim vardi yazadim hiç yaaBende çok merak ediyorum bugün hiç girmedi sayfaya S sultansultan90
Aa iyi bari ulaştıysanızAsko ayrica tarih bu ayin 24 üymus doktor eşimin tanidigi ciktiaradik sorduk ortak tanidiklardan tanidik varmis küçük yer olunca herkes birbirine ulasiyor attik fotoyu zaten arayinca isim verince tanidi bu ayin 24 unde dedi
Negatif çıktı diye üzüntüden mi girmiyor ama hiç böyle yapmazdıTest yapti onu biliyorum benimde islerim vardi yazadim hiç yaa
Ulaştık kuzum.. ben bugun test yaptim hem Allahtan umit kesilmez diye yine kesildi umutlarimAa iyi bari ulaştıysanız
Dur kız bata varmış daha belli olmazUlaştık kuzum.. ben bugun test yaptim hem Allahtan umit kesilmez diye yine kesildi umutlarim
Merak ettim bende S sultansultan90 kuzummm bizi yanliz birakma buralarda meraktayzNegatif çıktı diye üzüntüden mi girmiyor ama hiç böyle yapmazdı
Pazar sabahi gelmesi lazim hep oyle olur.. Ama ben regl olacak gibide hissetmiyorum normalde sanci olurdu yokDur kız bata varmış daha belli olmaz
İnşallah canım heyecanım gitgide artıyorO umutsuzluk, üzülmemek için kendimizi korumak için.. hepimizde var o, ama bir yanımız da ya varsa ya olduysa diye umutlanıyoriki tarafı dengelemek en güzeli.. inşallah vardır
Neden umutsuzluk yok asla.. guzel düşün guzel olsun nefes aldigimiz sürece umut hep varDevamlı ağlamak geliyor icimden umutsuzluğa kapıldım ben gene...
Tekrarladim yavrum ne hikmetse başta çıkan hayali çizgi yok şimdi naisote yokmuş kızlar olsaydı bu erken gebelik testi muhakkak çıkardı sanırım erkenden elendim üzüldüm ama baksanıza yok bisicuk ama nedne benim göğüsler patlamaya hazır bomba gibi niye aciyo uçları böyle veeeee neden baygınlık geliyo ara ara yarın bat günü bu işte bir terslik var kist mi gitmedi aşağıda neler oluyor beyninde deli sorular moral sıfırin altındaKuzum test tekrarlamadinmi sen sabrindan öptüğüm
İnşallah bebiş yeni yerleşiyodurda ondan çıkmamıştırPazar sabahi gelmesi lazim hep oyle olur.. Ama ben regl olacak gibide hissetmiyorum normalde sanci olurdu yokaraftayim ama bebekte yok bakacegiz gorecegiz
Bizler için her ay yeni bir umut ama keşke beynimizi de yönetebilsek. Psikoloji kaldırmıyor resmen. Allah yardımcımız olsunNeden umutsuzluk yok asla.. guzel düşün guzel olsun nefes aldigimiz sürece umut hep var
Çok aminnn cokkkkkkk goguslerimin her yanında ağrı var sinirim bozuldu sebepsiz olmaz buBizler için her ay yeni bir umut ama keşke beynimizi de yönetebilsek. Psikoloji kaldırmıyor resmen. Allah yardımcımız olsun
Bu erken gebelik testleri yanıltıyor insani cok fazla ben daha almiycam erken gebelik eger alirsam miratech erken gebelik alirim..Sana bişi diyimmi bende ayni sekildeyim asla yoğurt yemem canim gecen gun yoğurt istiyordu kisa süreli bas donmelerim oluyor bayginlik geliyo banada ve tiksinti var hatta arada sigara icerdim binde bi, ondan bile tiksindim..Ama asla umudunu kaybetme gec dollenmedir belki moralini bozmaTekrarladim yavrum ne hikmetse başta çıkan hayali çizgi yok şimdi naisote yokmuş kızlar olsaydı bu erken gebelik testi muhakkak çıkardı sanırım erkenden elendim üzüldüm ama baksanıza yok bisicuk ama nedne benim göğüsler patlamaya hazır bomba gibi niye aciyo uçları böyle veeeee neden baygınlık geliyo ara ara yarın bat günü bu işte bir terslik var kist mi gitmedi aşağıda neler oluyor beyninde deli sorular moral sıfırin altında
Canım inşallah gebeliktendir ama prolaktin değeri yüksek olunca da göğüs ağrısı kaşıntı çok oluyor.Tekrarladim yavrum ne hikmetse başta çıkan hayali çizgi yok şimdi naisote yokmuş kızlar olsaydı bu erken gebelik testi muhakkak çıkardı sanırım erkenden elendim üzüldüm ama baksanıza yok bisicuk ama nedne benim göğüsler patlamaya hazır bomba gibi niye aciyo uçları böyle veeeee neden baygınlık geliyo ara ara yarın bat günü bu işte bir terslik var kist mi gitmedi aşağıda neler oluyor beyninde deli sorular moral sıfırin altında
Geç döllenme olduğunu umut ederek adet olmamayı bekleyelim bakalım inşallah aşağıda yolundadır her şeyTekrarladim yavrum ne hikmetse başta çıkan hayali çizgi yok şimdi naisote yokmuş kızlar olsaydı bu erken gebelik testi muhakkak çıkardı sanırım erkenden elendim üzüldüm ama baksanıza yok bisicuk ama nedne benim göğüsler patlamaya hazır bomba gibi niye aciyo uçları böyle veeeee neden baygınlık geliyo ara ara yarın bat günü bu işte bir terslik var kist mi gitmedi aşağıda neler oluyor beyninde deli sorular moral sıfırin altında
İyide kuzum bat yarın erken gebelik zimbirtisinda olsa çıkmaz mıydı ben kızıma hamileligimi bat günü normal kaset tipi testte öğrendim hemd ehic belirti yoktu sadece 2. Kere baş dönmem olduydu ekmekten tiksinmistim şimdi goguslerime dokunamiyorum bileBu erken gebelik testleri yanıltıyor insani cok fazla ben daha almiycam erken gebelik eger alirsam miratech erken gebelik alirim..Sana bişi diyimmi bende ayni sekildeyim asla yoğurt yemem canim gecen gun yoğurt istiyordu kisa süreli bas donmelerim oluyor bayginlik geliyo banada ve tiksinti var hatta arada sigara icerdim binde bi, ondan bile tiksindim..Ama asla umudunu kaybetme gec dollenmedir belki moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?