- 5 Mart 2018
- 375
- 158
- 103
- 41
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.861
Bende sütlu asla içemem anca osmanli kahvesi içerim o da kremalı diye sanırımAsla da içemem sütlü
Benim sade şekersiz filteBende sütlu asla içemem anca osmanli kahvesi içerim o da kremalı diye sanırım
Eeee hafiften bir çizgi var ben görüyorumKızlar regl bu gün olmam lazımdı test yaptım kaset testmiş gerçi 28 günde bir olduğumu düşünürsek 3 gün önce olmam lazımdı 9 gün önce lekelenmem olmuştu önce pembe sonra kahve rengi bu gün göğüs uçlarının çevresinde büyüme var ve arasıra acıyor normalde reg olacağım zaman göğüslerimde bişey hissetmem hafif kasık ağrım ve bel ağrım var. Ne düşünüyorsunuz sizce varmı bişeyler benim pek ümidim kalmadı
Hemen yapam bir dene gülümBenim sade şekersiz filte
Yaa ben neden göremiyorum yaaa kör olacamEeee hafiften bir çizgi var ben görüyorumbebiş geliyoreeee
Yaa ben neden göremiyorum yaaa kör olacam
Aaaa evet şimdi gördüm bende inşallah yanılmıyoruzdur yaEki Görüntüle 3061181
Yaaa çok az bir şey görüyorum işaretledim yerde foto yanıltıyor da olabilir tabi
İnshaAllah ama bence bunu saymayalim hayal kırıklığı olmasın yarın sabah birtane daha yap . Bu erkene gebelik miydi ?Aaaa evet şimdi gördüm bende inşallah yanılmıyoruzdur ya
Hayır değil kaset test bu artık pazartesi kan veririm regl olmazsamİnshaAllah ama bence bunu saymayalim hayal kırıklığı olmasın yarın sabah birtane daha yap . Bu erkene gebelik miydi ?
Kızlar az önce tatlibakt nerdeyse bayilacaktim kız tuttu beni içim bı hos oldu iki test aldım yarın bat 1 erken 1 de normal test aldım szice şimdi yaosammiAyyy keşke
Bende gördüm bisicukEki Görüntüle 3061181
Yaaa çok az bir şey görüyorum işaretledim yerde foto yanıltıyor da olabilir tabi
Ay bilmiyorum ki sabah ilk idrarla diyorlar ama ben olsam dayanamazdmKızlar az önce tatlibakt nerdeyse bayilacaktim kız tuttu beni içim bı hos oldu iki test aldım yarın bat 1 erken 1 de normal test aldım szice şimdi yaosammi
Yaoacam galiba ama akşam yada sabah bakalimAy bilmiyorum ki sabah ilk idrarla diyorlar ama ben olsam dayanamazdm
Birini akşam yap birini sabahYaoacam galiba ama akşam yada sabah bakalim
Çok az belli ama test bozuk olabilirmi yaBende gördüm bisicuk
2 saat sıvı almadıktan sonra yapabilirsiniz sabahta yanıltabilir gece karpuz yiyip yattıysanız tuvalete gitmedenAy bilmiyorum ki sabah ilk idrarla diyorlar ama ben olsam dayanamazdm
Ah canım teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun. Ben 1,5yıllık evliyim hiç korunmadık şubatta oldu ama oda seninki gibi gelişemedi nasip olmadı. İnşallah birlikte güzel haberler almak nasip olsunHoşgeldin
Bende aynı Şubat'ta düşük yaşadım senin için de geçmiş olsun.. benim kendiliğinden düştü kese gelişmemişti bebek zaten beni görmemiştik.. İnshaAllah bu ay güzle haberi alirisn ve sağlıklı olur İnshaAllah Aminnn
Ne kadardır bebiş için deniyorsun?
Son başlangıç adet tarihinin ve beklenen adet tarihini yaz ekleyim seni de listeye
Hayali bir çizgi çıktı kendi evinde yaptım bişi belli değil öbürünü 2 gün sonra yaoacam hasta olmazsamBirini akşam yap birini sabah
Benim de belli degil canım ilk düşükte detaylı araştırma yapmıyorlar malum. Yine de pıhtılaşmaya baktırdık sorun yoktu. Sağlıksızmış demek diye yorumluyorlar. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAraştırdık elbetteki. Pıhtılaşmam yok. NasipSiz neden kaybettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?