Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy keşke

Kardeşimin topiğinde yer almayacam da ne yapacam dedim İn şa Allah aynı anda alırız o güzel haberleri sipariş ettim yoldalar
Harikaaaa İnshaAllah onlarla daha emin adim.atacaksin canım İnshaAllah ve lütfen stress yapma kuzum .. bırak şal kendini olmaması için bir neden yok İnshaAllah olucak stress yapma ki o bu ay olsun

A

Ama korktuğum bugünde verdim yani en son dünden önceki gün vermiştim bugün 167 çıktı
Olsun hemen telaş etme düşmedi ya sonuçta.. yinede çıkmış iki güne bir verilmiyor muydu kan ? Biranda fazla da çıkabilir stress yapma cunki sana zarardan başka bir şey vermez

Tabiki var canım.. İnshaAllah bebiş haberi alırız

Evet aynen öyle benim de bildiğim zaten günde bir bardak oda sütlü sanırım..

İnshaAllah bu arada sen de hoşgeldin
Listeye ekleyimmi seni de eğer istersen sadece bana son adet tarihini ve beklediğin adet tarihini yaz ve birde ne zamandır bebiş beklediğini ekleyim seni de
Hoşbuldm 21 Nisan Son adet tarihim.
Tekrarlayan gebelik kayıplarım var 1 senedir sağlıklı gebelik için uğraşıyorum. Olur ekleyebilirsin kısmet artık

Hoşbuldm 21 Nisan Son adet tarihim.
Tekrarlayan gebelik kayıplarım var 1 senedir sağlıklı gebelik için uğraşıyorum. Olur ekleyebilirsin kısmet artık
Kaybın icin çok üzgünüm .. İnshaAllah sağlıklı bir gebelikle bebeğini kucağına alırsın

Şimdi beklediğin adet tarihi ne zaman ?

kızlar merhaba 11 nisanda laparoskopik ameliyat ile çikolata kisti aldırmıştım hatırlayanlar olur son adet tarihim 22 mart neden adetim gecikti acaba bu kadar fikri olan varmı 45 gün oldu sadece ameliyat haftası lekelenmem oldu acaba o adetmiydiki

Bilgisi olan yazabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…