Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim salidan beri lekelenme devam ediyor artış da yok sadece tuvalette oluyor bide moralim bozuluyo artık ya neden böyle oluyo benim adetlerimde başta lekelenme şeklinde başlar ama rengi koyulaşır ve pıhtı şeklinde de olur devamlı görürüm başladıktan sonra. Ardından kanamaya döner

Canım adetin kaçıncı günü aşılama yapıldı ve yumurtaların kaç mm idi bende bu ay aşılama yaptırcamda merak içindeyim

Benim normalde önceden hic lekelenme olmazdi sadece geçen ay iki gun kala lekelenme başladı yerlesmedir dedim sevindim iki gün sonra pat diye basladi

Ben cok stres yapiyordum geçtiğimiz aylarda ovulasyon testi sürekli saniye saniye takip belirti aradim hep kendimde cok kendimi bunalttim ama simdi biraktim
Amann bosver okadar ya bi ara ovulasyon testi aldim ...eee yetmedi 3 ayda bir olan insana test mi dayanır nerden yakalicam onu saati saatine cidt cizgiyi uzun iş bende biraktim heee ama 2 gunde bir iliski yasadim test almamak icin oda yumurta olmadi sanirim bu ay ama adet belirtilerim var tabi hayırlısı

Yok ya ne koronası..adetden önceki ağrılar sende..yada kendini soğuka vermişsin..ondan böyle ağrıların oluyor.Sen aşılamamı etmişsin?

Sagol canim insallah basladim arastirmaya hsg filmini falan kizlar anestezilimi yaptirdiniz yaptiranlar yoksa anestesizmi korkarim kac dkka sürdü korkarim tansiyonum düşer diye endişe ediyorum
Ben anestezili yaptırdım..10 dakika bu kadar..iyikide anestezili oldum çünkü ne kadar deseler bile ağrısız..ben eskisi gibi ağrıya sabr edemiyorum

Benimde adetim hiç gecikmezdi..ama geçen ay 17 gün gecikti..hepsi stres..hormonlar iyi çıktı bende

Canımcım beni listeden silebilirsin My_Moonlight06 reglme 6 gün var, testler negatif. Olursa olacak bakalım 5 gün içinde belli olacak, olmazsa bebek fikrinden vazgeçtim tamamen. Sana zahmet beni siliver
Moral bozmak yok siz daha yeni başladınız canım. Bak bana Eylül'den bu yana istiyorum hala pes etmedim

Sebebi bulunamıyor 3.kaybım eşimde de ben de de bi sıkıntı yok belirtim yok bakalım nasip
Aa 3 mü. Baktılar mı pıhtılaşmaya vs. Araştırdılar mı neler sebep olabilir diye.
En sık karşılaşılan neden kan pıhtılaşması oluyormuş.
Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah sağlıkla yeniden nasip olur

Kızlar ya çarsamba günü femara bitti. Dun grip oldum bi de Yarın da doktor randevum var Çatlatma iğnesi olucam sanırım tekrardan ama grip etkiler mi süreci acaba burnum akıyor

Beni de gruba ekleyebilir misiniz dün hamile olduğumu öğrendim bat 29 Mart

Canım adetin kaçıncı günü aşılama yapıldı ve yumurtaların kaç mm idi bende bu ay aşılama yaptırcamda merak içindeyim
Canım adetin 5. Günü iğneye başladım 15. Gün aşılama yapıldı 2 tane yumurtam vardı aşılamadan 2 gün biri 17-18 cm diğeri daha küçüktü

Canım adetin 5. Günü iğneye başladım 15. Gün aşılama yapıldı 2 tane yumurtam vardı aşılamadan 2 gün biri 17-18 cm diğeri daha küçüktü
Bende dün yani adetin 3. Günü gonalf le 37.5 üniteyle başladım pazartesi kontrolüm var geçen ay iptal oldu aşılamam bu ay sorunsuz olur inşallah

Ben anestezili yaptırdım..10 dakika bu kadar..iyikide anestezili oldum çünkü ne kadar deseler bile ağrısız..ben eskisi gibi ağrıya sabr edemiyorum
Oh atlattin peki cektirdigin ay bebek yapmaya devam ediyomusun yoksa beklemekmi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…