- Emoji Skoru
- 4.140
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.681
Tutmazsa gerçekten kahvesiz kaldığıma yanarımBitki çayı içilmiyor diye biliyorum bende ama kahveyi bilmiyordum valla inşallah bebeğin tutar da iyi ki kahvesiz kaldım Dersin
Ayy ben dun ıhlamur ictimBitki çayı içilmiyor diye biliyorum bende ama kahveyi bilmiyordum valla inşallah bebeğin tutar da iyi ki kahvesiz kaldım Dersin
Evet kuzum kan verdim 1.2 geldi..kan mi verdin? üzülme canim önümüzdeki günlere odaklan herseyin hayirlisi..bende bugün test aldim eve geldim lekelenmem gelmis pembe pembe sanirim benimde negatif yinede test ypicam sabah
Benim hiç gecikmez normalde bakalm doktora gitcem haftaya zaten ne dicek bakayımNe âdet günü geçilmiştim 10 gün filan yinede cikmadi
Evet böyle şeyler bennde duyuyorum ama bu tarz mucizeler beni hiç bulmazmış gibi geliyorKendi annem baana hamileyken bir ay adet görmüşbiraz o kurcaladı aklımızı
Tutacak allahın izniyle canım inanalım ki olsunTutmazsa gerçekten kahvesiz kaldığıma yanarımtutar mı ki ya o şans bize güler miii dersin
Bir iki kere içtiysen bişe olmaz canım ama daha içme ne olur ne olmaz özellikle papatya falanAyy ben dun ıhlamur ictimbisey olurmu kiii yani gebe miyim o bile meçhul ama
Ahh zaten o kafa rahat olsa herşey olacakta yapabilene helal olsunİnşallah canim bu ay bekleyiş içine girmiyorum olmazsa olmasin nasip değilmiş diyeceğim zaten rahatım da
Sebebi bulunamıyor 3.kaybım eşimde de ben de de bi sıkıntı yok belirtim yok bakalım nasipVar mı canım bir belirtin. Kaçıncı hafta da ne sebeple kürtaj oldun sen. Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah cümlemize
Canım neden böyle yapıyorsun dur bakalım belki geç döllendi nerden bileceksin? Adet mi oldun da sil diyorsunKızlar beni silin yaa bembeyaz cıktı erken gebelik demekki olmadı ben gene korona olcam heralde belim ondan agrıyo bulantım var bide bu çatlatma iğnesi beni hasta ediyor sanırım şubat ayında vuruldugum da böyle şiddetli bel agrısı bulantıya çevirdi sonra korona oldum anlamadım vallahi bişeyden
Amin amin inşallah hepimiz inşallah. Valla ben de bekliycem gibi bakalım son günlerde bir merak sarıp almazsam test şu an beklemedeyimEvet ya o ilk kısım dimi harbiden bencede kolaybdegil ya haklisin onda ya atlattin ama şükür insallah bebekde olur saglikli bir sekilde en kisa zamanda hamile kalirsin bana gelince hala belirtilerdeyim okadar erkenden hamilelik belirtisi olmaz ki ya ve okadar yogun olmaz bence bilemedim vala test filan hic almicam adet gecene kadar
Ya ben de çok fazla kahve ve çay içen bir insanım. Ama daha önce dediğim gibi bir sürü doktordan da duyduğum günde bir fincanın bir zararo yok diye biliyorumKizlar dogrumu duydum kahve olumsuzmu etkiliyor dediniz filtre kahve iciyordum sabahlari 1 buyuk fincan bazen iki eee ondan mi tutmuyor acaba yani tutmamistir heralde kesin degil tabi de kahvesiz kalcagima cocuk yapmam heheheh dermişim hehehe umarim okadar buyuk etkisi yoktur ya eyvah eyvah yandik cay hic sevmem ama filtre kahveyi elletmem ya hihihi️ ️ ️ ️
Hayırlısı diyelimEvet böyle şeyler bennde duyuyorum ama bu tarz mucizeler beni hiç bulmazmış gibi geliyor
regli gelene kadar umudunu yitirme geç döllenme olabilir herkesin hcg aynı artmaz herkesin testi aynı çıkmaz bekle bence canımKızlar beni silin yaa bembeyaz cıktı erken gebelik demekki olmadı ben gene korona olcam heralde belim ondan agrıyo bulantım var bide bu çatlatma iğnesi beni hasta ediyor sanırım şubat ayında vuruldugum da böyle şiddetli bel agrısı bulantıya çevirdi sonra korona oldum anlamadım vallahi bişeyden
Basla kuzum basla. Misafirlerim gitsin ben de randevu alacagim iki doktor var aklimda, arastiriyorum. Hakkimizda hayirlisiYaptım kuzum sabah erkenden.. bembeyaz yaa, bir gölge de mi çıkmaz hain testte, sonra yattım tekrarkarın ağrısıyla uyandım veee gelmiş beklenen… bu ay ben de bitmedi ama yeni bat 30 mayıs Venev hepsonradan Veziir S sultansultan90 My_Moonlight06 @Mrs Electrical Engineer @Papatyamveben-Mavi ve diğer fıstıklar..
Yarınki kontrolüme göre tüp bebek serüvenine başlayacağımhepinizi hormonal çalkantılarımla darlayabilirim şimdiden söyliyim
Hee iyi bari ama kahvesini cok koyuyorum yani iki fincana eşit olabilirde bazen oyle seyler yapiyorum ......yahuu bir kahvemiz vardi sonunda onada el atıldı hehehehe dogrudur ama o ayrı lahveyi sevdigim icin ben laf soyletmek istemiyorum heheh bakma sen banaYa ben de çok fazla kahve ve çay içen bir insanım. Ama daha önce dediğim gibi bir sürü doktordan da duyduğum günde bir fincanın bir zararo yok diye biliyorum
Sen yine de biraz azalt kahvesiniHee iyi bari ama kahvesini cok koyuyorum yani iki fincana eşit olabilirde bazen oyle seyler yapiyorum ......yahuu bir kahvemiz vardi sonunda onada el atıldı hehehehe dogrudur ama o ayrı lahveyi sevdigim icin ben laf soyletmek istemiyorum heheh bakma sen banaadete 8 gun kalmış testle cikmaz hem zaten daha gec gelir normalde adetim 40 gunde veya 2 ayda bir o hesaba gore 8 gun kalmış olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?