Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitki çayı içilmiyor diye biliyorum bende ama kahveyi bilmiyordum valla inşallah bebeğin tutar da iyi ki kahvesiz kaldım Dersin
Tutmazsa gerçekten kahvesiz kaldığıma yanarım tutar mı ki ya o şans bize güler miii dersin

kan mi verdin? üzülme canim önümüzdeki günlere odaklan herseyin hayirlisi..bende bugün test aldim eve geldim lekelenmem gelmis pembe pembe sanirim benimde negatif yinede test ypicam sabah
Evet kuzum kan verdim 1.2 geldi..
Ah inşallah yerleşme kanamasıdır seninki. Sabah etiketle beni testi yapınca

Tutmazsa gerçekten kahvesiz kaldığıma yanarım tutar mı ki ya o şans bize güler miii dersin
Tutacak allahın izniyle canım inanalım ki olsun
Ayy ben dun ıhlamur ictim bisey olurmu kiii yani gebe miyim o bile meçhul ama
Bir iki kere içtiysen bişe olmaz canım ama daha içme ne olur ne olmaz özellikle papatya falan

Kızlar beni silin yaa bembeyaz cıktı erken gebelik demekki olmadı ben gene korona olcam heralde belim ondan agrıyo bulantım var bide bu çatlatma iğnesi beni hasta ediyor sanırım şubat ayında vuruldugum da böyle şiddetli bel agrısı bulantıya çevirdi sonra korona oldum anlamadım vallahi bişeyden

Canım neden böyle yapıyorsun dur bakalım belki geç döllendi nerden bileceksin? Adet mi oldun da sil diyorsun

Kizlar dogrumu duydum kahve olumsuzmu etkiliyor dediniz filtre kahve iciyordum sabahlari 1 buyuk fincan bazen iki eee ondan mi tutmuyor acaba yani tutmamistir heralde kesin degil tabi de kahvesiz kalcagima cocuk yapmam heheheh dermişim hehehe umarim okadar buyuk etkisi yoktur ya eyvah eyvah yandik cay hic sevmem ama filtre kahveyi elletmem ya hihihi

Amin amin inşallah hepimiz inşallah. Valla ben de bekliycem gibi bakalım son günlerde bir merak sarıp almazsam test şu an beklemedeyim

Ya ben de çok fazla kahve ve çay içen bir insanım. Ama daha önce dediğim gibi bir sürü doktordan da duyduğum günde bir fincanın bir zararo yok diye biliyorum

regli gelene kadar umudunu yitirme geç döllenme olabilir herkesin hcg aynı artmaz herkesin testi aynı çıkmaz bekle bence canım

Basla kuzum basla. Misafirlerim gitsin ben de randevu alacagim iki doktor var aklimda, arastiriyorum. Hakkimizda hayirlisi

Ya ben de çok fazla kahve ve çay içen bir insanım. Ama daha önce dediğim gibi bir sürü doktordan da duyduğum günde bir fincanın bir zararo yok diye biliyorum
Hee iyi bari ama kahvesini cok koyuyorum yani iki fincana eşit olabilirde bazen oyle seyler yapiyorum ......yahuu bir kahvemiz vardi sonunda onada el atıldı hehehehe dogrudur ama o ayrı lahveyi sevdigim icin ben laf soyletmek istemiyorum heheh bakma sen bana adete 8 gun kalmış testle cikmaz hem zaten daha gec gelir normalde adetim 40 gunde veya 2 ayda bir o hesaba gore 8 gun kalmış olmayabilir

Sen yine de biraz azalt kahvesini ben normalde gün içinde en az 3 4 fincan kahve ve işte milyonlarca kez çay içerim azalttım günde bire düştüm şükür.
Benimde 9 günüm var ve felaket bel ağrısı karın ağrısı yaşıyorum göğüslerim acayip azıyo dokundukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…