Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana bisi diyimmi aşkom her muaynemde sordum doktoruma bakin bana yapisiklik var dedi doktorum teshis koyuldu sezeryanimda ve sonrasindaki muaynemde gebelik dusunuyosan acele etmen gerekir sonrasinda tedavi yontemi kullanman gerekli gebe kalman icin demisti 4/5 sene önce ama simdiki doktor halen daha savunuyor dogal yol dogal yol diye gidecektim her ay bide asilamaya falan basliycakti bu adetimde gel demisti.. her ay umutla bekliycektim o skntiya strese girdigime degmiycekti cocugumun rizkindan verecektim bide özel hastane çünkü herseyi gectim umutsuzlukla sonuclanacakti eşim icinde bi stres benim içinde..

Ya ben günde 1 kahve içiyorum, çayında epey açık içerim ama kahvaltıda aksam falan mutlaka 4-5 bardak içiyorum.. enişteme sorar mısın izin var mı

Canımcım beni listeden silebilirsin My_Moonlight06 reglme 6 gün var, testler negatif. Olursa olacak bakalım 5 gün içinde belli olacak, olmazsa bebek fikrinden vazgeçtim tamamen. Sana zahmet beni siliver
Kız sen ne diyon daha 6 gün var bi dur yahu koskoca 6 gün sen bi elini yüzünü yıka da ferahla yok böyle düşünceler

Ohh ne güzel her şeyi düşünüp her yolu açmış önünüze, artık ona güvenip ne derse yapın valla o doktor size bebişi vermeden bırakmaz

İnsanın içine sinen bir doktor bulması da ne kadar zor bak ne güzel rast gelmiş böyle de devam eder inşallah hadi bakalım hayırlı haberler gelsin böyle

Ohh ne güzel her şeyi düşünüp her yolu açmış önünüze, artık ona güvenip ne derse yapın valla o doktor size bebişi vermeden bırakmaz
Banada öyle geliyor Diğer doktor icinde kahrimdan sinirleniyorum boğasım geliyor 4 ay oyalandim resmen ya bi film cekelim demezmiydi insan..belkide film den sonra bebek olur kız yada ilk asilamada Sen tüp bebeğe basladin dimi kuzum fiyatlar ne oluyo ortalama bide nerede yaptiriyosun
İnsanın içine sinen bir doktor bulması da ne kadar zor bak ne güzel rast gelmiş böyle de devam eder inşallah hadi bakalım hayırlı haberler gelsin böyle
İnsallah insallah hayirli haberler verelim birbirimize 4 aydir ne heyecan ne stres yapmisim ya boşuna..

Benim doktorun özel muayenehanesi var fulyada, acıbadem yada ota jinemedde yapıyor işlemleri.. bende embriyo dondurma çözdürme yok taze transfer.. 4500 doktor, 15500 jinemed, ilaçlar da sanırım 15-20000 arası tutacak.. 40bin civarı. Üzdü

Canımcım beni listeden silebilirsin My_Moonlight06 reglme 6 gün var, testler negatif. Olursa olacak bakalım 5 gün içinde belli olacak, olmazsa bebek fikrinden vazgeçtim tamamen. Sana zahmet beni siliver
Naaayiiirrr silemem... Zaten silmiyorum da neden erkenden böyle ettin be canım

Ya gerckten cok fazla bi fiyat insallah guzel sonuclar al..dondurma falan yaptircakmisin peki ekstradan pek anlamiyorum ama yazmislardi okudum onda sadece transfer ucreti odedik falan diye.. Herseyin fiyati uctu zaten buda ilac fiyatlarini falanda etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…