- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.261
Ben görüyorum ya inşallah hayal görmüyorumdurBen göremediminşallah vardır ama bir şeyler ya
Nereye çizicezHanımlar bugün hıdırellez alın tebeşirleri gidin resim çizimben çocuk cizicem
Ayy ins olmazsın cnm yaaKızlar dün adet ağrısı gibi bir ağrı var demiştim ya bugün daha şiddetlisanki bugün adet olcakmışım gibi böyle her an akcakmış gibi. Çok acayip ya
Balkonun varsa çiz ben balkona terasa çiziyorum hepNereye çizicez
Bizim komşu sürekli bahçeyi suluyor çizimimi sularsa hiç iyi olmaz
Hmm duvara dimiBalkonun varsa çiz ben balkona terasa çiziyorum hep
Daha var ya en az 10 günAyy ins olmazsın cnm yaa
Yok canım ya gelen yok dahaVar mı gelen giden
Yere çiz kız kimse görmesin ben bir kere yaptım erkek çocuğu çizmiş tim koca seyli benim oğlan öyle koca seyli doğmasın korktum bugün güzel güzel nazik cizicemHmm duvara dimi
Ne zaman çıktı ki canım kaç dakika sonra çıktı.. yaaa niye hemen oyle diyorsun canım kuruma çizgisi diye.. yarın sabah birtane daha yap koyulaşma var mı bakarizKeşke hemen çıksaydı bu çizgiiii yaama basbaya kuruma çizgisi baksanıza kızlar My_Moonlight06 @dceke @Venev
Daha varmış yok birşeyim de belki stres ten oluyor dur üşütmussun dürDaha var ya en az 10 gün
Bakalım hayırlısı ya streste yapmıyorum tam tersi bu ayDaha varmış yok birşeyim de belki stres ten oluyor dur üşütmussun dür
Canim ben bunu dun aksam yapmıştım hemde sıvı falan almıştım yani merakima yenik düşüp yaptım sabah baktım böyleydi. Sonra sabah yaptım belli belirsiz bir çizgi gördüm bir saat icinde de netleştiNe zaman çıktı ki canım kaç dakika sonra çıktı.. yaaa niye hemen oyle diyorsun canım kuruma çizgisi diye.. yarın sabah birtane daha yap koyulaşma var mı bakariz
Oldum kuzum maalesef ki bakalım bu ay ne olacak doktorumu değiştireceğim başka bir yere daha muayene olmak istiyorumAdet olmadın ama demi
İnşallah hamilelikten dolayı olmayızzzzİnşallah gelen giden olmaz,kırmızı renk bende görmek istemiyoruummmben normalde çok geç adet olurum 40.günde falan ama şimdi ilaç aldığım içinndüzenli oluyor.
Yaa hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah mutlu haberler alırız sendenİnşallah hamilelikten dolayı olmayızzzzakşam ben kan vercem sanırım arkdslarım çok gaza getirdi beni
Sen yapmasan bile su beyin var ya bizde o rahat durmuyor ben o beyinden çok çekiyorumBakalım hayırlısı ya streste yapmıyorum tam tersi bu ayrahatım
Cinsiyetini de mi çizcezYere çiz kız kimse görmesin ben bir kere yaptım erkek çocuğu çizmiş tim koca seyli benim oğlan öyle koca seyli doğmasın korktum bugün güzel güzel nazik cizicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?