- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.241
İşte ben de bir şey anlamam ne kadar zormuş burda yazılanları okuyunca anladım ben ilk cocugumi cahilligime gelmiş doğurmuşum resmen burda ilaç ismi yaziolar değişik test setlerinden bahsediyorlar ama ben ne anlaya biliriyorum ne cevap verip yardımci olabiliyorumHeheheh kesin vardir gec dollenmeyse sonradan cikabilir mesela kan verip 0 degeri cikip sonradan yukselenler var ustune gorenler var kiiiii hala onu anlamış degilim hafif kahverengi pembe akıntı gelmesi baska birde ustune adet gormek baska birsey ya onu hala anlamadim bilimsel olarak hahahajaja
Bence erken gebelik testi al kuzum kör oldum suanKızlar bu sabah ilk idrarla yaptım. Sanko aşırı silik bisey var bazen görüyorum bazen göremiyorum kendi çizgisi de olabilir bilemedim. Keşke erken gebelik testim olsaydi
Bende de hiç Bir belirti yok orami burami yoklayip duruyomBel ağrım basladı gene benim kızlar insallah bu ay gebe kalırız ya
Böyle nasılBence erken gebelik testi al kuzum kör oldum suan
Kız ahahahah kussak mussak artık bişeyler olsa ahahahBende de hiç Bir belirti yok orami burami yoklayip duruyom
Kuzum cokk cokk silik görünüyormu sanki yarın erken gebelik mi yapsan acabaKızlar ben mi yanlış görüyorum yaaa durdukça belirginleştiMy_Moonlight06 Venev partalina_ ve heyecandan unuttuğum diğer hanımlar
Evet görünüyor sayfaya da attim orda daha belli, yarın sabah erken gebelik testi yapıcam bakalım orda net bellir olurKuzum cokk cokk silik görünüyormu sanki yarın erken gebelik mi yapsan acaba
Koşş hemen al bugün erken gebelik testiEvet görünüyor sayfaya da attim orda daha belli, yarın sabah erken gebelik testi yapıcam bakalım orda net bellir olur
Alicam canim bana sabah olmaz simdi yaKoşş hemen al bugün erken gebelik testi
Bu ay hepimiz kalcaz demiştimmmAlicam canim bana sabah olmaz simdi yaeger gercekten varsa bu ay hic umudum yoktu
Eee ben goruyommmmmmmBöyle nasıl
Ayyyy inşallahBu ay hepimiz kalcaz demiştimmm
Ayyy bide böyle bakkkEee ben goruyommmmmmm
İnsallah kuzum ya insallahAyyyy inşallahbugün adet olmam lazim ama hic belirti yok inşallah gelmez
Eee hadi gözün aydın kizvar bencedeAyyyy inşallahbugün adet olmam lazim ama hic belirti yok inşallah gelmez
Ben göremedimBöyle nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?