Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte ben de bir şey anlamam ne kadar zormuş burda yazılanları okuyunca anladım ben ilk cocugumi cahilligime gelmiş doğurmuşum resmen burda ilaç ismi yaziolar değişik test setlerinden bahsediyorlar ama ben ne anlaya biliriyorum ne cevap verip yardımci olabiliyorum

Kizlar buda bu sabah yaptığım çok cok belli belirsiz bisey var ama kendi çizgisi diye düşünüyorum ben My_Moonlight06 Venev partalina_ 24 nisan yumurtlama 25 nisan catlama

Eklentiler

• IMG_20220505_095355.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 50
günaydın kızlar.. doktorum bu ay rahim filmi istedi. aslında 3 ay önce çekilmiştim ama istanbul'da anestesisiz çekilmiştim. geçen ay dr değiştirdirm. tüpler açık görünüyor ama anestezi olmadan yıkama yapamazlar, ufak tortular varsa bile onlar temizlenmemiştir, ben anestezi altında yıkama yapacağım dedi. çünkü eşimin de benim de değerlerim normal ve 1,5 senedir bekliyoruz. hayırlısı bakalım. bugün ücreti konuşup randevu ayarlamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…