- 17 Nisan 2021
- 4.322
- 4.133
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #7.201
Amin canım sende durumlar nasılİyi az kalmıs canım ya hadiii insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sende durumlar nasılİyi az kalmıs canım ya hadiii insallah
Günaydın canımGünaydınlarr kızlarrrrr
Günaydıııın vallaaa aynı bir değişiklik yok akşam eşimle dışarı çıktık eczaneye gidemedm test almaya bugün alıp yarın yapıcamm artık sennn?ZeyElif döngümüzün 30. Gününden selamlar naptın canım nedir durumlar
Bugün bendede bişey yok valla beklemedeyim kuzumAmin canım sende durumlar nasıl
Hahaha duyanlar duymayanlara söylesin hepimiz gebeyizzzhadi inşallah canımHepimiz kalalim hatta özel topik acalim kendimize hepimiz gebeyiz topigi
Geçmiş olsun canım.. İnshaAllah gerekmez ama.omur boyu kullanman lazım o ilaçları ama belki yeniyse geçebilir ya benim kizlligimdan bu yana var annem den aldım sanırım ama çok şükür dengede şuan yukske d
Etmemişim ben hiç..kısa sürüyor..eşin spermi iyi olmalıTam olarak aşılama ne oluyor bilgi verebilir misiniz
Bende aynı hiç bir hissiyat yok.. Sürekli lavaboya gidiyorum olmuş muyum diye.. Hamileyizdir inşallahhhGünaydıııın vallaaa aynı bir değişiklik yok akşam eşimle dışarı çıktık eczaneye gidemedm test almaya bugün alıp yarın yapıcamm artık sennn?
Islaklık hissediyorum arada ama şükür henüz lekelenme vs yok olmasındaaaGünaydıııın vallaaa aynı bir değişiklik yok akşam eşimle dışarı çıktık eczaneye gidemedm test almaya bugün alıp yarın yapıcamm artık sennn?
Bende o kuruma çizgi Şi bile yokNur topu gibi kuruma çizgisi ile geldim, dün gece yapmıştım sabaha bu şekil
Markadab markaya değişiyor sanırımBende o kuruma çizgi Şi bile yok
İnşallah gelen giden olmaz,kırmızı renk bende görmek istemiyoruummm ben normalde çok geç adet olurum 40.günde falan ama şimdi ilaç aldığım içinndüzenli oluyor.Bende aynı hiç bir hissiyat yok.. Sürekli lavaboya gidiyorum olmuş muyum diye.. Hamileyizdir inşallahhh
Test yapmaya korkuyorum ben cumartesiye kadar inşallah olmazsam ctesi yapcam
Geçen aydan beri bende aynısını yaptım ilk çocuğum öyle oldu busefer olmuyo yicem kafayıKizlar bilmiyorum bana dönen olurmu ama yaa sorum şu adetten hemen sonra oteki adet donemine kadar iki gunde bir iliski yasanirsa tutmama ihtimali varmi ya acaba benim o sekilde suan ama adet belirtilerim var bende grubunuza uyeyim bu arada
Aaaa ala ala neden tutmaz ki yumurtlama dönemi kacamaz ki adet nasil oluyoruz ozaman kafam karıştı 2 gunde bir iliskide o donem ovulasyon kismi yani kacamaz ki ama bende sen gibiyim veee adet belirtilerim erken basladi adete daha rahat 10 gun var yunurtlama belirtilerim olamaz cunku adet bitince kac kere seffaf akıntım geldi hala arada geliyor oteki adet donemim geldi yani simdi agrilsrim cogaldi adet oldum olcan gibi agrilar vala anlamadim ben bu işden test icinde aşırı erkenGeçen aydan beri bende aynısını yaptım ilk çocuğum öyle oldu busefer olmuyo yicem kafayı
Benimde kafamda bir sürü soru haftaya randevu aldım hastaneden adetime 1 2 gün kaldı test aldım yaptım dün olmuştur belki die negatif çıktıAaaa ala ala neden tutmaz ki yumurtlama dönemi kacamaz ki adet nasil oluyoruz ozaman kafam karıştı 2 gunde bir iliskide o donem ovulasyon kismi yani kacamaz ki ama bende sen gibiyim veee adet belirtilerim erken basladi adete daha rahat 10 gun var yunurtlama belirtilerim olamaz cunku aret bitince kac jere seffaf akıntım geldi hala arada geliyor oteki adet donemim geldi yani simdi agrilsrim cogaldi adet oldum olcan gibi agrilar vala anlamadim ben bu işden test icinde aşırı erken
Bu ay yunurtlama olmadimi ki bu belirtiler ne ozaman dimi yumurtlama olmadan da adet olunur mu ki ben gittim doktora adet bitimi gitmistim yani adet bitimi derken 12 gun sonra yani folikül yok demisti catlams vs yok demişti bana ama catlama olduysada buradan goremeyiz demisti folik asit verdi yolladi ilgilenmedi bile sinir olmustum bu belirtiler ne ozman gidip gelince yaz buraya olurmu sana ne dicekler acaba neymis sorun bnde ise kist filanda yok menepoz hani olur ya erken menapozda yok bence benimkide tutmadi ya oyle hissediyorumBenimde kafamda bir sürü soru haftaya randevu aldım hastaneden adetime 1 2 gün kaldı test aldım yaptım dün olmuştur belki die negatif çıktı