- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.524
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.221
Yazarım tabi ins doktor güzel ilgilenir test filan yaptırır zaten tahlil yaptırır sa özel doktorum var ona gidicem direk yaşım 33 7 yıl önce doğum yaptım belkide kist vardır bende geçen sene rastgele öğrendim basit kist dedi doktor adet ile gittiydiBu ay yunurtlama olmadimi ki bu belirtiler ne ozaman dimi yumurtlama olmadan da adet olunur mu ki ben gittim doktora adet bitimi gitmistim yani adet bitimi derken 12 gun sonra yani folikül yok demisti catlams vs yok demişti bana ama catlama olduysada buradan goremeyiz demisti folik asit verdi yolladi ilgilenmedi bile sinir olmustum bu belirtiler ne ozman gidip gelince yaz buraya olurmu sana ne dicekler acaba neymis sorun bnde ise kist filanda yok menepoz hani olur ya erken menapozda yok bence benimkide tutmadi ya oyle hissediyorum
Adetine kaç gün kaldıydi cnmKızlar bu sabah ilk idrarla yaptım. Sanko aşırı silik bisey var bazen görüyorum bazen göremiyorum kendi çizgisi de olabilir bilemedim. Keşke erken gebelik testim olsaydi
Hee benimde yasim 33 bu arada kist yoksa ozaman tutmasi lazim troidlerde mi birsey var acaba ya benim en son oynakti en sonda normal degerlerdeydi ama bilemeyiz neden tutmaz kiYazarım tabi ins doktor güzel ilgilenir test filan yaptırır zaten tahlil yaptırır sa özel doktorum var ona gidicem direk yaşım 33 7 yıl önce doğum yaptım belkide kist vardır bende geçen sene rastgele öğrendim basit kist dedi doktor adet ile gittiydi
Anlayamadim ama belki bir iki gun sonra tekrar yapsan koyulasabilir anlaşılır ozaamanKızlar bu sabah ilk idrarla yaptım. Sanko aşırı silik bisey var bazen görüyorum bazen göremiyorum kendi çizgisi de olabilir bilemedim. Keşke erken gebelik testim olsaydi
Duphaston kullandım biteli 4 gün oldu bugün henüz gelen giden yok 24 nisanda yumurtlama olmuştuAnlayamadim ama belki bir iki gun sonra tekrar yapsan koyulasabilir anlaşılır ozaaman
Ocak ayında dahiliye doktoruna kan testi istemiş tim ne var ne yok yap demiştim ozaman bakıldımi bilmiyom anlamam da sadece b 12 düşük tü benim iğne kullandım konularda cok cahil kaldığım için hiç bir fikrm de yok açıkçası tek umudum adetim gelmesin şuanHee benimde yasim 33 bu arada kist yoksa ozaman tutmasi lazim troidlerde mi birsey var acaba ya benim en son oynakti en sonda normal degerlerdeydi ama bilemeyiz neden tutmaz ki
Tutmama ihtimali herzaman var kuzum ama sen olması gerekeni yapmışsın zaten şuan sadece beklemen lazımKizlar bilmiyorum bana dönen olurmu ama yaa sorum şu adetten hemen sonra oteki adet donemine kadar iki gunde bir iliski yasanirsa tutmama ihtimali varmi ya acaba benim o sekilde suan ama adet belirtilerim var bende grubunuza uyeyim bu arada
olursam söylerim canımHayirlsii bakalım inshallah bebiştendir canım bira daha bekle bakalım
Duphaston kullandım biteli 4 gün oldu bugün henüz gelen giden yok 24 nisanda yumurtlama olmuştuo ilaç şeymi adet söktürücü degil dimi neydi o yumurtlama icinmiydi neydi bittikten kac fun sonra adet bekleniyor o ilacta belirtilerin varmi adet gibi
Aynn ya beklemesi cok zormuş ya peki adet belirtilerim neden o ay yumurtlama diyelim olmadi yinede adet görülür muTutmama ihtimali herzaman var kuzum ama sen olması gerekeni yapmışsın zaten şuan sadece beklemen lazım
Ala ala ozaman sikinti yok ay cok merak ettim sana ne dicekler dencek birseyde olmamali bence tutmamasi icin bir sebep de yok bence ama tabi baktirmak lazim tekrarOcak ayında dahiliye doktoruna kan testi istemiş tim ne var ne yok yap demiştim ozaman bakıldımi bilmiyom anlamam da sadece b 12 düşük tü benim iğne kullandım konularda cok cahil kaldığım için hiç bir fikrm de yok açıkçası tek umudum adetim gelmesin şuan
2 yıl mayıs 1131 Mayıs
Şuanda merak ettiğim soru şu adetime 1 2 gün kaldı dün negatif çıktı adeti gecikip sonra pozitif olan var mı varsa rahatlicam yoksa paniğe devamAla ala ozaman sikinti yok ay cok merak ettim sana ne dicekler dencek birseyde olmamali bence tutmamasi icin bir sebep de yok bence ama tabi baktirmak lazim tekrar
Aaa hadi yaa yaa benim doktor benimle hic ilgilenmedi ya folik asiti bile zorla soylettim ilaca gerek yok dedi bakmadi oylee sinirlendim iyicxe simdi bak umarim sende olur ya bir iki gun sonra olmadi tekrar erken gebrlik testi yap olmadi çıkar belki biliyosun bazen gec dollenmede oluyor olabiliyor olur diye dusunuyorum aslinda duzenli iliski olduysa iki gunde bir seklinde bence tutmali ya benim tutmadi galiba ya test icinde erken bisey diyemiyormDüzenleyici eğer bebek varsa da tutunmasina yardımcı oluyor. Normalde ilaç bittikten sonra 4. Gün olurum yani bugün olmam lazımzelischhh
Heheheh kesin vardir gec dollenmeyse sonradan cikabilir mesela kan verip 0 degeri cikip sonradan yukselenler var ustune gorenler var kiiiii hala onu anlamış degilim hafif kahverengi pembe akıntı gelmesi baska birde ustune adet gormek baska birsey ya onu hala anlamadim bilimsel olarak hahahajajaŞuanda merak ettiğim soru şu adetime 1 2 gün kaldı dün negatif çıktı adeti gecikip sonra pozitif olan var mı varsa rahatlicam yoksa paniğe devam
Var mı gelen gidenSaol canım ya başka bi sıkıntı olabilir diye gerildim biraz. Hani pozitife döndüm diyen çıksa rahatlıcaktım çünkü hiç adet olacak gibi değilim. Cevap için tesekkür ederim vala kafam dağılsın yazılanlar iyi gelir dedim belki ben birilerine destek olurum dedim kimse takmıyor vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?