Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Allah daha büyük dert vermesin diyeyim umarım ömür boyu olmaz ama öyleyse de kullanacaz artık. Benim de anneanneannem de var

Ben yeni yıldan beri hamilelik düşünüyorum ciddi olarak ilk geçen ay ovulasyon testi yapıp denedik ama hamilelik yok fakat hasta olmadım 15 gün geçti doktor duphaston verdi onu kullanıyorum bu ay düşünüyorum yeniden. Adetim geçtikten 7 gün sonra kanda negatif sonucu gördüm fakat hala daha hasta olmadığım için acaba hamile olabilirmiyim diye düşünüyorum böyle birşey yaşayan varmı

Kizlar şimdi bir şey sorucam cahilligime verin çünkü ilk oğlum hemen olduydu yol bilmem iz bilmem adetime 1 2 gün kaldı ve dün negatif çıktı öyle çıkıp adet günü gelip olmayan sonra pozitif cikan oluyomu Varmi öyle birşey

Günaydıııın vallaaa aynı bir değişiklik yok akşam eşimle dışarı çıktık eczaneye gidemedm test almaya bugün alıp yarın yapıcamm artık sennn?
Bende aynı hiç bir hissiyat yok.. Sürekli lavaboya gidiyorum olmuş muyum diye.. Hamileyizdir inşallahhh
Test yapmaya korkuyorum ben cumartesiye kadar inşallah olmazsam ctesi yapcam

Nur topu gibi kuruma çizgisi ile geldim, dün gece yapmıştım sabaha bu şekil

Eklentiler

• IMG_20220505_090322.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar bilmiyorum bana dönen olurmu ama yaa sorum şu adetten hemen sonra oteki adet donemine kadar iki gunde bir iliski yasanirsa tutmama ihtimali varmi ya acaba benim o sekilde suan ama adet belirtilerim var bende grubunuza uyeyim bu arada

Bende aynı hiç bir hissiyat yok.. Sürekli lavaboya gidiyorum olmuş muyum diye.. Hamileyizdir inşallahhh
Test yapmaya korkuyorum ben cumartesiye kadar inşallah olmazsam ctesi yapcam
İnşallah gelen giden olmaz,kırmızı renk bende görmek istemiyoruummm ben normalde çok geç adet olurum 40.günde falan ama şimdi ilaç aldığım içinndüzenli oluyor.

Kizlar bilmiyorum bana dönen olurmu ama yaa sorum şu adetten hemen sonra oteki adet donemine kadar iki gunde bir iliski yasanirsa tutmama ihtimali varmi ya acaba benim o sekilde suan ama adet belirtilerim var bende grubunuza uyeyim bu arada
Geçen aydan beri bende aynısını yaptım ilk çocuğum öyle oldu busefer olmuyo yicem kafayı

Geçen aydan beri bende aynısını yaptım ilk çocuğum öyle oldu busefer olmuyo yicem kafayı
Aaaa ala ala neden tutmaz ki yumurtlama dönemi kacamaz ki adet nasil oluyoruz ozaman kafam karıştı 2 gunde bir iliskide o donem ovulasyon kismi yani kacamaz ki ama bende sen gibiyim veee adet belirtilerim erken basladi adete daha rahat 10 gun var yunurtlama belirtilerim olamaz cunku adet bitince kac kere seffaf akıntım geldi hala arada geliyor oteki adet donemim geldi yani simdi agrilsrim cogaldi adet oldum olcan gibi agrilar vala anlamadim ben bu işden test icinde aşırı erken

Benimde kafamda bir sürü soru haftaya randevu aldım hastaneden adetime 1 2 gün kaldı test aldım yaptım dün olmuştur belki die negatif çıktı

Benimde kafamda bir sürü soru haftaya randevu aldım hastaneden adetime 1 2 gün kaldı test aldım yaptım dün olmuştur belki die negatif çıktı
Bu ay yunurtlama olmadimi ki bu belirtiler ne ozaman dimi yumurtlama olmadan da adet olunur mu ki ben gittim doktora adet bitimi gitmistim yani adet bitimi derken 12 gun sonra yani folikül yok demisti catlams vs yok demişti bana ama catlama olduysada buradan goremeyiz demisti folik asit verdi yolladi ilgilenmedi bile sinir olmustum bu belirtiler ne ozman gidip gelince yaz buraya olurmu sana ne dicekler acaba neymis sorun bnde ise kist filanda yok menepoz hani olur ya erken menapozda yok bence benimkide tutmadi ya oyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…