- 28 Şubat 2022
- 159
- 121
- 18
- 26
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.181
Ayyy inşaALLAH olmam gelmesiin vallahiiO zaman ekleyim seni bakalım İnshaAllah gelmezzz bu sefer
Hangi gün adet oldun sat olarak gecicem de
Canım ben ankaraliyim ama Ankara da hiç doktora gitmedim yurtdışında yaşadığım için denk gelmedi.. ama olurda gitmek isteseydim iki tane doktor var Instagram'dan takip ettiğim yanlız özel de çalışıyorlar..Hayırlı geceler herkesee
Ankara da oturan arkadaşlar doktor önerileriniz var mıdır 2 gündür araştırıyorum ama yardımcı olursanız çook seviniriim
Anladıımm hangi doktor bende özele gideceğim bu doktorum da özelde ama başka doktora daha gitmek istiyorum belki aynı şeyleri duyacağım ama yine de bir muayene olmak istiyorum belki yanlış giden birşeyler var içimde kalmasın diye düşünüyorumCanım ben ankaraliyim ama Ankara da hiç doktora gitmedim yurtdışında yaşadığım için denk gelmedi.. ama olurda gitmek isteseydim iki tane doktor var Instagram'dan takip ettiğim yanlız özel de çalışıyorlar..
Tamam özel sen yazayim sana isimlerini canimAnladıımm hangi doktor bende özele gideceğim bu doktorum da özelde ama başka doktora daha gitmek istiyorum belki aynı şeyleri duyacağım ama yine de bir muayene olmak istiyorum belki yanlış giden birşeyler var içimde kalmasın diye düşünüyorum
Kız ben giriyorum arada. Napıyım sessiz sakin test günümü bekliyorum belirti falan aramayı kestim kafam rahat
İnşallaaahhhhh inşalllaaaahhhhAyy canimmm İnshaAllah gebelik oluyordur ondandır böyle olması henüz var adetine ama erkenden mi dollendi ne olduki İnshaAllah vardır
Ben dün regl oldum malesef önümüzdeki ay inşallah yoksa doğru doktora@Ayrk @LadyRuby @vrllardanbirben @Maviyiseven N -nelly @Feyzaakncc @dilara capgu @Bebisimolsunnf @geceyagmuru @Htc 35
Kızlar sizler ne durumda sınız adet günleriniz gelmiş.. İnshaAllah bebiş haberleri getirirsiniz
Ne zaman yapcan kuzumAy ben buna cevap verdim sanıyordum
Sinsi sinsi mesajları okuyorum valla yiğenler ablamlar falan baya kalabalıkçok merak ediyorum ya
Bittimi hapın canım dün gene sag sol kasık vurdu ama suan bişeyim yok bende senin gibi araftayım kuzum ya test günü geldiya umutsuzlanmaya baslıyorumSultanım ne yapimmm az önce son hapı içtim duphastron hapını eğer adet olmazsa 4 gün içinde flan İnshaAllah o zaman umitlenirim. Şuan için araftayim. Yumurtlama olduku olmadımi belli değil biliyorsun ya ondan .. hayırlısı İnshaAllah ..
Senin de belirtinmi yook bugün öyle okudum
Ohhhh sessiz sessizKız ben giriyorum arada. Napıyım sessiz sakin test günümü bekliyorum belirti falan aramayı kestim kafam rahat
Nasıl takip ediyorsun yumurtlmanı??Canım duphatn neden kullandın bu ay?geçen ay sende benim gibi geçikmistin ozaman doktor yazmıştı bu ay neden aldın ben bu ay da gecikecek gibiyim henüz yumurtlama görmedim çünkü takip ediyorum bu bir kaç gün içinde olacak gibi keşke sende kullanmadaydin adet yapıyor diye biliyorum dimi o ilaçbilemediim ama keşke kullanmasaydin
İnsallah kavusursun kuzum bidaki aya doktora gerek kalmadanBen dün regl oldum malesef önümüzdeki ay inşallah yoksa doğru doktora
Tam olarak aşılama ne oluyor bilgi verebilir misinizAynen ben kız kardeşimin çocuklarından görüyorum..annem onlara her şey izin veriyor..kardeşim sinirleniyor..ama zamanında biz annemizden çok korkardım.Valla 2 ay beklerim..sonra aşılama..ama işte aşilamayla kesin sonuç yok.
İnşallah canım Allah razı olsun herkese dua ediyorum kimseyi bekletmeden bu mucizeye kavuştursunİnsallah kavusursun kuzum bidaki aya doktora gerek kalmadan
Doktorun demesine göre çarşamba günü ama eşim o gün nöbetçi salı günü kan verelim diyorum eşime o da garantici perşembe verelim garanti olur diyor muallaktayızOhhhh sessiz sessizne zaman yapcan kuzum
İyi az kalmıs canım ya hadiii insallahDoktorun demesine göre çarşamba günü ama eşim o gün nöbetçi salı günü kan verelim diyorum eşime o da garantici perşembe verelim garanti olur diyor muallaktayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?