- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.121
Sultanım ne yapimmm az önce son hapı içtim duphastron hapını eğer adet olmazsa 4 gün içinde flan İnshaAllah o zaman umitlenirim. Şuan için araftayim
Rabbim öyle verirki bi bakarsin biri kucagindayken birine kalirsin bak bende 32 yasindayim cok gec sayılmazsin umutsuz olmaHer ay öyle diyorum..bir baktım kaç ay geçmiş..34 olucak mayısda..bu çocuk ne zaman doğulucak..ne zaman büyüyecek..ben o zaman kaç yaşında olucam..çocuğu anlıcamki..o kadar sorular var kafamda..Birinci olmadan..ikincini düşünüyorum...az kaldı..artık deli olucam
Çok güzel..Allah korusun çocukları.Öyle dusunme lutfen zamanla olacak vakit yaklasiyor iyice guzel olcak sonucun.. hem benim yengemde azeri biliyomusun cok seviyoruz kendisini 2 tanede yeğenim var
Sende ama bence çocuklar var..Varsa Allah korusun onları.İn şa Allah yanılmadım benRabbim öyle verirki bi bakarsin biri kucagindayken birine kalirsin bak bende 32 yasindayim cok gec sayılmazsin umutsuz olma
Oy hadi inş tutuversin gari artık senin çifter çifterKiz ben su koymadim daha istikrarli sekilde devam ediyorum birakmiyoruz kendimizi elbet olcak bebisler herseyin zamani varBen sadece bosa vakit kaybi olmasin diye kontrollerimi aksatmamak istiyorum yumurtlamamda sknti yok sanirim hatta bu ay 2 yumurtlama gördüm lh testinde durmak yok yola devam kizzz ne koprusu bebeyi yapip koprude resim çektirirsn
Ay ben buna cevap verdim sanıyordumGüzel düşün askımm vardırrr hiçbişe belirti olmadan hamile olanlar cok valla
Sinsi sinsi mesajları okuyorum valla yiğenler ablamlar falan baya kalabalık
Ayy canimmm İnshaAllah gebelik oluyordur ondandır böyle olması henüz var adetine ama erkenden mi dollendi ne olduki İnshaAllah vardırKızlar kızlaaaarrr. Bata 11 gün var cumartesi günü yumurtlama günümdü bol bol değerlendirdik o günü öncesini ve sonrasınıBugün böyle adet olcakmışım gibi ara ara kasığıma bi ağrı giriyo ama özellikle ayakta durunca falan. Çok garip hissediyorum
Geçmiş olsun canım.. İnshaAllah gerekmez ama.omur boyu kullanman lazım o ilaçları ama belki yeniyse geçebilir ya benim kizlligimdan bu yana var annem den aldım sanırım ama çok şükür dengede şuan yukske değilBenim de öyle canım değer yüksek az calisiyormus öyle demişti valla bende anlamadım ki canım reçetede de yazıyor aslında hipertiroidizm durumunda adet bozuklugu gibi etkiler olur diye. Normalde aksine ilaçla beraber daha düzenli olmalı diye anladım ben. Yinede sorayım dedim ilk defa böyle oluyor. Başka kullandığım bı ilaç falan da yok folik asit dışında
Ne zaman adet oldun canım hangi gün?Insallah canımolur ekleyebilirsin
Canımm senin bat Mayıs'a mi denk geliyor yine bazı arkadaşlar tekrar girdi lsiteye ayın başında elenenler senin de öyle ise yeniden ekleyim,Asko ben açamam gördük açınca ne olduğunu
Yok canim yanilmadi. Bende 2 tane var ama ben üniversite okurken evlendim erken evlendim eşim benden 8 yas büyük 40 yaşında suanda o yuzden evlendikten hemen sonra oldu cocuklarim 3 bucuk yas var aralarinda 21 yasinda dogum yaptim.. kizima 24 yasinda..uzunca bi ara verdim 8 yasinda kızım.. Rabbim tüm cocuklarimiza saglik sihhat versin.. hic uzulme ne tanidiklarim var senelerce bebegi olmayan biranda peş peşe hamile kalanlar..durumun varsa tüp bebek dusunebilirsin mesela.. hakkinda hayirlisi olsun canim yeterki umutsuz olma nefes aldığımız sürece umut hep varSende ama bence çocuklar var..Varsa Allah korusun onları.İn şa Allah yanılmadım ben
Aynennnn Yaaaa benim gurbummm çok tatlıii kızlarla doluHamile kalsanizda bizle sohbet edeceksiniz bu grupta ona göre
Yani bilmiyorum tup bebek igne vs bi bilgim yok ama bende artis gördüm testinizde insallah böyle artmaya devam ederMerhaba tüp bebek 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
Kesinliklee seviyoruz birbirimiziAynennnn Yaaaa benim gurbummm çok tatlıii kızlarla dolu
Cift tutmasin ya evdede var 2 tane 4 suanlik fazla gelirOy hadi inş tutuversin gari artık senin çifter çifteray ola da gönlümüz daha da şen dola
Kuzum ben bir defa bura yazmıştım..ben 27 yaşında aslında evlendim..sorunlar olduğu için boşandım..zaten kısırlık birde vardır..ondan çocuk olmadı..ikinci evlilikte çok kısa sürdü..5 ay..eşim kanser oldu..amalıyatdan çıkmadı..bu üçüncü ve bu çocuk hasreti senelerdi bende var..şimdi esimdede hiç çocuğu yok ilk evlilikten..Aşılamayı düşünüyorum..tük bebek en sonda.Gönül isterki aşılamasız hamilelik olsun..çünkü sabır kalmadı..bunu yaşamayan anlamaz.Ben senin yerinde kesinlikle 3 düşünmem)Yinede kuzum sen bilirsin tabiYok canim yanilmadi. Bende 2 tane var ama ben üniversite okurken evlendim erken evlendim eşim benden 8 yas büyük 40 yaşında suanda o yuzden evlendikten hemen sonra oldu cocuklarim 3 bucuk yas var aralarinda 21 yasinda dogum yaptim.. kizima 24 yasinda..uzunca bi ara verdim 8 yasinda kızım.. Rabbim tüm cocuklarimiza saglik sihhat versin.. hic uzulme ne tanidiklarim var senelerce bebegi olmayan biranda peş peşe hamile kalanlar..durumun varsa tüp bebek dusunebilirsin mesela.. hakkinda hayirlisi olsun canim yeterki umutsuz olma nefes aldığımız sürece umut hep var
Bazılarında gebelik böyle başlıyorKızlar kızlaaaarrr. Bata 11 gün var cumartesi günü yumurtlama günümdü bol bol değerlendirdik o günü öncesini ve sonrasınıBugün böyle adet olcakmışım gibi ara ara kasığıma bi ağrı giriyo ama özellikle ayakta durunca falan. Çok garip hissediyorum
Pek anlamam o iğnenin etkisi ne zaman geçer filan ama bence umudunuzu kesmeyin.. İnshaAllah transfer tutacakMerhaba tüp bebek 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
Kız bende seni düşünüyordum.. senin ilaç biteli kaç gün oldu.. bugün benim son ilacı içtim bakalım ne olacak.. seni de çok merka ediyorum yaaaKızlar yarın sabah yumurtlamanın 12. Günü normal kaset testte çıkar mı yapsam? Ayy yok bekleyemiyorum daha fazla
Kuzu ben 2 Mayıs da adet oldum valllaCanımm senin bat Mayıs'a mi denk geliyor yine bazı arkadaşlar tekrar girdi lsiteye ayın başında elenenler senin de öyle ise yeniden ekleyim,
değil seChilddevelopment arkadaşımız açtı bile topiği
Gebeliğe Hazırlık - 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉
İnshaAllah öyle olur ben de gebeyimdir dicem ama pek ümidim yok bu ay için 😁 İnşallah ya sende durumlar nasil var mi belirti bize burdan belirti anlatırsın 😍😍www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?