Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hayırlısı olsun inşallah. Tüp bebek serüveninde çifter çifter olsunlar Bende bu ay tam yumurtlama döneminde Tekirdaga ailemin yanına geldim bayram için. Bizde bu ayı pas geçiyoruz maalesef

Daha önce 2 sefer gittim kadin doguma benim durumum farkli 2 dogumum var bide yapisiklik kadin dogum sknti yapmaz yapisiklik dedi hamile kalmak icin ama bisuru kadin yapisikliktan dolayi hamile kalamamis
Benim çok şükür hiç bir sorunum yoktu takı geçen sene başka şikayet için doktora gittiğimde ultrason da kist görmüş yumurtaligimda oda adette gitmiş sözde belirtim yoktu acaba dedim yinemi oluştu birşey mi var ondan aldım bende randevu

Kizlar S sultansultan90 Venev M MiuLego bata 4 hatta 3 gun var yarin gidecem hastaneye muayneye sabah erken gebelik testi yapip mı gitsem nöbetçi eczane de yeğenim calisiyor artimed kaset test var predictor ekspres var ama 71 liraymis pahali geldi bana early i dün 40 liraya almistim akcakoca dan bide miratech erken gebelik testi var miratech alayimmi

İyi yapmissin hem genel muayne olursun

Adet olacakmisim gibide kasiklarimda agri var

Okadar pahalimi ya testler inanamıyorum ben geçen aldım erken test 20 lira dediler adını unuttum negatif cikinca fırlatıp atmıştım üzüntüden

Okadar pahalimi ya testler inanamıyorum ben geçen aldım erken test 20 lira dediler adını unuttum negatif cikinca fırlatıp atmıştım üzüntüden
Miratech 20 liraydi artimed kaset test 7.5 lira ama ben ona nedense hic guvenmiyorum uzulme kuzum ya nasip olur cift cizgi.. bende simdi cikicam alayim bari test sabah yaparim öyle giderim ona göre konusurum doktorla..

Kuzum bence hastane gidiceksen direk git bosver testleri direk sonucu ögrenmeye git cok heycanlı

Kuzum bence hastane gidiceksen direk git bosver testleri direk sonucu ögrenmeye git cok heycanlı
Kiz yoktur belki bide özel muayne ya profesörden ilk defa gitcm mesai saatleri disinda olacak testleri falan yaparlarmiki ben gecen ay yaptigim testlerin ciktisini alsam gostersemmi nasil yapsam hic bilmiyorum ilk gitcm

Miratech 20 liraydi artimed kaset test 7.5 lira ama ben ona nedense hic guvenmiyorum uzulme kuzum ya nasip olur cift cizgi.. bende simdi cikicam alayim bari test sabah yaparim öyle giderim ona göre konusurum doktorlbana

Miratech 20 liraydi artimed kaset test 7.5 lira ama ben ona nedense hic guvenmiyorum uzulme kuzum ya nasip olur cift cizgi.. bende simdi cikicam alayim bari test sabah yaparim öyle giderim ona göre konusurum doktorla..
Bana yasak geldi bey almıyor test bekle gününü diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…