- 12 Kasım 2021
- 3.580
- 4.388
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.841
Yaptım kuzum sabah erkenden.. bembeyaz yaa, bir gölge de mi çıkmaz hain testte, sonra yattım tekrar
Valla ya yetişmem lazım size geri kalamamAhahahah hadi bakalım kuzum yeni belirtimiz de geldi
Mayısın bitmesine daha çooookk var ki tekrar çiçek açacaksın bebeğim o bebekler gelecek istiyoruz inanıyoruzYaptım kuzum sabah erkenden.. bembeyaz yaa, bir gölge de mi çıkmaz hain testte, sonra yattım tekrarkarın ağrısıyla uyandım veee gelmiş beklenen… bu ay ben de bitmedi ama yeni bat 30 mayıs Venev hepsonradan Veziir S sultansultan90 My_Moonlight06 M Mrs Electrical Engineer Papatyamveben-Mavi ve diğer fıstıklar..
Yarınki kontrolüme göre tüp bebek serüvenine başlayacağımhepinizi hormonal çalkantılarımla darlayabilirim şimdiden söyliyim
Test yapmak istemiyorum yaaaa şimdi koyumu yok koyulaştı mı arttımı artacakmı uğraşmak çok zor adet olana kadar beklicem olmazsam pazartesi yapmayı düşünüyorum ama sanki hamile gibiyimdeee ooooof çok kafam karışık çokBenim de eşim çok istiyo ama sadece istiyor hiç çaba yok bak mesela aşılamadan sonra doktorun dediği günlerde ilişki de olmadı
Canım sabah mutlaka gebelik testi yap
Bu aya taktık inat ettik kesin yaaMayısın bitmesine daha çooookk var ki tekrar çiçek açacaksın bebeğim o bebekler gelecek istiyoruz inanıyoruz
Hayırlısı olsun kuzum sen üzülme yeter bak mayısta gene yetiştin hem ins olucak herşey ne zaman doktora gidicen pekiYaptım kuzum sabah erkenden.. bembeyaz yaa, bir gölge de mi çıkmaz hain testte, sonra yattım tekrarkarın ağrısıyla uyandım veee gelmiş beklenen… bu ay ben de bitmedi ama yeni bat 30 mayıs Venev hepsonradan Veziir S sultansultan90 My_Moonlight06 M Mrs Electrical Engineer Papatyamveben-Mavi ve diğer fıstıklar..
Yarınki kontrolüme göre tüp bebek serüvenine başlayacağımhepinizi hormonal çalkantılarımla darlayabilirim şimdiden söyliyim
Yarın sabaha randevum vardı zaten.. önceden görüşmüştük, yumurta sayım yeterliyse başlayacağızHayırlısı olsun kuzum sen üzülme yeter bak mayısta gene yetiştin hem ins olucak herşey ne zaman doktora gidicen peki
Hayırlısı olsun kuzum ya senin için daha heyecanlı bir süreç başlıyor şimdi, her şey yolunda gitsin, su gibi aksın inşallahYaptım kuzum sabah erkenden.. bembeyaz yaa, bir gölge de mi çıkmaz hain testte, sonra yattım tekrarkarın ağrısıyla uyandım veee gelmiş beklenen… bu ay ben de bitmedi ama yeni bat 30 mayıs Venev hepsonradan Veziir S sultansultan90 My_Moonlight06 M Mrs Electrical Engineer Papatyamveben-Mavi ve diğer fıstıklar..
Ahaha mayıs sonunu kaptık.. sinsi sinsi kenarda bekleyip son dakka gölüyle yaza hamile gireceğiz inşallahHayırlısı olsun kuzum ya senin için daha heyecanlı bir süreç başlıyor şimdi, her şey yolunda gitsin, su gibi aksın inşallahbiz her türlü kaprisini nazını tuzunu çekeriz havanı gazını alırız merak etme bu arada ben de hala elenmedim mayıstan. My_Moonlight06 bat 28 Mayıs olarak bekleyeyim bi köşede
Boşver belirtiyi sen.. ilk belirti regl gecikmesiBenimde bugün hiç belirtim fln yok
Bu aya taktık inat ettik kesin yaamayıs; ben ne alaka şimdi
Nisan arada kalmış bir ay, kış desen kış değil bahar desen hava buzzzz.. mayıs öyle mi, canım mayıs, yap bize torpini be mayısnisan hesap soruyor benim suçum neydi!
Ama böyle de arada kalıyor insan bence yapTest yapmak istemiyorum yaaaa şimdi koyumu yok koyulaştı mı arttımı artacakmı uğraşmak çok zor adet olana kadar beklicem olmazsam pazartesi yapmayı düşünüyorum ama sanki hamile gibiyimdeee ooooof çok kafam karışık çok
Haziran da gelmeyin diyodur insallah kabul etmeznisan hesap soruyor benim suçum neydi!
Öle valla bizde her belirtiyi dinliyoruzBoşver belirtiyi sen.. ilk belirti regl gecikmesibiz aylarca debelenenlerin her sızıyı sıvayı belirti sayması o diğerleri hamile kalanların çoğu farketmiyor bile
Çok amin kapatsın hepimize kapılarıHaziran da gelmeyin diyodur insallah kabul etmez
Kuzum az kaldi test yapmana benimde yok belirtim hic akintimda yok artikBenimde bugün hiç belirtim fln yok
Morelim bozulur diye yapmadım çift çift olcaktı sonra tek olcak sonra bidaha beklicem döncekmi bla bla diye en garantisi 14. Günde tek yapayım dedim valla bugün sıfırım bilmiyorum gece boyu sag kasıgım cok agrıdı sadece apandist diye gidicektim nerdeyse cok agrıdı ama su anda oda cok hafif agrıyo bişey yokKuzum az kaldi test yapmana benimde yok belirtim hic akintimda yok artikadet oncesi akintim kesilirdi yine öyle oldum sen aslinda test yapsan yukseliyomu bi baksan gün gün
Benim de 4 5 haftalık o yüzden sordum doktora gidemedim dahaCanım daha doktora gidemedim maalesef bu haftaya randevum var kendi doktorumla konuştum fakat memlekette olduğum için başka bi doktora randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?