Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar partalina_ test yaptın mı? Hadi sevindir bizi
Yaptım kuzum sabah erkenden.. bembeyaz yaa, bir gölge de mi çıkmaz hain testte, sonra yattım tekrar karın ağrısıyla uyandım veee gelmiş beklenen… bu ay ben de bitmedi ama yeni bat 30 mayıs Venev hepsonradan Veziir S sultansultan90 My_Moonlight06 M Mrs Electrical Engineer Papatyamveben-Mavi ve diğer fıstıklar..
Yarınki kontrolüme göre tüp bebek serüvenine başlayacağım hepinizi hormonal çalkantılarımla darlayabilirim şimdiden söyliyim

Mayısın bitmesine daha çooookk var ki tekrar çiçek açacaksın bebeğim o bebekler gelecek istiyoruz inanıyoruz

Benim de eşim çok istiyo ama sadece istiyor hiç çaba yok bak mesela aşılamadan sonra doktorun dediği günlerde ilişki de olmadı

Canım sabah mutlaka gebelik testi yap
Test yapmak istemiyorum yaaaa şimdi koyumu yok koyulaştı mı arttımı artacakmı uğraşmak çok zor adet olana kadar beklicem olmazsam pazartesi yapmayı düşünüyorum ama sanki hamile gibiyimdeee ooooof çok kafam karışık çok

Hayırlısı olsun kuzum sen üzülme yeter bak mayısta gene yetiştin hem ins olucak herşey ne zaman doktora gidicen peki

Hayırlısı olsun kuzum ya senin için daha heyecanlı bir süreç başlıyor şimdi, her şey yolunda gitsin, su gibi aksın inşallah biz her türlü kaprisini nazını tuzunu çekeriz havanı gazını alırız merak etme bu arada ben de hala elenmedim mayıstan. My_Moonlight06 bat 28 Mayıs olarak bekleyeyim bi köşede

Ahaha mayıs sonunu kaptık.. sinsi sinsi kenarda bekleyip son dakka gölüyle yaza hamile gireceğiz inşallah

Ama böyle de arada kalıyor insan bence yap

Kuzum az kaldi test yapmana benimde yok belirtim hic akintimda yok artik adet oncesi akintim kesilirdi yine öyle oldum sen aslinda test yapsan yukseliyomu bi baksan gün gün
Morelim bozulur diye yapmadım çift çift olcaktı sonra tek olcak sonra bidaha beklicem döncekmi bla bla diye en garantisi 14. Günde tek yapayım dedim valla bugün sıfırım bilmiyorum gece boyu sag kasıgım cok agrıdı sadece apandist diye gidicektim nerdeyse cok agrıdı ama su anda oda cok hafif agrıyo bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…