- 17 Nisan 2021
- 4.321
- 4.115
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.721
Benim de tek bir tane kaset testim var kocam aldırmadı merkezdeyken daha geliriz sonra alırsın dedi dün gittik ama eczaneler hep kapalıydı alamadım nasıl mutlu ben test alamadım diye bir görseniz sonra evde çekmecede vardı bir tane dedim ben pazar pazartesi test yaparım yokki diye alay ediyordu testi gözüne soktumValla o bende de yok ya
Ben dayanamıyorum valla ya
Yerleşme olabilir canım, bu gibi şeylerin tamı tamına su zamanda olur diye bir şartı yok .. herşey mümkün cunki üzme kendin adet olma kadar asla üzülme@dcekeVeziir @ad000 @Venev @sultansultan90 My_Moonlight06 ve bilen diğer arkadaşlar, ben az önce bi akıntı geldiğini hissettim baya ıslattı ve tuvalete gittim. İç çamaşırım beyaz değil, tam anlayamadım sildiğimde hafif kahverengiye dönük bir akıntı olduğunu gördüm. Duphastonun sonuncusunu içtim az önce, normalde bittikten 4-5 gün sonra regl olurum. Bu kadar bel ağrısına ya reglim erkenden geliyor ya da acaba yerleşme olabilir mi dedim ama aşılamadan 10 gün sonra yerleşme biraz geç değil mi?? Umutlanmaktan da korkuyorum
vallahi bizde aynı şekilde 5 tane gebelik testi aldın diye tartıştık. Üstüne birde negatif çıktıKiz sana bisi diyimmi ben eşimle nazarami geliyorum noluyorum anlmadim yaa bugun yine yedik birbirimizi oda cok fevri bende cok fevriyim bu ara anlamadim gitti kedi köpek gibi daliyoruz birbirimiziben ona kizdim ondan öyle dedim 3 saat sonra baristik el ele olduk optuk sarildik..
Evet olabilir canımKızlar merhaba buraya yazmıştım Cuma akşamı iki defa kahverengi lekelenmem olmuştu bir daha olmadı diye. Bugün yine aynı şekilde lekelenmem oldu ve yine birşey yok. Yerleşme kanaması bu şekilde aralıklı olabiliyor mu yoksa ben ümidimi keseyim mi artık
Yok acile gittim onlarda düşük buldular 2 gün sonra tekrar gel dediler ama korkuyorum 1 düşük yaşadım ve yine aynısı olucak diye hamile kalınca bitiyor diyordum ama hersey yeni başlıyormuş meğersem moralim çok bozuk oyuzden şuanHayirlsii olsun kuzum bence iyi o belli olmuyo birden artıyor 2 günde bir tekrarla doktorun bişi dedi mi sana hiç
Ben bıraktım valla ne belirti kovalıycam nede başka bişey şu 5 günü relax geçircem sanki hiç aşılama olmamış gibi. Olmazsa da olmaz hayırlısı böyleymiş rahatlığı geldi bana valla. Kitapa başlıycam ben kitap okumaya dalınca günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Yatıyorum okuyorum kalkıyorum okuyorumValla yaaa her ay doktorlara git ilaçlar iç iğneler vurun belirti ara aylarca kırmızıları gördük agladık üzüldük tekrar tekrar umutlandık hep gerçekten yorucu
Sakin test yapma büyük ihtimalle çıkmaz cunki yerleşme kanamasından 6 gün sonra çıkıyormuş tetslerde araştır bak kendinde okuyacaksin.. kanda ise 3 gün sonraİnşallah canım kızlar öyledirböyle damla damla leke gibi de değil ilginç, çok soluk kahverengi gibi akıntı, tam regl öncesindeki gibi değil yani. 1-2 gün daha sabırla beklicez, Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Öyle bi şart yok ki canım tüpten önce illaha aşılama olacak diye direk tüp yapan arkadaşım çok ki bizede önerdikleri direk tüpCanım bizde 2.5 senedir hiç gebelik oluşmadı. Sende en azından oluşuyor bu güzel bir şey inşallah sağlıklı bir şekilde hamiş olursun. Bizde bir çok doktora göründük aylarca ilaç tedavisi ve yumurta takibi yaptık hiç sonuç almadık bunun bir sonraki adımı aşılama olduğunu biliyorduk biz istedik yani. Aşılama yaptırmak için doktor aradık bulduk sonra o da 3 ay daha ilaçla denemek istedi takip etti yumurtalarımın ilaçlara verdiği tepkiyi. 3 ay da da hiç gebelik oluşmayınca geçtik aşılamaya evet normal ilişkiden farkı sadece spermin yıkanmış ve en iyi spermlerin yumurtaya en yakın alana bırakılması oluyor. Şans oranı da ilaçlara göre bir tık yukarıda olduğu için istedik yani. Birde olur da gebelik oluşmaz ise tüp bebek için iki kez aşılama şartını yerine getirmiş oluruz dedik. Yaniii umut bebeğim en ufak umut kırıntısının peşine düştük rabbim günümüze güler inşallah. Bu arada bende pko vardı belki ondan hiç gebe kalmamış da olabilirim
Kuzum ben bu ay rahim filmi cekinmiştim adetim gecikti neden gecikti bilmiyrm testte yaptım sma olmadım. Adet ağrım vardı ama snra geçti@dnmycl canım senin kan testi sonucun ne oldu ?
@Reyyanalmd kanaman vardı senin de canım ne oldu adet oldun mu?
--------------
Kızlar batlarınız çoktan geçmiş bile son durumlar nedir bildirir misiniz?
@Beyazmelek11 @Fehva @hyl10 @altinkiz2404 @OzlenenhanimE L B A @Zeyno2734 @Annesiyim123 @Eses1 @Mucize1357 @Ayrk @Mehmetugba
Bence duphastrona göre canım.. cunki zaten geç adet olmasın diye o ilaç alınıyor o ilaca göre sökülüyor kendi halinde olsa evet o zaman yumurtlamaya göre olabilir.. ha belki bri iki gün uzayabilir ama.ilac mutlaka söker eğer bebiş yoksa İnshaAllah vardırKizlar aklima takilan birsey var simdi ben adetin 16. Günü duphastona basladim 10 gün boyunca içtim sahurda ve iftarda. Pazar günü bitti ilacım. Normalde bittikten sonra 4. Gün adet olurum. Duphastona göre 2 günüm kaldı adet olmama. Ama 18. Gün yumurtlama görmüştüm. Şimdi ben yumurtlamaya göre mi adet olurum duphastona gore mi?
Ayyy ayyy çok güzel şeyler bunlar İnshaAllah bebiştendirİki gündür mide bulantısı ve akşam baş dönmesi buda belirti sayılır mı yavvv4 kaldı bata inat ettim bat günü yapcam
Anlamadim gitti inanirmisin instada bi video paylstim bundan 2 bucuk ay önce ikimizle alakali yolculuk sırasında guzel anilarla bi sürü msj geldi oo yok şöyle yok böyle ..2 gun sonra bir kavga aileler bile karisti kavgaya o derecede boşanma asamasina kadar geldik o zamandan beri doğru düzgün sosyal medya bile kullanmiyoruz artik.. dünde bayram ziyaretinde tatile falan çıkcaz diye konustuk basladi orda bikac kişi oo şanslisin biz kocalarimizdan böyle görmedik vs vs vs ne sacma sözler bugun tatile de cikamadikvallahi bizde aynı şekilde 5 tane gebelik testi aldın diye tartıştık. Üstüne birde negatif çıktı
Ya sen niye morelini bozdun öyle yineHayirlisiyla guzel haberler al canim ben vazgectim ya istemiyorum bebek kesin kararliyim bu sefer 2 tane var yeter cok şükür regl olursam ilk iş dogum kontrol hapina baslamak..
Bence bu iyi haber İnshaAllahKizlar ya benim ovulasyon testim neden hep boyle çıkıyor? Gecen ay adete yakın neredeyse gözükmüyordu bileyumurtlamayla beraber 10. Gün
Dimi ya bencede öyle, inşallah gelmez de cift çizgiyi görürümBence duphastrona göre canım.. cunki zaten geç adet olmasın diye o ilaç alınıyor o ilaca göre sökülüyor kendi halinde olsa evet o zaman yumurtlamaya göre olabilir.. ha belki bri iki gün uzayabilir ama.ilac mutlaka söker eğer bebiş yoksa İnshaAllah vardır
Asko anlmadim ya eşimle cok sık tartisiyoruz bu ara anlayamadim. Noluyo bize oda cok fevri bende ne ben susuyorum ne o susuyor bagrisimiz bile olmazdi son 2 bucuk aydir bu 3. Kavgamiz uzatmiyoruz sonrasinda ama yani anlayamadim noluyo bizeYa sen niye morelini bozdun öyle yine
İnşallah ya.. 2-3 gün sonra tekrarlıcam bakalım koyulaşma olacak mıBence bu iyi haber İnshaAllah
Sağlık olsun canim İnshaAllah bu ay olur.. ekliyorum yeniden listeyeKızlar benim negatif kan sonucum. Dün adet oldum zaten. Test sonuçlarımda da prolaktin sınırda çıktı. 24,73 ilaç yazdı doktor
Insallahh canimHoşgeldin
Listeye ekledim
İnshaAllah bu ay müjdeyi bize buradan verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?