Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla o bende de yok ya

Ben dayanamıyorum valla ya
Benim de tek bir tane kaset testim var kocam aldırmadı merkezdeyken daha geliriz sonra alırsın dedi dün gittik ama eczaneler hep kapalıydı alamadım nasıl mutlu ben test alamadım diye bir görseniz sonra evde çekmecede vardı bir tane dedim ben pazar pazartesi test yaparım yokki diye alay ediyordu testi gözüne soktum tabi bi kaçtane olsaydı çok güzel olurdu ama olsun

Yerleşme olabilir canım, bu gibi şeylerin tamı tamına su zamanda olur diye bir şartı yok .. herşey mümkün cunki üzme kendin adet olma kadar asla üzülme

vallahi bizde aynı şekilde 5 tane gebelik testi aldın diye tartıştık. Üstüne birde negatif çıktı

Evet olabilir canım

Hayirlsii olsun kuzum bence iyi o belli olmuyo birden artıyor 2 günde bir tekrarla doktorun bişi dedi mi sana hiç
Yok acile gittim onlarda düşük buldular 2 gün sonra tekrar gel dediler ama korkuyorum 1 düşük yaşadım ve yine aynısı olucak diye hamile kalınca bitiyor diyordum ama hersey yeni başlıyormuş meğersem moralim çok bozuk oyuzden şuan düşük yaşadığım ay gibi belim çok ağrıyor birde

Valla yaaa her ay doktorlara git ilaçlar iç iğneler vurun belirti ara aylarca kırmızıları gördük agladık üzüldük tekrar tekrar umutlandık hep gerçekten yorucu
Ben bıraktım valla ne belirti kovalıycam nede başka bişey şu 5 günü relax geçircem sanki hiç aşılama olmamış gibi. Olmazsa da olmaz hayırlısı böyleymiş rahatlığı geldi bana valla. Kitapa başlıycam ben kitap okumaya dalınca günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Yatıyorum okuyorum kalkıyorum okuyorum

Sakin test yapma büyük ihtimalle çıkmaz cunki yerleşme kanamasından 6 gün sonra çıkıyormuş tetslerde araştır bak kendinde okuyacaksin.. kanda ise 3 gün sonra

Öyle bi şart yok ki canım tüpten önce illaha aşılama olacak diye direk tüp yapan arkadaşım çok ki bizede önerdikleri direk tüp bende çok üzülüyorum keşke sebebi olsa diyorum benimkilerin sebebi bile yok hangi doktora gitsek aciklanamiyor bu durum tıpta diyor sana vereceğimiz bir ilaç yok diyolar esiminde sperm değerleri normal birinden kat kat iyi çıkıyor anlamadık bı yapmadığım hsg kaldı onuda hiç bı doktor gerek görmedi tüpler acikmi kapalı mı diye yapılan bişey sana gerek yok dediler ne yapacağımızı şaşırdık

Kuzum ben bu ay rahim filmi cekinmiştim adetim gecikti neden gecikti bilmiyrm testte yaptım sma olmadım. Adet ağrım vardı ama snra geçti

Bence duphastrona göre canım.. cunki zaten geç adet olmasın diye o ilaç alınıyor o ilaca göre sökülüyor kendi halinde olsa evet o zaman yumurtlamaya göre olabilir.. ha belki bri iki gün uzayabilir ama.ilac mutlaka söker eğer bebiş yoksa İnshaAllah vardır

vallahi bizde aynı şekilde 5 tane gebelik testi aldın diye tartıştık. Üstüne birde negatif çıktı
Anlamadim gitti inanirmisin instada bi video paylstim bundan 2 bucuk ay önce ikimizle alakali yolculuk sırasında guzel anilarla bi sürü msj geldi oo yok şöyle yok böyle ..2 gun sonra bir kavga aileler bile karisti kavgaya o derecede boşanma asamasina kadar geldik o zamandan beri doğru düzgün sosyal medya bile kullanmiyoruz artik.. dünde bayram ziyaretinde tatile falan çıkcaz diye konustuk basladi orda bikac kişi oo şanslisin biz kocalarimizdan böyle görmedik vs vs vs ne sacma sözler bugun tatile de cikamadik kavga ettik bi sürü bizim evimizde bağrış bile olmazdi geçen günde kavga ettik..sizinde hic bisey yoktan cikmis ya kavga gerckten nolmus test aldysan ben anlamiyorum bu durumu..

Dimi ya bencede öyle, inşallah gelmez de cift çizgiyi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…