- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.701
Bekliyorum 4 gözleYoook benim de testim yok.. şimdi tekirdağdan istanbula dönüyorum eve varınca nöbetçi eczane bulup alıcam yapıcam 1-2 saate
Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberleriniYoook benim de testim yok.. şimdi tekirdağdan istanbula dönüyorum eve varınca nöbetçi eczane bulup alıcam yapıcam 1-2 saate
Kızlaar bir şey sorucam size birde evde erken gebelik testi var onu da yapayım mı ne diyosunuzKızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmayınca koştum test aldım ama negatif
Yarın yap bence kuzum bugün daha yapmaKızlaar bir şey sorucam size birde evde erken gebelik testi var onu da yapayım mı ne diyosunuz
Valla beklemek değilde şu yaparsam negatif çıkarsa olayı mahvettiYarın yap bence kuzum bugün daha yapma
Sabah ilk idrarla yap kuzum daha garanti sabret azıcıkValla beklemek değilde şu yaparsam negatif çıkarsa olayı mahvetti
Bana kizima dogum yaptigim doktorum hemen gebelik düşünüyosan şuan gebe kalma olasiligin yuksek demisti ama garanti vermiyorum suanlik zamana göre daha iyisin dedi diger dogumundan sonrada yapisiklik olabilir dedi ama kızım o zaman 2 yasindaydi oglum 5 bucuk yasindaydi yani 3. Cocuk cok zor olurdu simdi 8 yasinda kizim ama ben bunca yıl 3-4 sefer bu yapisiklik sancısı yüzünden hastanelik oldum..Tekrar bebek karari alincada gittim 4 ay önce doktora ultrasan la bakti testler falan yaptılar bi sknti yok gebe kalman icin dedi diger doktorum burdan gitti keske ona ulasabilsem cok memnundum ama ona göre de zamanla dogurganligim azalacak dedi yani iki doktor farklı konustuEvet tekrar yenileyebiliyormuş 2 ay içinde olmazsa hsg ile tekrar kontrol edelim yapışıklık başladım başlamadı mı diye. Keşke demek istemiyorum. Herşey de bir hayır varmış. Ama şimdiki aklım olsa infertilite uzmanına gitmek için tüp bebek aşamasını beklemez erken giderdim. Yapışıklığın gebe kalmayı ne ölçüde etkilediğini infertilite uzmanından fikir almayı tavsiye ediyorum size. 2 kadın doğumcu gebe kalmaya engel değil demişti benim. Aklınızdaki soru işaretlerini çözün bence. O kadar üzülüyordum ki sorun yok dediklerinde. Çünkü sorun arıyordum. Sorun olursa çözüm bilinir ve yapılır, bu sayede sonuç da pozitif olarak değişir diye düşünüyordum.
Yapisikligini açtırıp hamile kalanlar var diye biliyorum sen actirmistin dimi yapisikligini.. bide tavsiyem madem böyle bi sorunun var mutlaka insallah ilk bebegini biran önce kucaklarsin ama 2. Bebek icin cok zaman kaybetme tabi ilk bebegin bi olsundaEvet tekrar yenileyebiliyormuş 2 ay içinde olmazsa hsg ile tekrar kontrol edelim yapışıklık başladım başlamadı mı diye. Keşke demek istemiyorum. Herşey de bir hayır varmış. Ama şimdiki aklım olsa infertilite uzmanına gitmek için tüp bebek aşamasını beklemez erken giderdim. Yapışıklığın gebe kalmayı ne ölçüde etkilediğini infertilite uzmanından fikir almayı tavsiye ediyorum size. 2 kadın doğumcu gebe kalmaya engel değil demişti benim. Aklınızdaki soru işaretlerini çözün bence. O kadar üzülüyordum ki sorun yok dediklerinde. Çünkü sorun arıyordum. Sorun olursa çözüm bilinir ve yapılır, bu sayede sonuç da pozitif olarak değişir diye düşünüyordum.
Valla o bende de yok yaYa işte net bişey diyemiyoruz adetde de sancı var gebelikte de belirtileri neredeyse aynı diyorlar bi ayırt edici sık idrara çıkma var o da bende yokanca suyu çok içersem
Ben dayanamıyorum valla yaYa ahahahahah ben valla tek atış yapcam kuzum evde bitane var erken gebelik yeter almıcam
Sen sabırsız cıkıcaksın gibi bi his var bak suan ahsjsjskd hakim ol kendine ahahaValla o bende de yok ya
Ben dayanamıyorum valla ya
Canım yanlış anlamada aşılama doktorunmu önerdi ben üç senelik evliyim bir boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım çok doktor gezdik sebep yok dediler eşime de bana da yani tıpta bazı şeyler açıklanmıyormus bize uygulayacaklari bir tedavi yokmuş kendiliğinden gebe kaldığım için bu arada ilk sene düşünmedik son iki senede oldu bu düşükler bir doktora deil birden fazla doktora göründük genetik testler herşey yapıldı en son geçen ay tekrar gittik aşılama önermiyolar bize ya deneyin bir süre daha sağlıklı denk gelene kadar yada tüp bebek dediler bizde kışa kadar deneyelim dedik yani sorum aşılamayı neden öneriyorlar bizim doktor aşılama nin normal ilişkiden farkı yok size gerek yok dediBen diyarbakır memorial de 2.000 liraya yaptırdım canım ilaçlar da 1.200 tuttu
Bitmedi de bitirdim. Test nagatif olunca tüm moral sıfırlandıKızçelerrr napıyorsunuz bittimi bayram fasıllarınız
Bana bak kız öyle hemen pes etmek yok nolursa olsun bak ilerde keşke deme denemeye devam et bugün herkes bana kızın küçük yaoma diye akıl verdi biri yap biri yapma okula vercen nasıl yapacan diye ağızları durmadı ben istiyorum çünkü kızım 5 yaşında Şubat'ta girdi 5 yaşına ee yaza okumada başlayacak artık abla olmak istiyor arasını çok açmak istemiyorum sinirimi bozdular kiminde niye uzattin yapsana bı dene. Daha dedi bata kaldı 4 gün ama göğüs uclarim patlayacak sanki valal acayip heycanlandim yav var mı yokmu diye cumartesi ak koyun kara koyun çıkacak kan vercem adet gelmezse iki gündür bı allak bullak oldum anlatamamHayirlisiyla guzel haberler al canim ben vazgectim ya istemiyorum bebek kesin kararliyim bu sefer 2 tane var yeter cok şükür regl olursam ilk iş dogum kontrol hapina baslamak..
Hayirlsii olsun kuzum bence iyi o belli olmuyo birden artıyor 2 günde bir tekrarla doktorun bişi dedi mi sana hiçKızlar bugün kan testi yaptım adetin 2. Günü bugün beta 177 çıktı sizce çok düşük degilmi ya
Canım bizde 2.5 senedir hiç gebelik oluşmadı. Sende en azından oluşuyor bu güzel bir şey inşallah sağlıklı bir şekilde hamiş olursun. Bizde bir çok doktora göründük aylarca ilaç tedavisi ve yumurta takibi yaptık hiç sonuç almadık bunun bir sonraki adımı aşılama olduğunu biliyorduk biz istedik yani. Aşılama yaptırmak için doktor aradık bulduk sonra o da 3 ay daha ilaçla denemek istedi takip etti yumurtalarımın ilaçlara verdiği tepkiyi. 3 ay da da hiç gebelik oluşmayınca geçtik aşılamaya evet normal ilişkiden farkı sadece spermin yıkanmış ve en iyi spermlerin yumurtaya en yakın alana bırakılması oluyor. Şans oranı da ilaçlara göre bir tık yukarıda olduğu için istedik yani. Birde olur da gebelik oluşmaz ise tüp bebek için iki kez aşılama şartını yerine getirmiş oluruz dedik. Yaniii umut bebeğim en ufak umut kırıntısının peşine düştük rabbim günümüze güler inşallahCanım yanlış anlamada aşılama doktorunmu önerdi ben üç senelik evliyim bir boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım çok doktor gezdik sebep yok dediler eşime de bana da yani tıpta bazı şeyler açıklanmıyormus bize uygulayacaklari bir tedavi yokmuş kendiliğinden gebe kaldığım için bu arada ilk sene düşünmedik son iki senede oldu bu düşükler bir doktora deil birden fazla doktora göründük genetik testler herşey yapıldı en son geçen ay tekrar gittik aşılama önermiyolar bize ya deneyin bir süre daha sağlıklı denk gelene kadar yada tüp bebek dediler bizde kışa kadar deneyelim dedik yani sorum aşılamayı neden öneriyorlar bizim doktor aşılama nin normal ilişkiden farkı yok size gerek yok dedi
Kiz sana bisi diyimmi ben eşimle nazarami geliyorum noluyorum anlmadim yaa bugun yine yedik birbirimizi oda cok fevri bende cok fevriyim bu ara anlamadim gitti kedi köpek gibi daliyoruz birbirimiziBana bak kız öyle hemen pes etmek yok nolursa olsun bak ilerde keşke deme denemeye devam et bugün herkes bana kızın küçük yaoma diye akıl verdi biri yap biri yapma okula vercen nasıl yapacan diye ağızları durmadı ben istiyorum çünkü kızım 5 yaşında Şubat'ta girdi 5 yaşına ee yaza okumada başlayacak artık abla olmak istiyor arasını çok açmak istemiyorum sinirimi bozdular kiminde niye uzattin yapsana bı dene. Daha dedi bata kaldı 4 gün ama göğüs uclarim patlayacak sanki valal acayip heycanlandim yav var mı yokmu diye cumartesi ak koyun kara koyun çıkacak kan vercem adet gelmezse iki gündür bı allak bullak oldum anlatamamneler olacak acaba
Bence hemen kalkma birde öyle dene kalkma yat yarım saat en azindanDoğru evet var canimyazıyorlar ama ağrılarını. Ya kızlar ben ilişki sonrasi dayanamayıp hemen kalkıyorum daha hiç yatamadim sizce bu olumsuz etkiliyor mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?