Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum dur bakalım daha günün var belki şaşırtır ne biliyorsun 9-10 gün anca oldu hem idrar testinde de en erken anca 10. Gün çıkıyor. Mesela ben predictor le çooookkk silik görmüştüm 10 gün sonra

İnşallah diyelim belli olmuyor kuzum işte yaa biz belirtilerle kafayı bozuyoruz da, bazen hiç belirti olmuyor. Bekleyelim bakalım az daha
Kuzum dur bakalım daha günün var belki şaşırtır ne biliyorsun 9-10 gün anca oldu hem idrar testinde de en erken anca 10. Gün çıkıyor. Mesela ben predictor le çooookkk silik görmüştüm 10 gün sonra
Bugün 10 gün geçti zaten bebeğim ama dediğim gibi 2 gün daha denerim sonra tam keserim umudu. Mucize bekliyorum artık resmen, 2 yıldır umut etmekten de yoruldum artık valla

Allahım tez zamanda kucağını doldursun pozitif düşün ben öyle yaptım hep bu şaşkınlığı Allahım sanda yaşatsın yüzünü güldürsün

Hayırlı olsun Canım 2 günde bir artışı takip etmen lazım henüz çok yeni geç döllenme de olabilir. Belirtin var mıydı?
Kzuum 6 aydır uğraşıyorduk siz arkadaşlarım içinde detaylı yazmak istiyorum bu ay ovulasyon takip ettim bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım ve yumurtlamaya masajı yaptım günde bir defa çok üstüne düşmeden ara sıra ovulasyonda çift çizgiyi gördüm buynuz özü tüketmiştik bir ay ve sürekli havuç yedim çok araştırdım ara sıra avakado tükettim çok değil sonra regli döneminden bi gün önce bi parmak kadar kahve lekem oldu bir haftadır da sağ kasığımda tık tık batmalar oluyodu ama çok şiddetli değil eften püften hala takmadım yok ya sanmam yaptım kendi kendime sonra lekeden sonra gelen giden yoktu aklıma düştü bir his eve gidince test yaptım bide ne göreyimm başka hiç bi belirtim olmadı bide sürekli uyuyordum vakit buldukça ondanmış demekki ben yorgunluğuma veriyordum

İnanmayıp iki test yapmıştım bide sizler için ekledim daha belirgin olan bir gebenin günlüğü sayfasından gerçekten çok kaliteli ürünleri ya üç aydır kullanıyorum işe yaramıycak diyodum ama kalitesi ortada

Eklentiler

• 4BEC0531-013F-4ECD-827F-8A6D2D21E5CB.jpeg
    274,5 KB · Görüntüleme: 48
partalina_ Veziir A ad000 Venev S sultansultan90 My_Moonlight06 ve bilen diğer arkadaşlar, ben az önce bi akıntı geldiğini hissettim baya ıslattı ve tuvalete gittim. İç çamaşırım beyaz değil, tam anlayamadım sildiğimde hafif kahverengiye dönük bir akıntı olduğunu gördüm. Duphastonun sonuncusunu içtim az önce, normalde bittikten 4-5 gün sonra regl olurum. Bu kadar bel ağrısına ya reglim erkenden geliyor ya da acaba yerleşme olabilir mi dedim ama aşılamadan 10 gün sonra yerleşme biraz geç değil mi?? Umutlanmaktan da korkuyorum

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuzzz
Ben memleketime gidiyoruuumm siz ne yapıyorsunuz
Ya zaten erken yaptın canım inşallah pozitife dönecek bak bence akıntı ve leke belirti olabilir hani heveslendirmek istemiyorum ama böyle olup hamile olan çok var benim de aşırı adet sancım var

Ya ben senin mesajını yanlış okumuşum üzülüyordum yazmışsın ben üzülüyorum diye okudum. İstemediğin halde oldu sandım rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım hayırlı evlat olsun ❤ ben de 2.5 yıldır uğraşıyorum canım hiç nasip olmadı. Aşılama yaptım bu ay bu gün 7. Gündeyim dualarını eksik etme ben ve benim gibi anne olmak için çabalayanlar için. Bir de bana ayetel kürsi okur musun bi tanecik. Aşılamam tutsun hayırlı sağlıklı bir evladım olsun diye ❤

Yoook niye geç olsun yerleşme 1 ay sonra bile olabiliyor hatta daha çok regl zamanına denk geliyormuş.. senin regline var daha inşallah çok güzel yerleşiyordur minik mercimek

İnşallah canım ya ama okuduklarımda aşılamadan 10-11 gün sonra öğrenmişler genelde. Benim de adet sancım oluyordu hep, inşallah belirtidir kuzum

Yoook niye geç olsun yerleşme 1 ay sonra bile olabiliyor hatta daha çok regl zamanına denk geliyormuş.. senin regline var daha inşallah çok güzel yerleşiyordur minik mercimek
Ben 3 gebelik yaşadım, hiçbirinde olmadı şaşırdım, o yüzden de regl geliyor heralde dedim. İnşallah öyledir kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…