- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.541
Kızz aynı gün yapcaz o zaman cmtsi yap sendeBenim daha bu gün 7 gün oldu aşılama olalı 4 5 gün sonra yaparım bende
Benimde bat pazar gelmezse bende pazar yapcam kuzumCumartesi yapcam bende az kaldı valla göğüslerim şiş biraz şimdi kalktım biraz hassasiyet var geceleri kasıgım cok agrıyo bide artık kestiremiyorum valla saldım asko bakalım
Kizlar asilamayi ne kadara yaptirdiniqBenim daha bu gün 7 gün oldu aşılama olalı 4 5 gün sonra yaparım bende
Aynı gün çıkan da var canım 1-2 gün sonra çıkan da, yerine göre değişiyorKizlar sperm testlerinin sonucu kac günde cikiyor
Cumartesi erken olur ya 12 olsun en azındanKızz aynı gün yapcaz o zaman cmtsi yap sende
Ben diyarbakır memorial de 2.000 liraya yaptırdım canım ilaçlar da 1.200 tuttuKizlar asilamayi ne kadara yaptirdiniq
Canım bizim iki üç saate çıkmıştıKizlar sperm testlerinin sonucu kac günde cikiyor
Ooooo sabah şenlenecek hep buralar
ben de regl takibi yapıcam yarınmilli piyango gibi hissediyorum valla ya çıkarsa…
Ben bayram gezmesini çok severim ya ne güzelbenim eşim güvenlik görevlisi olduğu için ona izin vermiyorlar. Benim bugün her an adet olacak gibi sancım şiddetlendi ya aslında bu kadar erken de olmaz ama bilemedim bide akıntı da devam ediyor başka da hiç belirtim yok.
Yaa çok heyecanlı bende 10. Gün yapmayı düşünüyorum hemen haber ver bize
Heyecan yok kızlar, testi akşamdan çamaşır suyuna yatırdım miss gibi bembeyaz
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla yükselir değerinKızlar iki gün gecikme ve sonuç sizce normal mi çok merak ediyorum doktorda yok bayram olduğu için
Gözün aydın canımKızlar yeni hamile olduğumu öğrendim malum ama çok kötü bel ağrısı yaşıyorum 2 gündür yeni hamile olanlar acaba sizdede oluyormu bel ağrısı
Yaa inşallah çift çizgiye döner canım daha günün var bekleyelim. Bende de bu gün hiç bişey yok ne kasık ağrısı ne akıntı falan turp gibiyim. Bende de olmadı heralde ya bu güne kadar hep olumlu düşünüp kendimi telkin ediyordum bu gün olmadı demeye başladımHeyecan yok kızlar, testi akşamdan çamaşır suyuna yatırdım miss gibi bembeyazbugün meme uçlarındaki ağrı da geçti kalan umutlarım da tükendi kalan 2 testi de yaptıktan sonra oturup regl beklicez her zamanki gibi, az bi şaşırsaydık be
Yok canım bende şükür de bende de uyku çok kasık ağrısı ilk öğrendiğim iki gün oldu şuan o da yok ama bel ağrısı normal yerleşirken olurmuşKızlar yeni hamile olduğumu öğrendim malum ama çok kötü bel ağrısı yaşıyorum 2 gündür yeni hamile olanlar acaba sizdede oluyormu bel ağrısı
Sagol canimBen diyarbakır memorial de 2.000 liraya yaptırdım canım ilaçlar da 1.200 tuttu
Sagol canim bi sorarim olmadi hastaneyeAynı gün çıkan da var canım 1-2 gün sonra çıkan da, yerine göre değişiyor
Sagol canim darısı başına olur insallhGözün aydın canım
insanlar düşüncesizler ya hemde çokMalesef bunu anlamakta zorlanıyorlar yanibempati duyguları yok düşünceleri yok hayatım boyunca kendimi hiç kendi yerine koyamadim hep başkasını yerine koydum başıma gelse napardim diye öyle adım attım hep ama karşıma boykesi az çıktı
Tamam öyle yapacağım dediğin gibi zaten olmuyor birde korunmakla uğraşmayaym boşuna ama ay döngümü hic takip etmiyorum ovülasyon testim var yapmıyorumAnlıyorum canım.. Tamam ara ver de korunma neden korunacaksin ki keyfi takıl belki o arada olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?