Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benim bir kere su gibi oldu sonra süt kesigi gibi oldu kestiremiyorum artık vallahi ins bebişten oluyodur bunlar baska varmı belirtin
Şuan yok canım ama dün akşam kasıklarım adat olacak gibi ağrıyordu. Bide akıntı var işte ha bide iki sabahtır ağzıma böyle değişik bi tatla kalkıyorum su içmeyince geçmiyor. Hani denilen metalimsi tat ne oluyor bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor.

Hala adet olmadım ama zaten düzensiz oluyorum çünkü erken gebelik yaptım negatif çıktı bugün yarın olurum diye düşünüyorum canım

İnsallah kuzum bebişten oluyodur bu belirtilerimiz insallah

Canım umutsuzluga kapılma hemen ya regl sancıları bile olsa görüyosun bebiş olanların hepsi adet agrılarını çekti bişey kalmadı ztn bir kaç gün daha beklicez
Haklisin az kaldi.. sabredelim sonu guzel olacak Bu ay olmazsa bidaki ay.. hem bidaki ay hamile kalirsam oglumun dogdugu aya denk gelir doğumum şubata

Haklisin az kaldi.. sabredelim sonu guzel olacak Bu ay olmazsa bidaki ay.. hem bidaki ay hamile kalirsam oglumun dogdugu aya denk gelir doğumum şubata
Rabbim gönlüne göre versin kuzum bende geçen ay salmıştım bu ay doğum günüme geliyor diye ondan bu ay heycanlıyım biraz

Cumartesi yapcam bende az kaldı valla göğüslerim şiş biraz şimdi kalktım biraz hassasiyet var geceleri kasıgım cok agrıyo bide artık kestiremiyorum valla saldım asko bakalım
Bende hiç kestiremiyorum bi diyorum oldu inşallah bu ay sonra saçmalama o şans nerde bizde. Perşembe yapsan çıkar bence ya

Kızlar bu progestan kullananlar fitil olarak mı atıyorsunuz arada agızdan alan var mı ben agızdan alıyorum sonrasında sarhos gibi geziyorum şiddetli bas dönmesi ve uyuyorum eşim üç gündür koltuktan kaldırıyo yataga götürüyor beni sizde yan etki yapan varmı

Bende hiç kestiremiyorum bi diyorum oldu inşallah bu ay sonra saçmalama o şans nerde bizde. Perşembe yapsan çıkar bence ya
Ahahaha aklıma giremezsin direnicem ahaha kuzum perşembe 12. Gün oluyo iğnenin tam iğne etkisinin 11 de bitiyor ya 12 de çıkmaz 13 en garanti 14 test yapmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…