- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.501
Ay ne edepsi hadsiz insanlar varyaİnan bende aynı kendi ailem tembellik yapmayın yapın bi çocuk diyor . Eşimin ailesiyle iftardaydık geçen hafta orda bi kadın kayınpederim kayınlarımın yanında çocuk yokmu cocuk olmuyorsa iyi bi dr bulalım falan diye gülerek konuştu yerin dibine girdim yok henüz düşünmüyoruz gezecez dedim napiyim
Ayyy canımmmm benim bize dua et yeter kuzucummmmbir gün hepimizin bebeği siz mesela şimdi benim bebeğimi burda öğrendik ya hemen oldu gibi görebilirsiniz ama emin olun bende 6 ay çok zor süreç geçirdim nasibi bu aymış ama inanın kursağımda geçmedi sizin de olsun çok istiyorum her gün giriyorum buraya sizleri de çok merak ediyorum Mayıs ayı bebişleriyle gelsin herkes anne olsun
Tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın İnshaAllahBen de kac ay kendi kendime hamile zannedip belirtiler gormusum bu ay hic beklemeden belirtisiz hamile kalmisim adete 6 gun kala kan testinde ogrenmistim persembe keseyi gormeye gidecegiz
Canım korkunun bir faydası yok.. boşuna eziyet etme kendine varsa vardır yoksa yoktur, sen geciktirirsen bir şey değişmeyecek.. Bence test yapmalısınKızlar hayırlı bayramlar,hayırlı geceler
Adetim bugünle beraber 7 gün gecikti,bel ağrım,göğüs hassasiyeti,sık idrar,adet ağrısı , dize vuran sol kasik ağrısı ve fazlaca uyku hali var.Adetten bir gün önce test yaptım negatifti daha sonra da yapmaya korktum negatifdir diye, 2 senedir istiyorum 1 boş gebeliğim var sizce hamile olabilir miyim geçen ayda 10 gün gecikmisti yarın kan versem sonuc çıkar mı☺
Canım adetine iki hafta filan var, bukadar erken belli etmez sanırım.. ama İnshaAllah bebiş seninledirKızlar iyi bayramlarsimdi benim adetim biteli 14 gün oldu dünden beri kasik ağrısı mide yanması yaşıyorum sol bacağımda değişik Bi sizlama var ve göğüslerim hasas du ara yumurtlama dönemim yüksek ihtimal akıntı sulu şeffaf Bi şekilde bugün birazda başım döndü napicagimi şaşırmış hı sekildeyim
Cok tesekkur ederimTebrik ederim sağ salim kucağına alırsın İnshaAllah
Ben hala olmadım bekliyorum bakalımdnmycl canım senin kan testi sonucun ne oldu ?
R Reyyanalmd kanaman vardı senin de canım ne oldu adet oldun mu?
--------------
Kızlar batlarınız çoktan geçmiş bile son durumlar nedir bildirir misiniz?
Beyazmelek11 F Fehva H hyl10 altinkiz2404 Ozlenenhanim E L B A Z Zeyno2734 Annesiyim123 Eses1 Mucize1357 A Ayrk M Mehmetugba
Ben ancak akşam yapabilicen canımcım.. regl olmazsam tabiKuzu yapcan mı test yarın ne durumdasın
dnmycl canım senin kan testi sonucun ne oldu ?
R Reyyanalmd kanaman vardı senin de canım ne oldu adet oldun mu?
--------------
Kızlar batlarınız çoktan geçmiş bile son durumlar nedir bildirir misiniz?
Beyazmelek11 F Fehva H hyl10 altinkiz2404 Ozlenenhanim E L B A Z Zeyno2734 Annesiyim123 Eses1 Mucize1357 A Ayrk M Mehmetugba
Bakalım kuzum beklemekten başka çaremiz yokYaa kuzum ben öyle olunca kendimi kaptırmorum sanki hamileyim diye..
Kız ahahaha dur daha erken bat günü yapBen bu aksam test yaptim negatif bat 6 hatta gece 12 itibariyle bat 5
İnsallah canım hayırlısı olur bizimde 9 aydır olmuyo sebepsiz yere insallah bu ay pozitifleri görürüzMerhaba arkadaşlar bende sizler gibi bir aydan başka bir ayın topigine sürekli sürükleniyorum 2 yıldır tutturamadik bir türlü hiç bir sıkıntı olmamasına rağmenşu an ki adet tarihim 18 Mayıs bugünler yumurtlama günlerim bakalım hakkımızda hayırlısı bekliyoruz sizde durumlar nasıl?
Kuzum benim bir kere su gibi oldu sonra süt kesigi gibi oldu kestiremiyorum artık vallahi ins bebişten oluyodur bunlar baska varmı belirtinKızlar hayırlı olsun hamilelikleriniz rabbim kucağınıza almayı da nasip eder inşallahya bişey sorucam hiç su gibi akıntınız oldu mu. Benim aşılamanın 6. Günü dün 2 kez ve bu sabah su gibi akıntım oldu regl oldum sandım . Var mı sizde böyle bi belirti
Ne biliyim ya dünde sancim vardi sanki bebek yok gibi hissediyorumKız ahahaha dur daha erken bat günü yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?