- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.261
Cok zor yaa asker eşi olmak hep gurbet saat belli degil Allah yardımcın olsunYok canım bize bayram yok malesef eşim uzman jandarma çalışacak bayramda bende evde tek tek takılıcam işte
Benimde ole akıntım var ins bebişlerimiz geliyodur kuzummBenimde akintim hafif artista son 1 haftadir ama gebelik belirtisimi bilememgenel olarak pek akintim olmaz olsada cok az
Ayyy hayirlisiBenimde öyle cikmisti bekle bence cikacak insallah aşkom
Ben kendime bayramlık aldım ahahahaha elbise aldım çanta aldım rahatladım siz neler yapıyonuzNeler yapiyosunuz kizlar bayram telasindamisiniz
Kız inşaallah vardır bebişBenimde ole akıntım var ins bebişlerimiz geliyodur kuzumm
Benden de 1 kere geldi öyle yumurta akı gibi. Bikac gün önce de çok hafif adet sancısı oldu ama çok hafif. 1 gün sürdü ama geçti başka belirti yok goguslerimde falan bı değişiklik ağrı biaey yok yaniBen bu ay bir garip oldum nasıl desem akıntım çok oldu yumurta akı gibi uzayan cinsinden birde kasıklarımda sanki her an adet olacak gibi snacim oldu mide bulantısı da oldu ara ara ama hala adet olcakmiskm gibi sancım var ve akıntım devam ediyor beyaz gene geliyo seyirmeler kasılmalar öyle işte aklimd akalanlar bunlar balım ama bu ay ilk defa 2 kere yumurta akı uzayan şekilde geldi biri dün geceden beri geliyordu akşam gene değerlendirdim oburudu 15.ci gün geldi degerlendirmistim 14 ve 16 ci gunu
Hisirim çıktı ter kicimdan aktı misafir ağırladık malum mezarlığa gittik falan yemek koydum oca şimdi 2 seksen yatiyom uykumda var sanki üstümden tır geçmişBen kendime bayramlık aldım ahahahaha elbise aldım çanta aldım rahatladım siz neler yapıyonuz
A a a a hadi hayırlı gelsin kuzummm süper haber ya masallah darısı ins bizlerin basınaYok direk kan verdim sonra evde boşta bı tane test vardı sinirimi bozuyodu dedik en iyisi yapimde atım çöpe evde durup canımı sikacana dedim adet günü öyle kaset testte çıktı çizgi sonra kan verdim 158 çıktı ben şok ben iptal oldu
Goguslerimde benimde bişi yok sadece çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum hayirlsii ya şu gibi akıntı olması normal mi gebelikte şeffaf bildiğin su gibiBenden de 1 kere geldi öyle yumurta akı gibi. Bikac gün önce de çok hafif adet sancısı oldu ama çok hafif. 1 gün sürdü ama geçti başka belirti yok goguslerimde falan bı değişiklik ağrı biaey yok yani
Bence de napıyoruzzzzzzz bu geceyi de boş geçmiyoruzBence çatladı bu Yunis
Kuzum bu olay benim kızımda iken olmuştu şuan kan vermedim daha ilk çocuğumda oldu yani gece attığım teste guvrnemedim daha önceki tecrübelerimden dolayı korkuyorum ve beklemedeyim sanki karnında bı tuhaflık var seyirme gibi kalp atışı gibi sizlamada var adet okcakmis gibiyim bende cesaret edemedim kan vermeye hem ayrıca hepinzi kanda gebeliği görün sağlıklı hamilelik yaşayın cümlemize bunu nasip etsin inşallah rabbimA a a a hadi hayırlı gelsin kuzummm süper haber ya masallah darısı ins bizlerin basına
Kız dinlen bosverrr ani hareketler yapmaHisirim çıktı ter kicimdan aktı misafir ağırladık malum mezarlığa gittik falan yemek koydum oca şimdi 2 seksen yatiyom uykumda var sanki üstümden tır geçmiş
Bu gece çalsın sazlar oynasın bı taraflar zabah olmasın bize bende dün geceyi değerlendirdim bu gece dinlenen diyorum aça bu gecede mi düşünsem kafam doluBence de napıyoruzzzzzzz bu geceyi de boş geçmiyoruz
Dikakt ediyorum kolluyorum kendimi kuzum hayirlisi varsa nasibimde tutunur yoksada sağlık olsun ne diyimKız dinlen bosverrr ani hareketler yapma
İki taraf da halinden memnunsa yapıştırın gitsin annemBu gece çalsın sazlar oynasın bı taraflar zabah olmasın bize bende dün geceyi değerlendirdim bu gece dinlenen diyorum aça bu gecede mi düşünsem kafam dolu
Ay hadi insallahBenimde ole akıntım var ins bebişlerimiz geliyodur kuzumm
Amin sağolasın canım gerçekten böyle bayram düğün cenaze olduğunda daha çok zorlanıyorum ama rabbim bir şekilde dayanma gücü veriyorCok zor yaa asker eşi olmak hep gurbet saat belli degil Allah yardımcın olsun
Ben o işi geçenlerde halletmistimBen kendime bayramlık aldım ahahahaha elbise aldım çanta aldım rahatladım siz neler yapıyonuz
İnşallah canım benim inşallahİğneden bu kadar koyu çıkmaz bence 12. Günde bayağı pembiş. İnşallah bebeğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?