Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden de 1 kere geldi öyle yumurta akı gibi. Bikac gün önce de çok hafif adet sancısı oldu ama çok hafif. 1 gün sürdü ama geçti başka belirti yok goguslerimde falan bı değişiklik ağrı biaey yok yani

A a a a hadi hayırlı gelsin kuzummm süper haber ya masallah darısı ins bizlerin basına

Goguslerimde benimde bişi yok sadece çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum hayirlsii ya şu gibi akıntı olması normal mi gebelikte şeffaf bildiğin su gibi

A a a a hadi hayırlı gelsin kuzummm süper haber ya masallah darısı ins bizlerin basına
Kuzum bu olay benim kızımda iken olmuştu şuan kan vermedim daha ilk çocuğumda oldu yani gece attığım teste guvrnemedim daha önceki tecrübelerimden dolayı korkuyorum ve beklemedeyim sanki karnında bı tuhaflık var seyirme gibi kalp atışı gibi sizlamada var adet okcakmis gibiyim bende cesaret edemedim kan vermeye hem ayrıca hepinzi kanda gebeliği görün sağlıklı hamilelik yaşayın cümlemize bunu nasip etsin inşallah rabbim

Ben kendime bayramlık aldım ahahahaha elbise aldım çanta aldım rahatladım siz neler yapıyonuz
Ben o işi geçenlerde halletmistim hatta sinirim bozuk kendime tunik almistim cok sahane yirtmaci biraz derindi isaretledim anlattim terzime dedimki bunun yirtmacini kapatirmisin verdim sagolsun gömlek boyuna getirmis tamamen kesmiş tuniği sinirimde bozuk param boşa gitti popo uzerinde duruyo ve benim onu giymem imkansiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…