Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız insallah seninde bebiştendir ay az kaldı ögrenmemize heycan basladı valla kaç aydır böyle olmamıstım
İnşallah yaa o kadar kalabalığız misafirlerim var gün geçmiyor önce ayın 10 una kadar bekleyecem diyordum test için şimdi bi perşembe cuma yaparım demeye başladım
ALLAH razı olsun canım benim RABBIM en hayirli zamanda sana ve isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin
Amiinn inşallah canım benim

İnşallah yaa o kadar kalabalığız misafirlerim var gün geçmiyor önce ayın 10 una kadar bekleyecem diyordum test için şimdi bi perşembe cuma yaparım demeye başladım

Amiinn inşallah canım benim
Bende haftaya cumartesi yaparım 14 gün oluyo tam günü

Çok erken yapmışsın ben adet günümde yaptim çıkmazsa üzülürüm diye yapmıyordum zordu ama dayanabildim
Kizimada 6 gun kala yapmistim cikmisti ama zaten yarin 2 gunlugune tatile cikcaz bi aksilik cikmazsa carsamba döneriz persembe sabah yaparim… pazar zaten reglin 1. Günü olarak gosteriyor takvim cikarsa sansima cikmazsa regl bekleriz

2. Sezeryanim da doktor teshis koydu sonrasinda cok sancilandim kizim 2 yasindaydi gittim dediki yapisikliklarin tekrar baslamis buda sana sanci yapiyor bebek istiyosan hemen yap falan filan demisti
Çok geçmiş olsun canim ya benim ilk olacak diye bu tarz seylerden cok bilgisizim

Çok geçmiş olsun canim ya benim ilk olacak diye bu tarz seylerden cok bilgisizim
Evet ay bosver zaten hic öğrenme hayirli haberler geliyor bugün gruptan cok sevinçliyim heyecanliyim bi yandanda iste sancim var diye gebelik yok diye düşünüyorum üzülüyorum o yuzden amann saglik olsun regl olursamda bu sefer doktor degisikligi yaparim bide baska doktorla görüşürüm…Neyse kalkiyim ev islerini ütüleri halledeyim kac gündür misafirim var iftarda islerim birikti biraz

Hosbulduuk Evvet ya ben yeniyim burda ve pek bilemedim.. bende 3 senedir evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz ama daha mucizem gerceklesmedi insallah en yakin zamanda Allah isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin
İnshaAllah aminn

Tamam o zaman sen bana ya son adet tarihini ve beklediğin adet tarihini ben seni eklyim listeye

Kizlar ben dayanamayip bugun erken gebelik testi yaptim sipsilik bir cizgi goruyorum hatta görmek icin buyuk caba gosterdim fotografta hic bisi gozukmuyor sanırım kan vermeye gidicem içim kipir kipir oldu
Evet bende silik bir çizgi gördüm.. hadi İnshaAllah vardır bebiş. Haber ver bize

Öyle yap valla bende öyle yapıyorum bu ay emın ol cok takılmadım öyle olmak varmış nasıl durumlar Mayıs da hamıle kalan oldu mu kuzum topıgın ins uğurlu gelmiştir
Ohh MashaAllah oldu oldu mayisa gelmeden hatta canım bak listeye orda var birkaç gebemiz çok şükür bugün yeni gebemiz Cicek63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…