- 9 Aralık 2021
- 865
- 803
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.201
Bende ama korkuyorum yine düşük yaşarım diyeBi bebiş gördüm sanki
Çok erken yapmışsın ben adet günümde yaptim çıkmazsa üzülürüm diye yapmıyordum zordu ama dayanabildimGebelikten umudumu kestim sanki bat’a 7 gün var ama erken gebelik yaptim kuruma cizgisi bile cikmadi bu sefer
Aa onu nasil tespit ettiler kiAma 2 gündür yapisiklik takiliyo aklima rahim ici karin duvari vs yapisiklik var eski doktorum normal kontrolde gebelik zor olur demişti simdiki bi sknti olmaz dedi neye inancam ya sasirdim
Değerlendirdim canım bugünü de değerlendirdik mi beklemeye koyulacağız inşallah hakkımızda hayırlısıBu arada aramızda 1 gün var kuzum. Benimde 12. Gün bugün. Bizim için de geri sayım başlıyor
İnşallah yaa o kadar kalabalığız misafirlerim var gün geçmiyorKız insallah seninde bebiştendiray az kaldı ögrenmemize heycan basladı valla kaç aydır böyle olmamıstım
Amiinn inşallah canım benimALLAH razı olsun canım benim RABBIM en hayirli zamanda sana ve isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin
Korkma Allahin izniyle bisey olmaz sag saglim kucagina al insallahBende ama korkuyorum yine düşük yaşarım diye
Bende haftaya cumartesi yaparım 14 gün oluyo tam günüİnşallah yaa o kadar kalabalığız misafirlerim var gün geçmiyorönce ayın 10 una kadar bekleyecem diyordum test için şimdi bi perşembe cuma yaparım demeye başladım
Amiinn inşallah canım benim
2. Sezeryanim da doktor teshis koydu sonrasinda cok sancilandim kizim 2 yasindaydi gittim dediki yapisikliklarin tekrar baslamis buda sana sanci yapiyor bebek istiyosan hemen yap falan filan demistiAa onu nasil tespit ettiler ki
Kizimada 6 gun kala yapmistim cikmisti ama zaten yarin 2 gunlugune tatile cikcaz bi aksilik cikmazsa carsamba döneriz persembe sabah yaparim… pazar zaten reglin 1. Günü olarak gosteriyor takvim cikarsa sansima cikmazsa regl beklerizÇok erken yapmışsın ben adet günümde yaptim çıkmazsa üzülürüm diye yapmıyordum zordu ama dayanabildim
Çok geçmiş olsun canim ya benim ilk olacak diye bu tarz seylerden cok bilgisizim2. Sezeryanim da doktor teshis koydu sonrasinda cok sancilandim kizim 2 yasindaydi gittim dediki yapisikliklarin tekrar baslamis buda sana sanci yapiyor bebek istiyosan hemen yap falan filan demisti
Evet ay bosver zaten hic öğrenmeÇok geçmiş olsun canim ya benim ilk olacak diye bu tarz seylerden cok bilgisizim
İnshaAllah aminnHosbulduukEvvet ya ben yeniyim burda ve pek bilemedim.. bende 3 senedir evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz ama daha mucizem gerceklesmedi insallah en yakin zamanda Allah isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin
Ya valla olmadı anca şimdi gidebildim
Evet canım başlamış gibi cunki açılmış rengi ..Sıcağı sıcağına geldim yorum yapın bakalım çatlama başlamış mı sizce? Sanki koyuluk azalmaya başlamış gibi @dceke @Random3 S sultansultan90 M MavimireslMy_Moonlight06 @Elif_edanur_61_61 @Mrs Electrical Engineer ve diğer kızlar
Evet bende silik bir çizgi gördüm.. hadi İnshaAllah vardır bebiş. Haber ver bizeKizlar ben dayanamayip bugun erken gebelik testi yaptim sipsilik bir cizgi goruyorum hatta görmek icin buyuk caba gosterdimfotografta hic bisi gozukmuyor sanırım kan vermeye gidicem içim kipir kipir oldu
Insallh canimKorkma Allahin izniyle bisey olmaz sag saglim kucagina al insallah
Ohh MashaAllah oldu oldu mayisa gelmeden hatta canım bak listeye orda var birkaç gebemiz çok şükürÖyle yap valla bende öyle yapıyorum bu ay emın ol cok takılmadım öyle olmak varmış nasıl durumlar Mayıs da hamıle kalan oldu mu kuzum topıgın ins uğurlu gelmiştir
Hadi İnshaAllah iğnenin kaçıncı günü etkisi geçiyor ki ben sanki 11. Gün diye duydum amaAy heyecandan resmi atmayı unutmuşum
Kuzummm ben aslında senden çok umutluyum regl gününü bekliyorum İnshaAllah bebitolar vardır ikizzKizlar burdaki kizlari gorunce dayanamadim bende belki ugur getirir diye test yaptim kuruma cizgisi bile cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?