• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bir problem yoktur canim belki gebeliktir yada regldir benim de geçen gunlerde sağ taraf çok ağrıyordu sonra 4 gün erken regl oldum sacma bir şekilde hemde aşırı ağrılı geçti
Gebelikten umudumu kestim sanki bat’a 7 gün var ama erken gebelik yaptim kuruma cizgisi bile cikmadi bu sefer😅

Kızlar benim bgn midem yanıyo cıkardım dünden beri ama benim arada olur regle yakın olur arada o yüzden belirti sayamıyorum akıntım da devam ediyor hadi hayırlısı bugün çatlatma 8. Günüm
Çoğu gitmiş azı kalmış inşallah bebektendir şimdi ben Şafak sayacağım 🤭

İnsallah olur bak bebis haberleri gelmeye basladi bugun gruptan 🥰🥰 ama benim kist agrisi gibi agrim var yaa 😔 sanirim regl e hazirlik ilk idrar yolu sandim ama artinca baktimki kist gibi endometriozis agrisi gibi yapisikligim var ama kistim yoktu ara ara böyle yokluyo
İnşallah hamilesindir kuzum ama olursan da gidersin dr a bir güzel hsg mi de çektirirsin bir şey var mı yok mu görürsün. Ama adet olmayacağın için gerek kalmayacak

Ya o da çok kötü pozitif görüp bisey olmamasi. Bekle biraz bakalim 🤗
Ama 2 gündür yapisiklik takiliyo aklima rahim ici karin duvari vs yapisiklik var eski doktorum normal kontrolde gebelik zor olur demişti simdiki bi sknti olmaz dedi neye inancam ya sasirdim

İnşallah hamilesindir kuzum ama olursan da gidersin dr a bir güzel hsg mi de çektirirsin bir şey var mı yok mu görürsün. Ama adet olmayacağın için gerek kalmayacak
İnsallah senin gonlunden gecen olur🥰 adet olmam test yaptim erken gebelik kuruma cizgisi bile cikmadi düşün 😅

Back