Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendireceğim canım riske atmak yok ilk defa bu ay denemiş oluyorum aslında düzenli bir şekilde inşallah olur
İnsallah olur bak bebis haberleri gelmeye basladi bugun gruptan ama benim kist agrisi gibi agrim var yaa sanirim regl e hazirlik ilk idrar yolu sandim ama artinca baktimki kist gibi endometriozis agrisi gibi yapisikligim var ama kistim yoktu ara ara böyle yokluyo

Kizlar burdaki kizlari gorunce dayanamadim bende belki ugur getirir diye test yaptim kuruma cizgisi bile cikmadi

Evet canım senin mesajlarını okumuştum. Allah sabır versin onada tabi ki biraz hassastır şuan haliyle hemen öğrensende söylemek için biraz bekleyebilirsin

kızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 13.günü vurulduğum günle 14 gün oldu üç gün önce ovulasyon testi yaptım negatifti şimdi pik yaptı aranızda böyle yaşayan varmı?

Eklentiler

• 20220501_130838.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 60
Ya sanki idrar yoluda degil sol kasık kismimda ama sancili baya bugunde devam ediyor endometriozis agrisi gibi
İnşallah bir problem yoktur canim belki gebeliktir yada regldir benim de geçen gunlerde sağ taraf çok ağrıyordu sonra 4 gün erken regl oldum sacma bir şekilde hemde aşırı ağrılı geçti

Pamuk9494 merhaba Hoşgeldin sanırım yazmak istedin ama mesajın gelmedi canım
Hosbulduuk Evvet ya ben yeniyim burda ve pek bilemedim.. bende 3 senedir evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz ama daha mucizem gerceklesmedi insallah en yakin zamanda Allah isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…