- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.161
Değerlendireceğim canım riske atmak yok ilk defa bu ay denemiş oluyorum aslında düzenli bir şekilde inşallah olurKuzu catlamamis daha degerlendir sen ekşın time a devan
İnsallah olur bak bebis haberleri gelmeye basladi bugun gruptanDeğerlendireceğim canım riske atmak yok ilk defa bu ay denemiş oluyorum aslında düzenli bir şekilde inşallah olur
aslında en doğrusu beklemek ama merakimiza yenik düşüyoruz sürekliHemen kan vermeyin bikac gun daha test yapin
Evet bat ne zamandiaslında en doğrusu beklemek ama merakimiza yenik düşüyoruz sürekli
Evet canım senin mesajlarını okumuştum. Allah sabır versin onada tabi ki biraz hassastır şuan haliyle hemen öğrensende söylemek için biraz bekleyebilirsinKız bende dayanamıyorum ama görümcem daha yeni ikiz bebeklerini kaybetti 4 buçuk aylık erken doğum oldu ve bizdeler yani bayramda evlerine gidecekler ancak öyle bakma şansım olacak çok zor bir süreç geçirdi her anind ayaninda oldum şimdi utancımdan nasıl gidiyim bırakamıyorum işte
Innovita al canım internette daha uygun satılıyo trendyoldan felan alıyodum benNerden alıyorsun peki sen önerin varmı
Yok ya kistle hcg hormonunun ne ilgili var tatlim bebistir biOyyy ağzını bal yeisn Allah'ım ins vardır bebiş hayal kirikligim çok kist vardı geçen ay kisttende böyle bişi cikarmi testte bilmiyorum şuan saçma sapan şeyler düşünüyorum
Ahaha esaretin bedeliAkşam 17:30 di bir daha yapacağım o zaman daha belirginleşir heralde. Mesaj attım bu gece de benimlesin dedim sorasında ağlar mısın inler misin bilmiyorum artık dedim
Acaba ovulasyon testi değil de gebelik testi mi yapsan canımkızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 13.günü vurulduğum günle 14 gün oldu üç gün önce ovulasyon testi yaptım negatifti şimdi pik yaptı aranızda böyle yaşayan varmı?
İnşallah bir problem yoktur canim belki gebeliktir yada regldir benim de geçen gunlerde sağ taraf çok ağrıyordu sonra 4 gün erken regl oldum sacma bir şekilde hemde aşırı ağrılı geçtiYa sanki idrar yoluda degil sol kasık kismimda ama sancili baya bugunde devam ediyor endometriozis agrisi gibi
canım çok haklısın ama elimde hiç yokki bende umut fakirin ekmeği misali bunu yaptımAcaba ovulasyon testi değil de gebelik testi mi yapsan canım
Hosbulduuk
Hemen bi gebelik testi yap bencekızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 13.günü vurulduğum günle 14 gün oldu üç gün önce ovulasyon testi yaptım negatifti şimdi pik yaptı aranızda böyle yaşayan varmı?
Bence var bir şeylercanım çok haklısın ama elimde hiç yokki bende umut fakirin ekmeği misali bunu yaptım
canım olabilir mi sence valla gözlerim dolduHemen bi gebelik testi yap bence
Allah razı olsun canım inşallah vardır ağzın bal yesinBence var bir şeylerboşa umutlandırmak istemem ama.. bugün yarın regl günündür zaten.. bekle bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?